Mafuaaga Flash Player Le aoga ile Internet Explorer

Pin
Send
Share
Send

O ni isi vaega o le komepiuta o nei komepiuta e pei o le Internet Explorer ma le Adobe Flash Player, mo le tele o tausaga e masani ona faʻatinoina ni isi tagata e faia galuega ma avea ma tagata masani tele e le o mafaufau tele e oʻo i le iʻuga o le leiloa o le faʻagaioiga o lenei polokalama. Lalo o le a tatou vaʻavaʻai i mafuaʻaga e ala ai le Flash multimedia platform e le galue i IE ma metotia mo le foia o faʻafitauli ma mea e fesoʻotaʻi ai i luga o itulau o web.

O le browser Internet Explorer o loʻo tuʻuina atu ma faʻagaioia faiga a le aiga Windows ma o se tuʻufaʻatasia o latou, ma o le browser e fesoʻotaʻi ma vaega o itulau o le upega tafailagi na fausia i luga o le Adobe Flash platform e ala i se mea faʻapitoa ActiveX plug-in. O le faʻamatala faʻapitoa ese mai le faʻaaogaina i isi browser, o lea, auala e faʻamuta ai le le talafeagai Flash i IE ono foliga mai e le masani ai. O itu taua ia e ono avea ma aʻa o faʻafitauli i le flash mataupu o nofoaga na tatalaina i le Internet Explorer.

Mafuaʻaga 1: E le saʻo faʻapipiʻi mea

Ae le i faʻatautaia lau mafaufau i metotia autu o le faʻamutaina o mea sese na aliaʻe mai o le le saʻo le faʻagaioiga o soʻo se talosaga, e tatau ona e mautinoa o le polokalame poʻo le vaega lea o loʻo faʻalavelave, ae le o le faila o loʻo tatalaina, o se punaoa i luga o le Initaneti, ma isi.

Afai e le tatalaina e le Internet Explorer se isi ata tifaga kiliva poʻo e le amataina se upega tafailagi na fausia i luga o le tulaga fesiligia, fai le mea lea:

  1. Faaoso IE ma tatala le itulau i luga o le Adobe developer web punaoa o loʻo i ai le Flash Player fesoasoani:
  2. Adobe Flash Player Fesoasoani i luga ole upega tafaʻilagi a le tagata atiaʻe

  3. Tusi i lalo i le lisi o fesoasoani fesoasoani autu e saili "5. Siaki pe faʻapipiʻi FlashPlayer". O le faʻamatalaga o lenei fesoasoani fesoasoani e aofia ai flash animation ua mamanuina e saʻo tonu le soifua maloloina o se vaega i soʻo se browser. Afai o le ata e fetaui ma le laupepa o loʻo i lalo, e leʻo iai ni faʻafitauli i le aoga o le Flash Player plug-in ma le Internet Explorer.
  4. I lenei tulaga, e foia ai le mataupu i le le alualu i luma o tagata taʻitoʻatasi elemene elemene, faʻafesoʻotaʻi i latou e ana le upega tafailagi o loʻo lafoina ai mea. Mo lenei mea, e ono i ai ni faʻapitoa faʻamau ma / poʻo se vaega faʻapitoa i luga ole laiga.

I tulaga e le o faʻaalia ai ata faʻaalia i luga o le Adobe FlashPlayer fesoasoani itulau e le o faʻaalia,

e tatau ona alu e mafaufau ma aveese isi mea na aʻafia ai le faʻatinoga o le tulaga.

Mafuaaga 2: Plugin e le faʻapipiʻi

Ae le i amataina Flash Player e faʻatino ana galuega, le plug-in tatau ona faʻapipiʻiina. Tusa lava pe na faʻapipiʻi muamua le vaega ma "o mea uma na galue ananafi", siaki le avanoa o le manaʻomia polokalama i totonu o le polokalama. Ui i lea, tele web punaoa ma flash mataupu e mafai ona iloa le leai o ni mea faaopoopo ma faʻailo e uiga i ai:

