Kalapu a le EZ Photo Calendar 907

Pin
Send
Share
Send

Ua e manaʻo e fai sau oe kalena ma se ata tulaga ese ma se mamanu? Ona gauai atu lea ile polokalame EZ Photo Calendar Creator. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le a mafai lenei mafai. Faʻaoga mea faigaluega ma mea na fausia faʻavasegaina e faia ai le atoatoa. Sei o tatou vaʻai ile aoga ole nei polokalama ile tele auiliiliga.

Filifiliga Filifiliga Galuega

E mafai ona e faʻaaogaina le kalena foafoa e le gata mo nei faʻamoemoe. E talafeagai foʻi mo le tuʻufaʻatasia o ata tusi, ata o ata ma pepa lautele. Vaai lelei i lenei pe a e amata amataina le polokalama. Poloketi ituaiga o polokalama. Filifili se tasi o mea e te fiafia iai pe download se galuega lata mai, ma e mafai ona e faʻaauauina i nisi faʻaopoopo

Galue vaega

I le itu tauagavale o se seti o mea faigaluega e galue ai ma le poloketi. O loʻo tufatufa faʻalelei i luga o laupepa. E leai ni vaevaega i totonu o vaega, ma fesuiaʻiga i le va o itulau o loʻo faia e ala i le kilikiina o laupepa o loʻo i le pito i luga o le potu faigaluega. Ua sainia i latou taʻitasi ma le igoa o le masina.

Mataupu

O le tagata faʻaaogaina ua musuia e filifili se tasi o le le masani autu. E mafai ona faʻavasega ma faʻamamaina. Ole foliga o se mataupu faapitoa e mataʻituina ina ua maeʻa talosaga. O le tele o mataupu o loʻo avanoa mo le download i luga o le upega tafailagi aloaia o le polokalama.

I se faʻaopopoga, oe mafai faʻapitoa ona faʻatonutonuina le autu i le alu i le faamalama talafeagai. Lenei e mafai ona faʻafetaui lanu, faʻaopopo tusitusiga, galue ma le ata autu ma le faʻatulagaina o elemene. Kiliki i luga o aū e sui ai itulau.

Aso Tofi

Faʻaopopo aso malolo i lau kalena. Ina ia faia lenei mea, ua tuʻu ese se laupepa i luga o le meafaigaluega. O iinei e mafai ona e faʻaogaina ai ni setete ua maeʻa faia poʻo na ua uma ona faʻaaogaina i totonu o au galuega. E mafai ona e faʻaopopo aso pe faʻaopoopo se lisi o iai i le faʻamalama na filifilia.

Sauniuniga mo lolomiina

A maeʻa galuega ma le kalena, e mafai ona faʻasaoina o se ata pe lafoina e lolomiina. E faia lenei mea e aunoa ma le ulufafo mai o le polokalama. Faʻatu ni mea e tatau ona lolomiina le lolomiga, faʻatonutonu i le uluaʻi faʻasologa ina ia lelei mea uma ma pe a le mea e maua mai ai e le liliuina foliga mataga.

Kalena nofoaga

E le lagolagoina e le EZ Photo Calendar Creator le gagana Rusia, i aso uma, vaiaso ma masina o le a faʻaalia i le Igilisi. A o lenei ua mautu e ala ile faʻatuina o le poloketi. Ina ia faia lenei mea, e i ai se isi faʻamalama e mafai ai ona e suia igoa i isi. Na o lenei auala ole a mafai ai ona fai se kalena ile Lusia.

Lelei

  • Le iai o templates o ituaiga ma autu mo kalena;
  • Lomiga Manatu

Le atoatoa

  • Le lava le gagana Rusia;
  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

EZ Photo Calendar Creator o se polokalame sili mo i latou e mananaʻo e fausia a latou lava kalena. Na te saunia uma mea talafeagai mo lenei. E oʻo lava i se tagata e le masani ai le faʻaaogaina o le a vave faʻatonutonuina, le mafai ona fausia ma saunia mo le lolomiina o lana muamua poloketi.

Sii mai EZ Photo Calendar Creator Trial

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Kalena Upega Tafaʻilagi Maua fua meme foafoa Linux Live USB Foafoa Pdf na faia

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le meafaigaluega EZ Photo Calendar Creator e aoga mo i latou e fiafia i ai pe manaʻo e fai kalena. O le aoga o le polokalame e mafai ai ona e faia le poloketi tulaga ese ma matagofie i se taimi puʻupuʻu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: EZ Photo Products
Tau: $ 25
Tele: 52 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 907

Pin
Send
Share
Send