Ata tusiaGale 2.07.05

Pin
Send
Share
Send

Pixel graphic faʻaaoga lona niche i le visual art, ma e tele atamamai ma na o tagata e fiafia i pixel art. Oe mafai ona faia i latou i se faigofie penitala ma se laupepa pepa, ae sili atu o lenei ituaiga e iloga i le faʻaaogaina o faʻatonutonu ata mo le tusia i luga o se komepiuta. I le tala lea, tatou vaʻavaʻai i le GraphicsGale polokalama, e sili ai mo le fausiaina o ia atavali.

Tapoleni fausiaina

E leai ni faʻapitoa faʻapitoa, e tutusa uma mea i le tele o faʻatonu ata. Ose filifiliga saoloto o ata lapoʻa o loʻo avanoa foʻi e tusa ai ma tapenapeniga faʻataʻitaʻi. O le lanu paleni e mafai foi ona faʻapitoa.

Galue avanoa

Uma le puleaina meafaigaluega ma le tapoleni lava ia i le tasi faamalama. Ole mea masani a, e tu-gofie mea uma, ma e leai se faʻaletonu pe a sue ese mai isi polokalame, naʻo le pa mea faigaluega e i ai i se mea e le masani ai, ae le o le itu tauagavale, e pei ona masani ai le toʻatele e vaʻai. O le itu pito i lalo o le le mafai ona faʻatino sao faʻamalama taʻitasi taʻitasi i le avanoa. Ioe, o latou lapoa ma tulaga e suia, ae i luga o nisi tapenaga auala, e aunoa ma le malosi e faʻavasega mo i latou lava.

Mea faigaluega

Pe a faʻatusatusa i isi polokalame mo le faia o pixel graphic, GraphicsGale ei ai se tele tele o faʻaputuga o meafaigaluega e mafai ona aoga. Ave le tutusa ata i totonu o se lio poʻo laina ma laina - i le tele o polokalama e leʻo lea. O isi mea uma o loʻo tumau pea i luga o le faʻatulagaga: scaling, penitala, lasso, faʻatumu, magic tong, pe a na o le i ai na o pipetes, ae e galue e ala i le kiliki i luga o le taumatau isumu isumu i le nofoaga manaʻo i le penitala faiga.

Le pulega

Le lanu paleti e leai foi se eseʻesega mai le masani ai - ua faia mo faigofie faʻaoga, ma i le masani faʻatasi e tele lanu ma paolo. A manaʻomia, e faʻasaʻosaʻoina taʻitasi le faʻaogaina i le ata talafeagai o i lalo.

E i ai le tomai e fausiaina ai ata. Ina ia faia lea, e i ai se vaega filifilia i le pito i lalo. Ae e aoga le malamalama o lenei faiga e mataga ma le talafeagai, e tatau ona toe tusia fausaga taitasi pe o le mea tuai e tatau ona kopiina ma suiga tatau ona faia. Animation playback e le faʻatinoina i le auala sili ona lelei. E le taʻua e le au atiaʻe le polokalama o se mea lelei tele mo meaola.

Oloʻo iai foʻi faʻaputuga. O le faʻailo o lona ata o loʻo faʻaalia i le itu taumatau o le layer, lea e faigofie ina ia aua neʻi taʻu igoa o vaega taʻitasi i se igoa eseʻese mo le faʻatonuga. Lalo o lenei faʻamalama o loʻo faʻalauteleina se kopi o le ata, o loʻo faʻaalia ai le nofoaga o loʻo iai nei le faʻatautala. E talafeagai lelei mo le faasaʻosaʻo o ni ata lapoʻa e aunoa ma le makaina.

O loʻo i luga aʻe o isi vaega o le pulega, o loʻo i ai i totonu o faʻamalama poʻo pusa. O iina e te faʻasaoina ai le poloketi maeʻa, auina atu i fafo poʻo le faʻatauina atu, amata le faʻaola, fai ni faʻatulagaina mo lanu, tapoleni, isi faʻamalama.

Aafiaga

Seisi iloga iloga o GraphicsGale mai isi polokalame mo pixel ata - o le mafai ona faʻaeeina ni aʻafiaga eseese i luga o le ata. E silia ma le tasene o latou, ma o loʻo avanoa uma mo le faʻataʻitaʻiga aʻo leʻi faia se tusi talosaga. O le tagata e faʻaaogaina e mautinoa e maua se mea mo ia lava, e mautinoa lava e aoga i ai i lenei faamalama.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • Le tele o mea faigaluega;
  • O se avanoa e galue ai i galuega e tele ile taimi e tasi.

Le atoatoa

  • Le leai o se gagana faʻaaogaina Rusia, e na o le fesoasoani mai o le taʻe e mafai ona faʻaali;
  • Le talafeagai lelei animation.

O le GraphicsGale e fetaui lelei mo i latou ua leva na manaʻo e faʻataʻitaʻi o latou lima i pixel graphic, ma o tagata tomai i lenei mataupu o le a fiafia foʻi i le faʻaaogaina o lenei polokalama. O lona aoga e fai sina lautele nai lo isi polokalame faʻapena, ae atonu e le lava mo nisi tagata faʻaaoga.

Sii maia GraphicsGale mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Tagata Amio 1999 Pixelformer Pyxeledit Artweaver

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Ole GraphicsGale e sili tele mo le faʻaalia o ata ile pixel format. O lenei polokalame e mafai ona faʻaaogaina e le au popoto faʻaaogaina ma i latou e leʻi iai muamua le poto masani ma faʻatonutonu ata.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻatonutonu faatonu mo Windows
Atiae: HUMANBALANCE
Tau: leai se totogi
Tele: 2 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2.07.05

Pin
Send
Share
Send