Teleport Pro 1.72

Pin
Send
Share
Send

E le maua i taimi uma le initaneti i luga ole komupiuta poo le komepiuta e maua ai le manaʻomia, o lea e na o le fausiaina ole tusi e mafai ona avea ma se galuega le aoga. E sili atu le faʻatuatuaina e download atoa le '' upega tafaʻilagi ma faʻaaoga e tusa lava pe leai se Initaneti. Lenei fesoasoani le polokalama Teleport Pro, e download uma mea e te manaʻomia i le tasi faila i lau komepiuta. Atonu o le manaʻoga e manaʻomia e i latou ua mauaina le tele o aoga faʻamatalaga mo latou lava ma manaʻomia e vave download mai ai ae le o le umi ma le vaivai le tusi lesona kopiina. Mafaufau i lenei polokalama i le tele auiliiliga.

Vave faatino poloketi

Teleport Pro o le a faia toetoe o mea uma mo oe, e te manaʻomia le filifilia o ni ki ma ulufale i ni faʻamatalaga, mulimuli i faʻatonuga a le polokalama. O se faʻamalama ma vave faʻatuina poloketi tatala i le taimi lava e amata ai le amataga ma o le tagata e manaʻomia le filifilia o le ituaiga o poloketi o le ai ai. Ole mafai lea ona atoa le kopi o le upega tafaʻilagi i le hard drive, o se kopi o ia, e aofia ai faʻasino, upu autu suʻega, suʻega faila ma le tele o isi filifiliga. O se filifiliga talafeagai mai luga e tatau ona faʻaalia i se togi.

Ma le isi, o le amataga tuatusi o le 'upega tafaʻilagi ua faʻaalia, ma o le polokalama foʻi e ofoina atu e faʻailoa mai ai le aofaʻi loloto fesoʻotaʻiga o le a kopiina i le disk, o lona uiga, o lona uiga o fesoʻotaʻiga i' upega tafaʻilagi itulau i totonu o le nofoaga autu. Vaai lelei ile tuatusi saʻo.

Teleport Pro ofo atu se filifiliga o le sefeina eseese faila faila. E naʻo tusitusiga, ata, leo, pe faʻapatasi uma. A iai sau tala i luga o lenei upega tafaʻilagi e tatau ona e ulufale iai, ona faʻaalia lea o faʻamatalaga i laina faʻapitoa.

Lagolago mo tele poloketi i le taimi e tasi

Leai se mea e taofia oe mai le faia o le tele o kopi o 'upega tafaʻilagi poʻo isi poloketi i le taimi lava e tasi ma le teuina i latou ile faʻasologa galue. O le a faʻaalia nei i le itu tauagavale, i se isi vaega o le polokalama. O le kiliki i luga o se mapu e matala ai le lisi o faila uma na ua uma ona laʻuina mai, pe afai o loʻo e faʻasino i le tuʻu mai o le upega tafailagi i lau hard drive.

Sefe i seisi vaega

O se isi faila e faia mo nofoaga taʻitasi lea e teuina uma faila e teuina. O le tagata faʻaogaina lava ia faʻailoa le nofoaga sefe. O lenei nofoaga o loʻo aofia ai e le gata ata, tusitusiga ma musika, ae faʻapea foʻi ma tusitusiga HTML e ala atu ai i luga o le upega tafaʻilagi le upega tafailagi. Taitasi fesoʻotaʻiga sefe i se isi faʻamaumauga ua taʻua "Faʻasino". E tatala faila e oʻo lava ile polokalame ua tapunia.

Lelei

  • Anapogi utaina nofoaga;
  • Faigofie ma tupu fua Ofisa;
  • Avanoa o le galuega vave o le poloketi poloketi

Le atoatoa

  • Le lava le gagana Rusia;
  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

Teleport Pro faʻatinoina uma ana galuega ma maua faʻavave vave download o faila 'upega tafaʻilagi, ma fetuʻutuʻunaʻi faʻamatalaga o le a fesoasoani e faʻasaoina na o mea e te manaʻomia. O le polokalama e tau tupe, ae o loʻo i ai se vaʻavaʻaiga faʻataʻitaʻiga, o lona umi e lava e fai ai ni faʻaiʻuga e uiga i ai.

Talia le faʻataʻitaʻiga o le Teleport Pro

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.33 mai le 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Upega Tafaʻilagi Extractor Upega Tafaʻilagi M PSD Maimoaga HTTrack Upega Tafaʻilagi Copier

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Teleport Pro o se polokalama faʻapitoa mo le downloadina o nofoaga i se komipiuta. O lenei e maua ai le avanoa atoa i le punaoa tusa lava ile leai o le Initaneti ma le polokalama tapunia.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.33 mai le 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: TENMAX
Tau: $ 50
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.72

Pin
Send
Share
Send