Faʻailoga 1.5

Pin
Send
Share
Send

Ole galuega autu a le Faʻailoga o le ata vaʻaia o faʻailoga faʻailoga ma isi oloa faapena. E faʻaavanoaina vave ona fausia o le faʻasologa o oloa faʻailoga o soʻo se ituaiga talosaga. O lenei auala e mafai ai ona e faia saʻo se poloketi ma lafo i kamupani sui mo le faʻataunuuina. Sei o tatou vaʻai totoʻa i foliga o lenei polokalame.

Oloa Seti

Talu ai o loʻo iai le numera tele o faʻamaumauga ma faʻailoga tusi, o le faʻaiuga i le itu o tagata atiaʻe e faʻaopopoina le tele o faʻataʻitaʻiga ua avea ma mea saʻo. E fautuaina e filifili se fomu mai lava ile amataga, e oʻo lava ile faamalama autu e faʻailo ai "Laasaga 1". E faigofie ona faʻavasegaina mea uma i ni vaega, o le vaʻaiga o le masini ma lana faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia. Se filifiliga i le sili atu i le tolusefulu eseese faʻamaufaʻailoga, gauges ma faʻailoga oloa.

O faʻamatalaga auiliili e faʻatinoina pe a uma ona filifilia se faʻataʻitaʻiga. Lenei e mafai ona sui le lapoʻa o le faʻamaufaʻailoga atoa, fonoa, poʻo isi elemene. E mafai ona e faʻaopopo lau oe lava logo, ae o lenei faiga e na ona tatalaina i luga o ni faʻatusa. E i ai faʻataʻitaʻiga faia muamua, faʻapea foi ma le downloadina o lau oe lava faʻatusa.

Soʻo se suiga o loʻo faʻaalia lea i le faʻaaliga matala. Le numera o liʻo, o le lapoa o loʻo tusia i luga, ma le masini filifilia i le itu tauagavale. Lenei e aoga i le lumanaʻi, mo le tuʻuina atu o se faʻatonuga.

Faatulagaga Foafoaga

I luga o nisi faʻailoga e tele laina ma faʻailoga talafeagai. Faʻavae i luga o le ata filifilia, o loʻo avanoa laina. Afai o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se taʻamilosaga foliga, ona mafai ai lea ona tufatufaina tutusa ia tusitusiga i luga ole itu atoa. I le kiliki i luga "F" o le a iai se laina faapitoa e i ai ni tusitusiga mataʻutia.

Sefe Fuafuaga

O le polokalama ua uma ona i ai ni sauniata-faʻataʻitaʻi o ituaiga eseese ma tuʻaiga. E mafai ona faʻaoga e faʻamasani ai oe i le polokalama, ma e mafai foi ona e faʻauluina lau oe lava ina ia le isi faʻatonuga e le toe ulufale i mea uma.

Poloaiga

A maeʻa ona faʻatumuina uma fanua, filifili se fausaga, pe a maeʻa le poloketi, e tatau ona e agaʻi i le tuʻuina mai o le faʻatonuga. I le "Faʻailoga" o lenei e faʻatinoina ma le faigofie - e mafai ona e vave faʻatumu uma laina ma lafo le poloketi i sui o kamupani. I luma o le tagata faʻaaoga, o se pepa o loʻo faʻaalia lea e te manaʻomia e ulufale ai i mea manaʻomia, faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga ma faʻapipiʻi le maeʻa tapenaga. E mafai ona e lafoina se faʻatonuga e ala ile imeli tuʻusaʻo mai lenei faamalama.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • Atoatoa i le Rusia;
  • O loʻo i ai ni mea faʻapipiʻi;
  • Se lautele lautele o faʻataʻitaʻiga o faʻamaumauga, faʻamaufaʻailoga.

Le atoatoa

I le taimi o galuega ma le "Faʻailoga" e leai ni mea na maua.

Pau lea o le mea ou te fia taʻuina atu e uiga i lenei polokalama - o se mea sili le fatuina o se ata vaʻaia o le poloketi ma lafo i sui o le kamupani mo le gaosiga. O le faagasologa atoa e le tele se taimi, ma e oʻo foi i le tagata fou faʻaaogaina e mafai ona iloa le meafaigaluega e aunoa ma le poto masani i ia polokalama.

Sii mai Faʻailoga Taʻoloto

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Tusi se faʻailoga i totonu o le Photoshop Faʻailoga Seti i le Photoshop Matou te faia se faʻailoga e tusa ma GOST i le Microsoft Word pepa aloaia Mea taualuga ma atoʻe taualuga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Le polokalame "Faʻailoga" faʻamoemoe e mo le vaʻaiga vaʻaia ma le fausiaina o faʻataʻitaʻiga o faʻamau eseese, daters, faʻailoga e tusa ma le tapenaina tapenapena mo nisi faʻatonuga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Graphics-M
Tau: leai se totogi
Tele: 13 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.5

Pin
Send
Share
Send