Faʻafefea ona e iloaina le tele manatua

Pin
Send
Share
Send


E le pei o le tele o masini Android e mafai ona faʻalauteleina manatua e ala i le faʻaaogaina microSD kata, iPhone ei ai le tumau teuina tele e le mafai ona faʻalauteleina. O le aso, tatou vaʻavaʻai i auala e faʻatagaina ai oe e iloa le tele o le manatua i luga o se iPhone.

Saili le tele o mea e manatua i le iPhone

E lua auala e malamalama ai i le tele gigabytes o loʻo faʻapipiʻiina i lau masini Apple: e ala i le faʻasologa o masini ma le faʻaaogaina o le pusa poʻo ni tusitusiga.

Metotia 1: iPhone Firmware

Afai e te maua le avanoa e asiasi i le iPhone tulaga, e mafai ona maua faʻamatalaga i le tele o le teuina i lenei auala.

  1. Tatala tulaga ile lau telefoni. Filifili se vaega "Faavae".
  2. Alu i le "E uiga i lenei masini". I le kalafi "Malosiaga manatua" ma faʻamatalaga e te fiafia iai o le a faʻaalia.
  3. Afai e te fia iloa le tulaga o le avanoa avanoa i lau telefoni, oe manaʻomia i le vaega "Faavae" tatala mea Teuina o le IPhone.
  4. Gauai atu i le pito i luga o le faamalama: iinei o le a e maua ai faamatalaga e uiga i le tele o le teuina o loʻo nofoia e ituaiga faʻamaumauga eseese. Faʻavae i nei faʻamaumauga, e mafai ona e otooto pe fia le tele o le avanoa avanoa o loʻo avanoa ia oe. I le mea na tupu o loʻo matua leai se avanoa avanoa i luga o le telefonipoto, o le taimi e tatau ona faʻaalu i le faʻamamaina o le teuina mai mea le aoga.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafoi mai mea e manatua ai le iPhone

Faiga 2: Pusa

Faapea e te fuafua e faʻatau se iPhone, ma o le gadget lava ia ua tuʻu i totonu o se atigipusa, ma, tusa ai, e leai se avanoa i ai. I lenei tulaga, e mafai ona iloa ai le aofaʻi o manatua tonu i le faʻafetai i le pusa lava lea e tumu ai. Faʻalogo i le pito i lalo o le afifi - i le pito i luga vaega e tatau ona taʻu atu le aofaʻi atoa o le masini manatua. O nei faʻamatalaga o loʻo toe kopiina mai lalo - i luga o faʻapipiʻi faʻapitoa e iai isi faʻamatalaga e uiga i le telefoni (numera numera, numera numera ma IMEI).

Soʻo se tasi o auala e lua o loʻo faʻamatalaina i lenei tusitusiga, e taʻu atu ai ia te oe le iloa tonu pe o le a le tele o le teuina o lau iPhone e faʻaogaina.

Pin
Send
Share
Send