Initaneti Accelerator 2.03

Pin
Send
Share
Send

O le Initaneti i o tatou taimi ua avea ma se faʻapitoa taua i le olaga o tagata uma. Ua faigata tele ona e mafaufau lelei poʻo a tagata e eseese ituaiga ma galuega o le a fai pe a na le ia i latou se auala faigofie i le fesuiaiga o faamatalaga. Ae ui i lea, sooga televave taimi e toilalo tagata faaaoga mo le tele o mafuaaga. Ae a ma se faigofie Internet Accelerator polokalame, e mafai ona faʻasaʻoina sina mea.

O le Initaneti Accelerator o se polokalama e faʻaopopo ai le saoasaoa o le Initaneti e ala i le faʻaleleia atili o ni vaega. E le tele galuega i le polokalama, ma o le a matou talanoa e uiga i latou i lalo.

Mafaigofie Optimization

Ole mafuaʻaga ole polokalame ole faʻateleina ole saoasaoa. Afai e leai sau malamalamaʻaga i pulega faʻatonu, o lona uiga o le galuega lea mo oe. Naʻo le fetaomi tasi le faʻamau ma e otometi lava ona faʻatino galuega e avanoa e faʻaleleia atili ai le saoasaoa o lau Initaneti.

Faaopopo seti

O lenei galuega e talafeagai pe afai e te maua ai sina malamalamaaga o faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma le fesoasoani a le polokalame e mafai ona e sailia le mea e taʻu o le "pu uliuli", lea o le a fesoasoani le polokalama e faʻaoga e faʻateleina ai le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga. E i ai isi faʻataʻitaʻiga iinei e liliu ma tape, ae ui i lea, ia e faʻaeteete ia aua le faʻaaogaina pe a leai sou manatu poʻo le a le mea o le a tupu pe a faʻaaogaina le mea lea poʻo lena tulaga.

Tulaga tulaga

I le faʻaopopoga i le faʻaopopoina o le saoasaoa o fesoʻotaʻiga, Initaneti Accelerator mafai foi ona mataituina tulaga o le fesoʻotaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei lisi e mafai ona e vaʻaia i taimi uma le tele o faʻamaumauga na mauaina pe auina atu talu ona faʻalautele le suiga.

Lelei

  • Faʻatau tufatufaina;
  • Faigofie faʻapipiʻi
  • Mafai ona faʻalelei alualu i luma.

Le atoatoa

  • Le leai o se Lusia tusitusiga;
  • Leai ni faʻamatalaga faʻaopoopo.

E mafai ona e tusia se faʻaiuga faigofie mai luga - Initaneti Accelerator e sili mo le lelei ma faʻateleina le saoasaoa o lau Initaneti fesoʻotaʻiga ma e faigofie tele e faʻaaoga. E matua leai lava se mea e sili atu ile polokalame, ma atonu ole mea lea ole faʻaopoopo ma le minus o le polokalame.

Sii mai Initaneti Accelerator mo leai se totogi

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

SpeedConnect Initaneti Accelerator Ashampoo Initaneti Accelerator Taʻaloga vave Initaneti afa

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Initaneti Accelerator o se polokalama mo le faʻaleleia atili o vaega ina ia mafai ai ona faʻateleina le saoasaoa o lau Initaneti.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinae: Pointstone polokalama
Tau: leai se totogi
Tele: 4 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2.03

Pin
Send
Share
Send