Komik olaga 3

Pin
Send
Share
Send

Comics sa masani ona lauiloa i tupulaga talavou ma tagata fiafia, ua latou valiina nei, ae faatasi ai ma le fesoasoani a komepiuta polokalame ua avea ma sili faigofie. Tele faʻatatauina faʻatulagaina faʻatagaina oe e faia ai ni itulau, vave faʻaopopo faʻataʻitaʻiga ma teuteu ata. Comic Life o se tasi lea o taʻutaʻua sili ona lauiloa o lenei polokalama. Sei o tatou vaʻai ile aoga o lenei polokalame ile tele auiliiliga.

Poloketi fausiaina

I le amataga muamua, o le tagata ua ofoina atu e faʻaaogaina se tasi o tapenaina ua saunia. Lenei mafai ona avea o se tasi thematic title ulutala itulau, po o se isi tusi mo se ituaiga ituaiga. E taua le mataala i le faʻaavanoaina o faʻamatalaga tusitusi ma se isi tala lea ua uma ona resitalaina faʻataʻitaʻiga. E mafai ona faʻaaogaina e aʻoaʻo ai le saʻo tuufaatasiga o tusitusiga.

Galue vaega

E leai se agavaʻa e faʻamalama ai faamalama, naʻo le toe suia o avanoa. Nana poʻo le faʻaalia vaega faʻapitoa o loʻo faia e ala ile pop-up menu i luga ole laulau faʻatonutonu. E tuʻufaʻatasia uma vaega ina ia faigofie latou e faʻaaogaina, ma mo tagata fou faʻaaogaina, o le fetuunaiga i totonu o le fesoʻotaʻiga o le a le tele se taimi.

Mamanu pepa

Tagata uma ua masani e vaʻai i ata faʻapitoa faʻailogaina i luga o le ao i comics. E sau i foliga eseese, ma Comic Life ua uma ona i ai filifiliga filifiliga. O le tagata e le manaʻomia le valiina faʻailoga taʻitasi tuʻu ese, e naʻo le manaʻomia ona toso i le vaega tatau o le itulau. E tofu elemene suiga fua, e aofia ai le au o loʻo faʻasino i le amio. I le faʻaopopoga i faʻailoga, o le vaega lea e aofia ai le faʻaopopoina o poloka ma ulutala.

E mafai ona suia sitaili o elemene. Mafai ona sui sui o lo oi ai i se isi faamalama. E le tele o latou, o lea pe a manaʻomia, e mafai ona e suia faʻasologa, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga se faʻatumu ma se isi lanu.

Itulau avanoa

I le itu taumatau o pepa eseese faʻapipiʻi ma se faʻapitoa faʻatulagaina o poloka vaaiga. E teuteu tutusa, tusa ma le avanoa na filifilia i le amataga. Afai e te le o faʻamalieina ma le tulaga o se poloka faapitoa poʻo lona tele, o lona uiga e suia lona tulaga i ni lua kiliki. O le polokalama lagolagoina le faʻaopopoina o le le faʻatapulaʻa numera o itulau i le tasi poloketi.

Pulea vaega

Lenei e mafai ona e faʻatautaia le Comic Life. E mafai ona suia fusi, la latou lanu ma lapoa, faʻaopopo aafiaga, laupepa fou ma fua. E mafai e le tagata faʻaaogaina ona lafoina le kometi faʻataʻitaʻi tuusaʻo e lolomi, pe a uma ona setiina le itulau tele. Ole foliga ole potu e suia foi ile auvaʻa e ala ile filifilia o se tasi ole au mamanu.

Tuʻu i luga Ata

O ata ua faʻaopopoina i laupepa e ala i le tosoina latou mai le fausia-in faila suʻe masini. I le tele o ia polokalame, toso ma faapau i lalo le ata faʻatinoina e ala i le faʻatulagaina galuega, ae o iinei o mea uma e sili atu sili atu talafeagai. Ua lava naʻo le tatalaina o le faila e tasi i le sailiga faʻamalama ma toso faila mai iina i soʻo se nofoaga o le poloka i luga o le itulau.

Aafiaga

Mo ata taʻitasi, e mafai ona e faʻaaogaina ni aʻafiaga eseese mai le lisi. O le tala o aafiaga taitasi o loʻo faʻaalia i luga aʻe o lona igoa. O lenei faʻatinoga o le a aoga mo le fetuunaiga o le aotelega o le ata ina ia foliga puʻupuʻu ata, i le tutusa lanu faʻatusa, pe a fai e leʻo i ai foi e ese.

Itulau fausia eseese

O le polokalama e le faia ni faʻatapulaʻaina o le tagata faʻaaoga i le fatuina o itulau. O poloka uma e fesuiaʻi fua, e le faʻatapulaʻa numera o faʻailoga ma ata ua faʻaopopo. O le faʻatulagaina o se tasi vaaiga e faʻafaigofie, ma o lenei faiga o le a le faigata e tusa lava mo tagata e le masani ai i lenei fanua.

Tusitusiga

E mafai ona muaʻi puʻeina le tala mo lau taʻaloga, mulimuli i ni tulafono maʻoti o le polokalame, ma a maeʻa ona maeʻa, faʻasolo i se vaega faʻapitoa o lo o fausia ai le tala. E le gata i lea, o laina na fausia e mafai ona siitia atu i itulau, ma Comic Life o le a fausia se faʻailoga, poloka poʻo le ulutala. Faafetai i lenei galuega, e le tau faʻaaoga e le tagata faʻaaoga se tasi vaega taʻitasi taʻitasi, lea e tele se taimi.

Lelei

  • Afioaga o templates;
  • Le tomai e faʻavasega le itulau;
  • Tusitusiga paia

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • Leai se gagana Rusia.

Comic Life o se sili lelei polokalama e aumai ai pese komika manatu i le ola. O le lelei-mafaufau-lelei faiga o templates ma tusitusiga o le a sefe ai le tusitala se tele o taimi, ma le tele o galuega fesoasoani ai e iloa ai le manatu i lona mamalu uma.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le Comic Life

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.80 i fafo mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Tusi resitala olaga Polokalama Komik Tusi Na faia e lipine ata E te filifilia

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Comic Life - o se polokalame mo le fausiaina o comics. O le faiga lava ia e faʻafaigofie tele faʻafetai i faʻaopopoga templates ma fetaui lelei mafai ai ona e vave faia itulau mo se lumanaʻi galuega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.80 i fafo mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Plasq
Tau: $ 30
Toa: 80 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 3

Pin
Send
Share
Send