Polokalama mo le fatuina o se aiga laʻau

Pin
Send
Share
Send

O nisi tagata e fiafia e suʻesuʻe i le talaʻaga o lo latou lava aiga, e suʻe ai faʻamatalaga e uiga i o latou tua'ā. Ona mafai ai lea o faʻamaumauga e faʻaaoga e tuʻufaʻatasia ai se laʻau o le aiga. E sili le amata faia o lenei mea i se faʻapitoa polokalama o lona faʻatinoga o loʻo taulaʻi atu i se faiga faʻapena. I lenei tusitusiga o le a matou auiliiliina sili ona lauiloa sui o ia polokalama ma mafaufau loloto auiliili o latou tomai.

Aiga fau fale

O lenei polokalama e tufatufaina fua, ae e iai le avanoa faʻapitoa, e taugata ai se tupe. E tatalaina se seti o faʻaopoopoga gaioiga, ae tusa lava pe a aunoa ma lea, Family Tree Builder mafai faʻamafanafana faʻaaogaina. Tulaga ese, e aoga le matauina matagofie ata ma le fesoʻotaʻiga mamanu. O le mea vaaia vaaia e masani lava ona tele sona sao pe a filifilia ni polokalama.

O le polokalama faʻatulagaina le tagata faʻaaogaina se lisi o templates ma le faʻatulagaina o aiga aiga. O se faʻamatalaga puʻupuʻu ma faʻamatalaga ua tuʻuina atu i taʻitasi. O loʻo i ai foʻi le avanoa e fesoʻotaʻi ai i luga o laina o Initaneti e fausia ai faʻailoga taua o nofoaga na tutupu ai mea taua ma tagata o aiga. O le Family Tree Builder e mafai ona siiina mai le upega tafaʻilagi aloaʻia.

Siiʻe mai le Laʻu Family Builder

Genopro

GenoPro e aofia ai le tele o galuega eseese, laulau, kalafi ma fomu e fesoasoani i le tuufaatasia o le aiga laʻau. E tatau naʻo le faʻaaogaina e le tagata faʻaaogaina laina talafeagai i faʻamatalaga, ma o le polokalame lava ia e faʻatulaga ma faʻavasega mea uma i le faʻatulagaina lelei.

E leai ni faʻataʻitaʻiga mo le fuafuaina o se poloketi, ma o le laʻau o loʻo faʻaalia ata faʻaoga faʻaaogaina o laina ma faʻailoga. I se lisi ese, faʻasaʻosaʻoina o igoa taʻitasi o loʻo avanoa, e mafai foi ona faia pe a faʻaopopo se tagata. A itiiti faʻalavelave o le tulaga o le meafaigaluega i mea faigaluega. O aikona laʻititi tele ma faʻaputuputu i luga o le tasi faaputuga, ae e vave ona e faʻamasani i ai aʻo e galue.

Sii maia GenoPro

RootsMagic Mea Taua

E taua le maitauina o lenei sui e le o faʻaogaina i le gagana Lusia o le fesoʻotaʻiga, o le mea lea, tagata faʻaaoga e aunoa ma le iloa faʻaPeretania o le a faigata ai ona faʻatumu pepa ma laulau eseese. A leai, o lenei polokalama e lelei tele mo le faʻapipiʻia o se laʻau aiga. O lona aoga e aofia ai: le mafai ona faʻaopopo ma faʻatonutonu se tagata, fausia se faʻafanua ma aiga fusi, faʻaopopo manatu moni ma vaʻai otometi na faia laulau.

I se faʻaopopoga, o le tagata e mafai ona faʻapipiʻi ata ma nisi faʻamaumauga o loʻo fesoʻotaʻi ma se tagata poʻo se aiga. Aua le popole pe a tele naua ma o le laʻau suʻega ua maeʻa faigata, aua o loʻo i ai se faʻamalama faʻapitoa mo lenei mea ua faʻavasega uma faʻamaumauga.

Sii mai RootsMagc Mea Taua

Gramps

O lenei polokalama e fetaui lelei ma seti o galuega pei o sui uma na muamua. I totonu oe mafai: faʻaopoopo tagata, aiga, faʻasaʻoina i latou, fatuina se laʻau aiga. Ma le isi mea, e mafai ona faʻaopopo nisi nofoaga taua i le faʻafanua, mea na tutupu ma sili atu.

E leai se sao o Download Gramps mai le ofisa aloaia. Faʻafouina e masani ona o mai ma eseese meafaigaluega mo le galulue ma le poloketi ua faʻaopopo pea. Ile taimi nei, ole faʻataʻitaʻiga fou, ua tapena ai e le au atiaʻe mea mananaia.

Sii mai Gramps

Gafa

Ole tusi a le GenealogyJ e maua ai e le tagata se mea e le o maua i seisi polokalama faʻapena - le fausiaina o auiliiliga kalafi ma ripoti i ni faʻamatalaga se lua. O lenei mafai ona avea ma ata ata, foliga i se ata, mo se faʻataʻitaʻiga, poʻo tusitusiga, e vave avanoa mo le lolomiga. O ia galuega e aoga mo le faamasani i le aso fanau o tagata o le aiga, averesi tausaga, ma isi.

A leai, o mea uma e tumau tulaga masani. E mafai ona e faʻaopopo tagata, faʻatonutonuina i latou, fatuina se laʻau ma faʻaali laulau. Eseese, Ou te manaʻo foi e matauina se taimi i luga o mea uma na tutupu i totonu o le poloketi o faʻaalia i taimi faʻasologa.

Sii maia le Gafa

O Le Laau o le Ola

O lenei polokalame na faia e Rusia tagata atiaʻe, faʻataʻitaʻi, o loʻo i ai le faʻaogaina atoa o le Ofisa. O le Laʻau o le Ola faʻailoaina i le auiliili faʻavae o le laʻau ma isi faʻaaoga aoga e ono aoga pe a galue i se poloketi. Ma le faʻaopopoga, e i ai le faʻaopopoga o le genus, pe a fai o le laʻau e muamua atu i le augatupulaga a o iai pea.

Matou te fautua foi ia te oe, ia e uaʻi atu i le faʻatinoina le faʻatinoina o faʻavasegaina ma faʻatulagaina o faʻamaumauga, lea e mafai ai ona e mauaina vave ni laulau ma lipoti. O le polokalama e tufatufaina atu mo se pili, ae o le faʻataʻitaʻiga vaega e le faʻatapulaʻaina e se mea, ma e mafai ona e siiina mai e faʻataʻitaʻi uma galuega ma filifili i le faʻatau.

Sii mai le Laau o le Ola

Vaʻai foʻi e: Faʻusia se laʻau aiga i le Photoshop

E le o ni sui uma nei ituaiga polokalama, ae o le sili ona lauiloa aofia ai i le lisi. Matou te le fautuaina se tasi filifiliga, ae fautuaina oe ia e masani oe i polokalama uma ina ia filifili poʻo le fea o le a fetaui lelei mo ou manaʻoga ma manaʻoga. Tusa lava pe e tufatufaina mo se pili, e mafai lava ona e laʻuina mai le faʻataʻitaʻiga lomiga ma lagona le polokalama mai itu uma.

Pin
Send
Share
Send