  1. Faaoso Internet Explorer ma tatala le tulaga lisi i le kilikiina o le kia ki i le pito i luga o le faamalama, i le taumatau. I le mataʻu i lalo lisi, filifili Faamaopoopo Add-ons.
  2. Lisi o lalo lisi "Faaali:" faamalama Faʻaopopo Pulega seti taua "O faʻaopoopoga uma". Alu i le lisi o faʻapipiʻi plugins. Afai o loo i ai se Flash Player i le faiga, faatasi ai ma isi e tatau ona i ai se vaega "Adobe System Tuufaatasia"aofia ai palakalafa "Shockwave Flash Sini".
  3. I le toesea o "Shockwave Flash Sini" i le lisi o mea faʻapipiʻi faʻaopopo, faʻaogaina le faiga ma mea talafeagai, e faasino i faʻatonuga mai mea faʻapitoa i luga o la matou 'upega tafaʻilagi:

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i se komupiuta

    Ia faaeteete pe a filifilia o le ituaiga afifi ma Flash Player mo download mai mai le tulaga aloaia itulau ma mulimuli ane faapipiiina. IE manaʻomia le faʻapipiʻiina "FP XX mo le Internet Explorer - ActiveX"!

Afai oe fetaiai ni faʻafitauli i le faʻapipiʻiina o le plugin, faʻaaoga le fautuaga mai le tala lea:

Vaʻai foi: O le Flash Player e le mafai ona faʻapipiʻi i luga o le komupiuta: o mafuaʻaga autu o le faʻafitauli

Mafuaaga 3: Plugin deactivated i browser browser tulaga

O le mafuaʻaga o le faʻafitauli o le le saʻo le faʻaalia o mea e fesoʻotaʻi i totonu o upega tafailagi sa tatalaina i le Internet Explorer atonu o le loto i ai pe leai foi ni mea e tupu. I lenei tulaga, ua lava lea e faʻagaioi ai le faʻapipiʻi i tulaga ma o mea uma i luga o le upega tafailagi, ata vitio, ma isi o le a aoga pe a manaʻomia.

  1. Faaoso IE ma tatala Faʻaopopo Pulega i le mulimuli i le laasaga 1-2 o le metotia faʻamatalaina i luga e siaki le oʻo ai o le Flash plugin i totonu o le polokalama. Parakalafa "Tulaga" vaega "Shockwave Flash Sini" e tatau ona setiina i Malosiaga.
  2. Afai ua tape le faʻapipiʻi,

    kiliki taumatau i le igoa "Shockwave Flash Sini" ma i le anotusi menu filifili Faʻataga.

  3. Pe faʻailoga le plugin ma faʻamau le faʻamau Faʻataga i le pito i lalo o le faamalama Faʻaopopo Pulegatauagavale.

  4. A maeʻa ona faʻatinoina le vaega, toe amata le Internet Explorer ma siaki le aoga o le faʻaopoopo i le tatalaina o le itulau ma mea puʻupuʻu.

Mafuaaga 4: Le faʻaogaina o polokalama

E ui i le mea moni i le tele o taimi o faʻamatalaga o le Internet Explorer ma le Flash ActiveX plugin e faʻafouina otometi pe a toe faʻafouina le OS, o lenei faʻaaliga e mafai ona faʻafuaseʻi pe na fuafuaina e le tagata faʻaaoga. I le taimi nei, o se faʻamaumauga tuai o le browser ma / poʻo le Flash Player e ono mafua ai le le aoga tele multimedia mea i luga o itulau web.

  1. Muamua lava, faʻafou lau IE browser. Ina ia maeʻa le faʻagasologa, mulimuli i faʻatonuga mai le tusitusiga:
  2. Lesona: Initaneti Explorer

  3. Ia siaki le talafeagai o le Flash vaega:
    • Tatala le IE ma tatala se faʻamalama Faʻaopopo Pulega. Ona kiliki ai lea le igoa "Shockwave Flash Sini". A maeʻa ona faʻamanatuina atu, o le vaega vaega o le numera o le a faʻaalia i le pito i lalo o le faamalama, ia manatua.
    • Alu i le itulau "E uiga i le Flash Player" ma saili i le taimi nei le numera numera o le plugin.

      Le itulau e uiga ile Flash Player ile itulau aloaʻia ole Adobe

      E maua faʻamatalaga i se laulau faʻapitoa.

  4. Afai o le faʻatulagaina numera o le Flash Player na ofoina mai e le tagata atiaʻe e maualuga atu nai lo le faʻatuina i totonu o le polokalama, faʻafou le vaega.

