Toe fai le faʻamau ata 3.4.1.1083

Pin
Send
Share
Send

Faatasi ai ma le sili atu pe itiiti le faʻaaogaina faʻaaogaina o le komepiuta i le taimi, o faʻapipiʻi o nisi faila o le a foliga mai aliali mai i luga o lana hard drive. Ina ia mafai ona toe faʻaleleia se mea leaga, e tele polokalama. Lenei tusitusiga o le a faʻamatalaina se tasi o sui o na tali - Faʻailoga Ata Faʻamamaina. O le faʻaleleia atili lea e tutusa lelei. E pei lava o le muamua, o lenei polokalama e mafai ona faigofie ona fufulu lau komepiuta mai faʻafanua ata faʻaaoga ai ni filifiliga se tolu.

Suʻega faila

I le faʻaaogaina o lenei metotia, e mafai e le tagata faʻaogaina ona faʻapitoa se faila faila poʻo le lotoifale drive lea e faʻataʻamilo ai le Ata Faʻamamaina Ata uma ata mo foliga tutusa pe tutusa. I le faʻaiuga o le suʻesuʻega, e mafai ona e vaʻai i le iʻuga ma, afai e i ai ni au kopi, filifili pe o le a le mea o loʻo ia faia.

Saili e vaega

Faʻaogaina Sailiga Vaega, soʻo se tasi e mafai ona mauaina i luga o latou komepiuta ata e tali tutusa ma le muamua ata, ma sili atu patino, ma le vaega filifilia o le uluaʻi ata. O lea la, o le sailiga o le a tupu e sili mamao atu ma loloto ma sili atu umi, ae o le iuga faʻaiʻuga o le a sili atu le saʻo.

Faiga Faatusatusaga Faiga

Faʻaaogaina le sailiga Foliga Faatusatusaga, e mafai ona faʻatusatusaina ni tusi eseese se lua i le mea moni o le i ai o foliga tutusa pe tutusa ata faila. Faʻapea foi i lenei auala e mafai ai ona seti nisi faʻatusatusaina le suʻesuʻega tulaga i le faʻatulagaga o le laititi ma le tele o le tele o ata pe faʻapitoa ai faʻataga faʻapitoa.

Faʻatulagaina

E taua le taʻuina faʻavae ese le laupepa "Tulaga". I lenei faamalama, e mafai ona seti le talafeagai tapulaa o le a faʻaaogaina i tulaga uma o ata suʻe. O iinei e mafai e le tagata faʻaogaina ona faʻailoa le soʻotaga faʻatapulaʻa mo foliga foliga tutusa, faila faila, kopi faʻapitoa o le Duplicate Photo Cleaner o le a vaʻai ma tele. Faʻafetai i lea mea, ua mafai ona faʻalautele pe, i se isi itu, vaʻaia le lio o le suʻega mo faila faila.

Lelei

  • Ofisa faʻa-Rusia;
  • Tele filifiliga mo le mauaina o kopi;
  • Lagolago mo le tele tele o kalafi foliga;
  • Tele auala e maimoa ai ile faʻaiuga ole galuega.

Le atoatoa

  • O le polokalama o le shareware;
  • E otometi ona maua ni faʻafouga e le totogia.

O lea la, o le faʻamamaina Ata Faʻamamaina o se sili lelei auala e faʻateʻese ai faʻalua ata o loʻo i luga o lau komipiuta, ma faʻafetai i le Rusia-gagana faʻamatalaga, malamalama o le a matua matua faigofie. Pau lava le mea e leaga o se shareware laisene, ma ina ia maua ai le atoatoa faʻaaogaina polokalama, e tatau ona e faʻatau se oloa oloa mai le tagata atiaʻe.

Sii maia se faʻataʻitaʻiga o le faʻamatalaina Ata Faʻamamaina

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Tusia le au suʻe ata Faʻatautau faila faila Toe faʻamau faila e aveese Carambis mama

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le faʻaaogaina o le Duplicate Photo Cleaner polokalame, soʻo se tagata e mafai ona foia le faʻafitauli ma ata e lua o ituaiga eseese na tulaʻi mai i luga ole komepiuta i ni nai kiliki.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: WebMinds
Tau: $ 60
Tele: 26 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.4.1.1083

Pin
Send
Share
Send