Siakiina le upega tafailagi i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

Faʻafitauli i le faʻaaogaina o le mea pueata, i le tele o tulaga, e tulaʻi mai ona o se masini feteʻenaʻi ma le komipiuta komipiuta. O lau webcam e na ona mafai ona tape i le masini pule pe suia i se isi i le faʻatulagaga o se polokalama faʻapitoa e te faʻaaogaina ai. Afai o loʻo e mautinoa o mea uma na faʻatulagaina e pei ona tatau ai, ona e taumafai lea e siaki lau 'upega tafaʻilagi faʻaaoga faʻapitoa tautua i luga ole laiga. I le tulaga pe a le fesoasoani auala o loʻo faʻaalia i totonu o le tusitusiga, e tatau ona e sailia se faʻafitauli i le masini mea a le masini poʻo ona avetaavale.

Ole siakiina ole soifua maloloina ole webcam luga ole laiga

O loʻo i ai se numera tele o 'upega tafaʻilagi e maua ai le agavaʻa e siaki le webcam mai le itu polokalama. Faʻafetai i nei tautua i luga ole laiga, e te le manaʻomia le faʻaalu taimi faʻapipiʻiina faapolofesa polokalama. Naʻo metotia faʻamaonia ua mauaina ai le faʻatuatuaga a le tele o fesoʻotaiga faʻaaogaina lisiina i lalo.

Ina ia galulue saʻo ma nei 'upega tafaʻilagi, matou te fautua e faʻapipiʻi le lata mai lomiga o le Adobe Flash Player.

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona faʻafou le Adobe Flash Player

Metotia 1: Webcam & Mic Tofotofoga

Tasi o le sili sili ona lelei ma faigofie tautua mo le siakiina o se webcam ma lana microphone luga o le initaneti. Fuafuaina faigofie fausaga o le 'upega tafaʻilagi ma le itiiti ifo o faamau - o mea uma ina ia faʻaaogaina le saite na aumaia le iuga manaʻomia.

Alu i le Webcam & Mic Tofotofoga

  1. A uma ona alu i le 'upega tafaʻilagi, kiliki le ki autu i le ogatotonu o le faʻamalama Siaki Webcam.
  2. Matou faʻatagaina le tautua e faʻaoga le webcam i le taimi na faʻaaogaina ai, mo lenei matou kiliki "Faʻataga" i le faamalama e aliali mai.
  3. Afai o le faʻatagaina e faʻaogaina le masini foliga mai se ata mai le webcam foliga mai, o loʻo galue. O lenei faʻamalama e foliga faʻapena:
  4. Nai lo le uliuli tua atu e tatau ona i ai se ata mai lau 'upega tafaʻilagi.

Metotia 2: Webcamtest

O se tautua faigofie e siaki le soifua maloloina o le webcam ma le microphone. E faʻatagaina oe e siaki uma ata vitio ma leo mai lau masini. Ma le isi, o le Webcam suʻega i le taimi o le faʻaaliga mai le webcam faʻaalia i le pito i luga tauagavale o le faʻamalama o le numera o faʻavaʻa i le sekone lea e faʻataʻalo ai le vitio.

Alu i le Webcamtest

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi latalata i le tusi “Kiliki e faʻatagaina le plugin a le Adobe Flash Player Kiliki i soo se mea i le faamalama.
  2. O le upega tafailagi o le a fesiligia oe mo se faatagaga e faaaoga ai le Flash Player plugin. Faataga lenei gaioiga ma le faʻamau. "Faʻataga" i le faamalama e aliali mai i le pito i luga tauagavale.
  3. Ona ole atu lea ole 'upega tafaʻilagi faʻatagaina e faʻaaoga lau webcam. Kiliki le ki "Faʻataga" ia faaauau.
  4. Faamautu lenei mo Flash Player i le fetaomi o le faamau e aliali mai. "Faʻataga".
  5. Ma o lea, pe a o le 'upega tafaʻilagi ma le tagata taʻalo maua le faʻatagaina mai ia oe e siaki le mea pueata, o le ata mai le masini e tatau ona aliali mai faʻatasi ma le tau o le numera o le faʻavaʻa o le sekone.

Faiga 3: Meafaigaluega

O le Toolster o se nofoaga mo suʻega e le gata webcams, ae o isi aoga aoga ma masini komepiuta. Peitaʻi, na ia feagai lelei foʻi ma le tatou galuega. I le taimi o le faʻamaoniga faʻatonuga, o le a e iloaina pe o le vitio faʻailoga ma le faʻamau o le webcam e saʻo.

Alu i le Toolster Service

  1. E tutusa ma le metotia muamua, kiliki i le faamalama i le ogatotonu o le mata e amata faaaoga Flash Player.
  2. I le faʻamalama e aliali mai, faʻaavanoa le 'upega tafaʻilagi Flash Player - kiliki "Faʻataga".
  3. Nofoaga ole a faʻatagaina le faʻaaogaina o le mea pueata, faʻatagaina le faʻaaogaina o le ki talafeagai.
  4. Matou te faia le tutusa gaioiga ma le Flash Player - matou te faʻatagaina le faʻaaogaina.
  5. O le faʻamalama o le a aliali mai ma le ata o loʻo aveina mai le mea pueata. Afai e iai ata puʻe ma leo ma leo, o le tusiga o le a aliali mai i lalo. "O lau webcam galue lelei!", ma latalata i tapulaa "Vitio" ma le "Leo" satauro o le a suia i le lanumeamata siaki.

Metotia 4: Initaneti Mic Tofotofoga

E faʻatatau tonu lava le nofoaga i le suʻesuʻeina o le masini komipiuta o lau komipiuta, ae o loʻo i ai se galuega faʻapitoa o se webcam. I le taimi lava e tasi, na te le talosagaina se faʻatagaga e faʻaaoga ai le Adobe Flash Player plugin, ae e vave amata le suʻesuʻega a le webcam.

Alu i le Online Mic Test

  1. I le taimi lava e o ai i le tulaga o le upega tafailagi, aliali mai se faʻatonuga e faʻatagaina se faʻatagaga e faʻaaoga le webcam. Faataga e ala i le kiliki i le ki talafeagai.
  2. O le tamai faamalama o le a aliali mai i le pito i lalo taumatau ma le ata na puʻeina mai le mea puʻeata. Afai e leʻo le mea lea, e le o ola lelei le masini. O le taua i le faamalama ma le ata o loʻo faʻaalia ai le numera tonu o faʻavaʻa i se taimi tuʻuina.

Pei ona e vaʻai, e leai se mea faigata i le faʻaaogaina o auaunaga i luga ole laiga e siaki se webcam. O le tele o nofoaga o loʻo faʻaalia ai faʻaopoopoga faʻamatalaga e ese mai le faʻaalia o le ata mai le masini. Afai o loʻo e feagai ma le faʻafitauli o le le lava o le faʻailo vitio, ona e foliga mai e i ai faʻafitauli ma mea faigata o le webcam pe faʻapipiʻi avetaʻavale.

Pin
Send
Share
Send