Suʻe Laʻu Filifiliga 11

Pin
Send
Share
Send


Search My Files o se mamana faʻatasia polokalama mo le galulue ma le faila faila. E faʻatagaina oe ona suʻe faʻasino ma mau, ua i ai ni mea e faʻavae ai mo le faʻatusatusaina, toe faʻaigoaina ma vaeluaina faila, faʻapena foi le faʻatonu i le HEX code editor.

Saili e ala ile igoa ma faʻaopoopoga

Le polokalama suʻesuʻe mo faila ma faila i luga o tisiki igoa ma foliga faʻatatauina i le tulaga. Ma le isi, oe mafai faʻaavanoaina suʻesuʻega e ala i matapulepule poʻo se faʻaaliga masani, faʻapea le auiliiliga o tusitusiga.

Ua faʻaoga se isi faamalama e faʻaali ai iʻuga.

Faʻamataʻu Suʻega

O lenei galuega faʻatagaina oe e maua le tutusa faila i luga o lau hard drive e ala ile faitau aofai o Hash.

Faila o faamatalaga

I le sailiga nofoaga, e mafai ona e faʻamaonia poʻo fea faila faila o le a faʻaalia i le tali faʻamalama. Nei eseese filifiliga mo le ala, lapoa, aofai hash, ma isi (mea atoa 76 mea).

Faamama

Filifiliga avanoa i le polokalame faʻatagaina oe e faʻatapulaʻaina le suʻesuʻega i le aso o le foafoaga, suiga, muamua ma mulimuli faʻavae o le pepa aloaia, faʻapea foi ma le tele ma uiga.

Network drive

O le polokalama e faʻatagaina oe e saili mo faila e le gata i luga o le lotoifale, ae o loʻo i luga o ni fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga o loʻo fesoʻotaʻi ma le komipiuta i foliga o tuʻufaʻatasiga.

Aveese Faila

Afai o le filifilia faila o loʻo faʻamamaina mai i le faʻamalama iuga, e faʻamamaina uma i le faʻaogaina o ni algoritma e lua - tasi-pasi (faʻatumuina i maʻila) poʻo le tolu-pasese (faʻatumuina i faʻatatau faʻataʻitaʻiga bytes).

Faʻamatalaga

O Suʻesuʻega Oʻu Filifilia e teuina le suʻega i le faʻamatalaga e faʻavavevave le faʻagaioiga o suʻega e faʻaaoga ai le SQLite faletusi. Le faila faila ua faia i se subfolder "Faʻamatalaga"o loʻo i le fale tusi ma le faʻapipiʻi polokalame.

Aumai iʻuga faʻaiuga

O faʻaiʻuga o nei suʻesuʻega e mafai ona auina atu i fafo i faila CSV, HTML, ma XML. O le iʻuga o le lipoti o le a aofia uma ai faʻamatalaga faʻatatau i taimi muamua faʻatulagaina.

Avanoa faaopoopo

Faʻamaeʻaina ma suʻeina o aʻu faila o ni mea aoga mo le galulue ma le faila faila.

  • Faiga Ituaiga Pule faatagaina oe e suia igoa o faila ituaiga, sui le aikona, faaopoopo mea masani i le lisi menu.

  • HEXEdit faʻatagaina oe e faʻatonutonu le HEX tulafono o soʻo se faila.

  • HJ-vaeluaina o se aoga mo le solia tele faila i totonu o vaega, faʻaputuputu o iʻuga vaega toe foʻi atu i se atoa faila, faʻapea foi mo le faʻatusatusaina o pepa ma le igoa tutusa e faʻailoa faʻailoga. I se faʻaopopoga, HJSplit mafai ona fuafua aofai Hash.

  • O le igoa e toe suia ai igoa o faila uma e tasi ma vaega atoa o loʻo i totonu o le polokiki.

Anotusi lisi

I luga o le faʻapipiʻiina, le polokalama faʻaopopo faigofie faigofie ma toe faia faʻailoga mea i le explorer mataupu menu.

Lomiga feaveaʻi

Ae le i amataina le faʻatulagaina, e fautuaina e le polokalama le filifilia o le ituaiga tuʻufaʻatasiga, o se tasi o le faʻafaigofie o tuʻuina mai faila i totonu o le faila faila. Talu ai o le tufatufaina pusa "fuaina" laititi, e mafai ona tuʻuina atu i se tamai auala.

Lelei

  • Fetuutuunai tulaga;
  • Saili mo kopi;
  • Faauma aveesea o faila mai tisiki;
  • Saili i luga o fesoʻotaʻiga 'upega tafaʻilagi;
  • Le iai o isi faʻaopopo;
  • E mafai faʻapipiʻi i luga o masini feaveaʻi drive;
  • Maua fua.

Le atoatoa

  • E sau naʻo le faʻaupuga Igilisi;
  • Laititi tala faʻamatalaga.
  • Sue aʻu faila o se tasi o polokalame sili ona malosi ma vave e faʻapitoa i le sailia o faila. O ausilary Utilities aofia ai i le tufatufaina afifi faʻatagaina oe e galulue vavalalata ma le komipiuta faila faila, ma le faʻateʻaina faʻaletino o pepa faʻateleina le saogalemu o le faiga.

    Sii mai Suʻe Laʻu Filifili fua

    Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

    Fuafua le polokalame:

    ★ ★ ★ ★ ★
    Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

    E tutusa polokalame ma tala:

    Lelei ona suʻe faila Suʻe le Google Desktop Toe Maua aʻu faila SearchMyFiles

    Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
    Search My Files o se tamaʻi polokalame ma le malosi aoga ua mamanuina e sue ai pepa, faʻapea foi ma le iloa o kopi i luga o le lotoifale ma network drives.
    ★ ★ ★ ★ ★
    Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga polokalame
    Atinaʻe: Karsten Funk
    Tau: leai se totogi
    Tele: 8 MB
    Language: Igilisi
    Lomiga: 11

    Pin
    Send
    Share
    Send