Yervant Itulau Galeri 4.0.6

Pin
Send
Share
Send


O le Yervant Page Gallery o se polokalame mo le vave tuʻufaʻatasia o ata i totonu o album. E i ai i ana auupega le tele o faʻataʻatiaga ma mea faigaluega, e galulue faʻatasi ma Photoshop.

Filifiliga Layout

O le polokalama i le tulaga o le fausiaina o se fou album fautua filifili le filifilia o se tasi o ituaiga o faʻataʻatiaga o foliga eseese ma faʻasino, faʻapea foi ma le fausiaina o le muamua avanoa itulau.

Itulau

Mo itulau uma o le ata album, e mafai ona faasilasilaina le autu e ala i le filifilia mai le lautele lisi ma le nofoaga o mea.

Faʻatumu o tala

O le Yervant Page Gallery e mafai ai e oe ona sui le lanu i tua ole laupepa. Lenei e mafai ona filifili uma se paleni masani ma se seti o ata pauni saunia e le tagata atiaeina.

Liliuga ma zoom

Taitasi ata i luga o le laupepa mafai ona faʻalauteleina i totonu, e aunoa ma le suia o lona tele, ma faʻataʻamilomilo foʻi i soʻo se itu.

Aafiaga

O le aʻafiaga o loʻo faʻatatau i ata i lenei polokalame e naʻo le taimi e faʻaulufale mai ai i totonu o le Photoshop. Mo le faʻataʻitaʻia o ata, o loʻo avanoa nei meafaigaluega: vavae eseʻese, faamaluluina o lanu ma le vaʻaiga, faʻaopopo le susulu, faʻaopopo le eseesega ma toning i lanu eseese.

I le vaega (lalaga elemene), e mafai ona faʻaopopo se isi ituaiga o tuaoi, paolo, faʻatuina le limasefulu pasene opacity.

Auina atu i fafo Album

O le polokalame e mafai ona sefeina poloketi i ni tuʻaiga se lua - JPEG ma le PSD. Uma itulau itulau ma le album atoa ua auina atu i fafo.

Photoshop Fetufaʻaiga

E faʻagaioia uma galuega faʻatau atu ile faʻaaogaina ole Photoshop. O le Yervant Page Gallery "faʻafesoʻotaʻi" ma le PS, faʻaaoga ai gaioiga o loʻo aofia i totonu o le tufatufaina afifi o le polokalama.

Afai e filifilia le faʻafanua PSD pe a teuina, o le faila o le a vaevaeina i vaega, lea i le isi itu e mafai ona faʻasaʻoina. I lenei tulaga, e mafai ona faʻaopopo au oe lava elemene i le laupepa, mo se faʻataʻitaʻiga, tusitusiga, faʻailoga vai poʻo le faʻailoga.

Lelei

  • Vave ona faʻapipiʻi se ata ata;
  • Tele filifiliga o faataatiaga;
  • Malosiaga e teuteu itulau i le Photoshop;

Le atoatoa

  • E le o faʻaalia le iʻuga o le faʻaaogaina o aʻafiaga, ma e le mafai ona le faia pe a ave i le PSD;
  • E leai se polokalame faatonu i Lusia;
  • Totogi polokalama.

Ole Yervant Page Gallery ose mea faigaluega manaia tele lea mo le tuufaatasia o tusi ata. Ona o le laʻititi o numera o galuega ma le i ai o tapenaina-faʻataʻatiaga, mafai ai ona e vave faia ni avanoa e "aumaia i lou mafaufau" i Photoshop.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Photobook polokalama Itulau pito i luma E te filifilia Faʻasaʻoina o le mea sese UltraISO: Faʻasaʻo seti tusi tusitusi itulau itulau

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Yervant Page Gallery o se polokalame mo le vave fausiaina o avanoa mo ata faʻapipiʻi ma faʻasaʻoina mulimuli ane i Photoshop. E i ai i ai se tele seti o itulau itulau.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Yervant Zanazanyan
Tau: $ 60
Tele: 470 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 4.0.6

Pin
Send
Share
Send