    O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le faʻafouga e leai se ese mai le faʻatulagaina o le Flash Player i se faiga e muamua ona misi. O lona uiga, ia faʻafou le lomiga, e tatau ona e mulimuli i sitepu e manaʻomia le lalagaina o le plug-in mai le aloaia Adobe website ma faʻapipiʻi i totonu o le polokalama.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i se komupiuta

    Aua nei galo e uiga i le manaʻoga e filifili le tonu tufatufa faʻamatalaga! Initaneti Explorer e manaʻomia afifi "FP XX mo le Internet Explorer - ActiveX"!

Mafuaaga 5: IE Puipuiga Puipuiga

O le "tagata solitulafono" o se tulaga o le faʻaavanoaina o mea o itulau 'upega tafaʻilagi le faʻaalia e tusa lava pe o mea uma e tatau ai o loʻo i totonu o le polokalama ma o le polokalama o loʻo fou-fou e mafai ona avea o le Internet Explorer nofoaga saogalemu. ActiveX pulega, e aofia ai le Adobe Flash plugin, ua poloka pe a fai o le faʻatulaga talafeagai ua fuafuaina e le saogalemu tulafono o le faiga.

O le ActiveX puleaina, faʻamama ma le polokaina o vaega o loʻo talanoaina i le IE, faʻapea foi ma le faʻavasegaina faʻatulagaina o taualuga o loʻo faʻamatala o loʻo i mea e maua i sooga i lalo. Mulimuli i fautuaga ile tusiga e foia ai faʻafitauli ile Flash mataupu i itulau uepesite e tatalaina i le Internet Explorer.

Nisi faʻamatalaga:
ActiveX Puleaina i le Internet Explorer
ActiveX Tapisaina

Mafuaʻaga 6: Faʻaletonu Polokalama Faigaluega

I nisi o tulaga, e mafai ai ona faigata le iloaina o se faʻafitauli faʻapitoa e taʻitaʻia le le aoga o le Flash Player i le Internet Explorer. O le aafiaga o siama komepiuta, global crashes ma isi le maitauina ma faigata e siaki mea tutupu e mafai ona taitai atu ai i le mea moni e faapea, ina ua uma ona siaki uma mea o loʻo i luga o mea na ma aveʻese mai ia mea, o le flash mataupu o loʻo faʻaauau ona faʻaali sese pe le aveina. I lenei tulaga, e tatau ona e mafaufau i le sili ona faʻaogaina metotia - o se atoatoa toe tuʻutuʻu o le browser ma Flash Player. Alu i lea laasaga ma lea laasaga:

  1. Aveese le Adobe Flash Player mai lau komepiuta atoa. Mulimuli i le faatonuga i lalo e faauma ai le taualumaga:
  2. Sili atu: Faʻafefea ona aveese Adobe Flash Player mai lau komepiuta atoa

  3. Toe faʻaleleia au au faʻasuaga tulaga muamua, ona toe tuʻufaʻatasi lea o le Internet Explorer, mulimuli i lapataiga i totonu o lenei tusitusiga.
  4. Lesona: Initaneti Initaneti. Toe tuʻu mai ma toe faʻaleleia le upega tafailagi

  5. A maeʻa ona toe setiina le polokalama ma toe tuʻu mai le upega tafailagi, faʻatu i luga o le itulau fou le vaega o le Flash platform o loʻo sii mai le itulau a le Adobe. Lenei fesoasoani le faatonuga ua uma ona taua i totonu o le tusiga o lenei tusitusiga mai mea e maua i le sootaga:
  6. Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i se komupiuta

  7. Toe fai le PC ma siaki le faagaoioiga o le Flash Player ile Internet Explorer. I le 99% o mataupu, o se atoatoa toe tuʻu-faʻapipiʻi o polokalama fesoasoani fesoasoani faʻateʻia uma faʻafitauli ma le multimedia tulaga.

O le mea lea, e mafai lava e malamalama i mafuaʻaga o le le aoga o le Adobe Flash Player i le Internet Explorer, ma o tagata uma, e oʻo lava i le tagata fou faʻaaogaina, e mafai ona faʻatinoina togafiti e tatau ai e toe faʻaleleia ai le saʻo o faʻaaliga o mea fegalegaleaiga o itulau itulau. Matou te faʻamoemoe o le faʻasalalauga faʻasalalauga ma le browser e le toe faʻalavelave ia te oe!

Pin
Send
Share
Send