Toe setiina Windows 7 i fale gaosi tulaga

Pin
Send
Share
Send

E leai se faʻalilolilo e faʻaauau ona faʻaaogaina le Windows, e amata tele ona faʻaavanoaina le aoga e le lemu pe faʻalilolilo avanoa. Lenei atonu e mafua mai i clogging o faiga faʻamaumauga ma le resitala ma lapisi, siama gaioiga, ma le tele o isi mea. I lenei tulaga, e talafeagai le toe setiina o le tino i lona tulaga muamua. Sei o tatou vaʻai ile faʻafouina o le fale gaosi tulaga ile Windows 7.

Toe setiina metotia

E i ai le tele auala mo le toe setiina Windows i fale gaosi tulaga. Muamua lava, e tatau ona e filifili pe faʻapefea tonu ona e manaʻo e toe setiina: toe faʻafoʻi tulaga na o le taʻotoga faʻafoe, pe, faʻaopopo, faʻamamaina atoa le komipiuta o polokalame uma na faʻapipiʻi. I le tulaga mulimuli, o faʻamaumauga uma mai le PC o le a tineia atoa.

Metotia 1: "Pulea Vaega"

E mafai ona e toe setiina Windows setiina e ala i le faʻatinoina o le mea faigaluega manaʻomia mo lenei faʻatonutonuga "Pulea vaega". Ae le i faʻamalosia lenei faiga, ia mautinoa e toe fai le polokalama.

  1. Kiliki Amata. Alu i le "Pulea vaega".
  2. I le poloka "System ma le Puipuiga" filifili se filifiliga "Faʻamaumauga o komupiuta faʻamaumauga".
  3. I le faʻamalama e aliali mai, filifili le aitema sili ona maualalo "Toe fuatai tulaga faʻatulagaina".
  4. Le isi, alu i le tusiga Advanced Metotia Faʻaolaina Metotia.
  5. E matala se faʻamalama e aofia ai filifiliga se lua:
    • "Faʻaaoga se faʻatusa ata";
    • "Toe Faʻamuta Windows" pe "Toe faafoi le komepiuta ile tulaga ua faamaoti mai e le tagata gaosi".

    Filifili le aitema mulimuli. Oe pei ona e vaʻai, e mafai ona i ai le igoa 'eseʻese i luga o PC' eseʻese, e fuafua i tapulaʻa ua faʻatulaga e le komipiuta gaosi. Afai o lou igoa o faʻaalia "Toe faafoi le komepiuta ile tulaga ua faamaoti mai e le tagata gaosi" (tele taimi o lenei filifiliga e tupu i komepiuta feʻaveaʻi), na ona e manaʻomia le kiliki i lenei tusitusiga. Afai o le tagata e vaʻaia e vaʻaia le aitema "Toe Faʻamuta Windows", ae e muamua kiliki i luga, e tatau ona faʻaofi le OS faapipiiina disk i totonu o le taʻavale. E taua le maitauina e tatau ona na o le tulaga o le Windows ua faʻapipiʻi nei i luga o le komipiuta.

  6. Poʻo le a lava le igoa o le mea o loʻo i luga, pe a uma ona kiliki i luga, toe faʻafou le komepiuta ma le sisitema e toe faʻafoi i le fale gaosi tulaga. Aua le popole pe a fai o le PC toe amataina i le tele o taimi. A maeʻa le faʻatulagaina faʻapitoa, o le faʻatulagaina o faʻamaumauga o le a toe setiina i le muamua, ma faʻapipiʻi polokalame uma o le a soloia. Ae o faʻatonuga muamua na mafai lava ona toe faʻafoʻi pe a manaʻo ai, talu ai o faila ua solo ese mai le polokalama o le a faʻaseʻe atu i se isi faila.

Metotia 2: Toe Faʻamanatuina

O le auala lona lua e aofia ai le faʻaaogaina o le toe faʻaleleia o le tulaga. I lenei tulaga, naʻo le seti o le a suia ata, ma o le downloadina o faila ma polokalama o le a tumau pea le lelei. Ae o le faʻafitauli autu o le afai e te manaʻo e toe seti le faʻasologa i le fale gaosi tapenaga, ina ia faia lea mea, e tatau ona e faia se mea toe faʻaleleia le taimi lava na e faʻatau ai se komepiuta komipiuta pe faʻapipiʻi le OS i luga o se PC. Ma le o tagata uma e faia lenei.

  1. O lea la, pe a iai se tulaga toe faʻaleleia na fausia ae leʻi faʻaogaina le komupiuta, ona e alu ai i le lisi Amata. Filifili "Polokalama uma".
  2. Le isi, alu i le faʻasino "Tulaga".
  3. Alu i le faila "Auauna".
  4. I le lisi e faʻaalia, vaʻai mo le tulaga Faiga Toefuataiga ma kiliki i luga.
  5. Le filifilia polokalama aoga amata. Ua matala le faʻamalama OS. Na o le kiliki ii "Le isi".
  6. Ona tatalaina ai lea o se lisi o mea e toe faaleleia ai. Manatua ia siaki le pusa i autafa Faʻailoa isi togi toe faʻafouina. Afai e sili atu ma le tasi filifiliga, ma e te le iloa poʻo fea e filifili ai, e ui lava o loʻo e mautu lou talitonuga na e faia se mea ma le fale gaosi tulaga, ona i lenei tulaga, filifili le aitema o le vave i le aso. O lona aoga ua faʻaalia i le koluma. "Aso ma le taimi". I le filifilia o le mea talafeagai, lolomi "Le isi".
  7. I le isi faamalama, na o oe e tatau ona faʻamaonia e te manaʻo e toe faʻafoʻi le OS i le vaega le toe filifilia. Afai e iai lou talitonuga i lau gaioiga, ona kiliki lea Faia.
  8. Pe a uma lena, o le faiga e toe amataina. Masalo o le a tupu i le tele o taimi. I le maeʻa ai o le faʻagasologa, o le ae mauaina se faʻagasologa OS ma fale gaosi tulaga i luga o le komepiuta.

E pei ona e vaʻai, e lua filifiliga e toe setiina le faʻagaioiga i le fale gaosi tulaga: e ala i le toe faʻatuina o le OS ma toe faʻafoʻi le faʻatulagaina i le mea na faia muamua le mea toe faʻaleleia. I le tulaga muamua, faʻapipiʻi polokalame uma o le a soloia, ma i le lona lua, naʻo polokalama ole a suia. O fea o metotia e faʻaaoga e faʻalagolago i le tele o mafuaʻaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te leʻi faia se mea e toe faʻaleleia ai le taimi talu ona e faʻatulagaina le OS, ona e na o oe i ai le filifiliga na faʻamatalaina i le muamua metotia o lenei taʻiala. I se faʻaopopoga, afai e te manaʻo e faʻamama lau komepiuta mai siama, ona talafeagai ai lea o lenei metotia. Afai e le manaʻo le tagata e faʻaaogaina le toe tuʻuina uma o polokalame ia e i luga o le PC, ona tatau lea ona e galue ile auala lona lua.

Pin
Send
Share
Send