Faʻafefea ona aveese se masini mai Google Play

Pin
Send
Share
Send


Afai e tele taimi e te faʻafesuiaʻi ai masini Android, e mautinoa na e maitauina le leiloa i le lisi o le le toe gaioi masini i luga o le Google Play 'upega tafaʻilagi, pei ona latou fai mai, na ona feanu. E faʻapefea ona e faʻalelei le tulaga?

Ole mea moni, e mafai ona e faafaigofie lou olaga i ni auala se tolu. O le a tatou talanoa e uiga ia i latou mulimuli ane.

Metotia 1: Suafa

O lenei filifiliga e le mafai ona taʻua o le fofo atoa i le faʻafitauli, aua e naʻo e faʻafaigofie mo oe lava e filifili le mea tonu masini mai le lisi o avanoa.

  1. Ina ia suia le igoa o le masini ile Google Play, alu i le itulau itulau tautua. Saini i lau Google account pe a manaʻomia.
  2. Lenei ile lisi Lau masini saili le laupapa tablet poʻo le smartphone ma kiliki i le faʻamau Faʻaigoa.
  3. E tumau na o le suia le igoa o le masini ua nonoa i le auaunaga ma kiliki "Faʻafou".

O lenei filifiliga e talafeagai pe a fai o loʻo e fuafua e faʻaaoga masini i le lisi. A leai, e sili atu le faʻaaogaina o se isi metotia.

Metotia 2: nana le masini

A le o le gadget e le o oe pe e le faʻaaogaina uma, o se sili lelei filifiliga o le na o le nanaina mai le lisi i Google Play. Ina ia faia lenei mea, mea uma i luga o le tutusa seti itulau i le koluma Avanoa tatala le siaki o masini matou te le manaʻomia.

O lenei, pe a faʻatuina soʻo se mea faʻaaoga e faʻaaoga ai le upega tafailagi o le Play Faleoloa, o le lisi o masini talafeagai o le a na ona i ai masini e talafeagai ma oe.

Metotia 3: maeʻa le aveeseina

O lea filifiliga e le gata o le a nana ai lau telefoni poʻo le tablet mai le lisi o mea i Google Play, ae o le a fesoasoani e tatala mai le oe lava lau teugatupe.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i le Google account settings.
  2. I le itu menu tatou maua le fesoʻotaʻiga "Mea e faʻatino ai gaioiga ma faʻasilasilaga" ma kiliki i luga.
  3. Lea matou te maua atu le kulupu Talu ai nei Faʻaaogaina masini ma filifili "Vaai masini fesoʻotaʻi".
  4. I le itulau e matala, kiliki i le igoa o le gadget ua le o toe faʻaaogaina ma kiliki i le ki "Tapuni avanoa".

    I lenei tulaga, pe afai o le sini meafaigaluega e le ulufale i totonu o lau Google tala, o le ki luga o le a toesea. O lea, e te le toe popole i le saogalemu o faʻamatalaga patino.

A maeʻa lenei faʻagaioiga, o fesoʻotaʻiga uma a le Google account ma lau telefoni poʻo le tablet o le a faʻamuta atoa O lea, i le lisi o avanoa o lenei gadget o le a outou le toe vaʻai.

Pin
Send
Share
Send