PC Tusitala 2014.2.13

Pin
Send
Share
Send

PC Wizard o se polokalame e maua ai faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le gaosi, video card, isi vaega ma le atoa faiga. O lona aoga foi aofia ai suʻega eseese e iloa ai le faʻatinoga ma le saoasaoa. Sei o tatou vaʻai i ai i nisi faʻamatalaga.

Vaʻaiga o le System

O nisi nei o mea e sili ona taua i luga ole komipiuta. O nei faʻamatalaga e mafai ona sefe i se tasi o faʻatulagaga ua fuafuaina pe vave lafoina e lolomiina. Mo nisi tagata faʻaaoga, o le a lava e vaʻavaʻai ai i naʻo lenei tasi faamalama i totonu o le PC Wizard e maua ai faʻamatalaga o mea e fiafia i ai, ae mo faʻamatalaga auiliiliina e te manaʻomia e faʻaaoga isi vaega.

Laupapa

Lenei itulau o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le gaosi oloa ma le faʻataʻitaʻiga o le motherboard, BIOS ma le manaʻoga o tagata. Kiliki i luga o le laina talafeagai e tatala ai le vaega faʻatasi ma faʻamatalaga poʻo ni avetaavale. O le polokalama e ofo atu foi e siaki mo faʻafouga o faʻapipiʻi avetaavale mo aitema taitasi.

CPU

Lenei oe mafai ona maua faʻamatalaga auiliili i luga o le tuʻuina faʻapitoa. O le PC Wizard o loʻo faʻaalia ai le ata faʻatusa ma le gaosiga o le CPU, taimi, numera o cores, socket support ma le cache. O faʻamatalaga auiliili e faʻaalia i le kiliki i luga o le laina talafeagai.

Masini

Uma mea talafeagai e uiga i fesoʻotaʻiga masini i totonu o lenei vaega. O loʻo iai foʻi faʻamatalaga e uiga i mea mo lolomitusi na faʻapipiʻi ai avetaavale. E mafai foi ona maua maualuluga faamatalaga e uiga ia i latou e ala i le faailogaina o laina ma se kiliki kiliki.

Network

I lenei faamalama e mafai ona e masani ai oe i le Initaneti fesoʻotaiga, fuafua le ituaiga o fesoʻotaʻiga, saili le faʻataʻitaʻiga o le network card ma maua isi faʻamatalaga. O loʻo maua foʻi faʻamatalaga a le LAN i le vaega "Fesootaiga". Faʻamolemole e matau o le polokalama muamua scan le faiga, ona faʻaalia lea o le iʻuga, ae i le tulaga o le fesoʻotaiga o le upega tafailagi, atonu e umi se taimi, o lea aua le avea lenei mea o se polokalama glitch.

Vevela

E le gata i lea, e mafai foi e le PC Wizard ona mataituina vaega o le vevela. E tofu elemene uma, e leai se le mautonu pe a vaʻai. A iai sau laptop, ona faʻapea foʻi lea o maʻi faʻamatalaga o le komipiuta.

Faʻasino faʻasino

E toatele tagata latou te iloa o loʻo i totonu o le Windows control panel o loʻo iai le avanoa e fai ai se suʻega ma iloa tonu ai le auala e fai ai mea, pe a vavaeʻese, o loʻo iai le mea masani. O lenei polokalame e aofia ai faʻamatalaga saʻo i lona aoga. O suʻega e faia i se taimi lata mai, ma o elemene uma o loʻo iloiloina i le fua ia oʻo atu i le 7.9 togi.

Fetuunaiga

Ioe, e le faʻatapulaʻaina polokalame e naʻo le faʻaalia o faʻamatalaga faʻakomepiuta. O loʻo i ai foʻi faʻamatalaga i luga o le sisitema faʻafoe, o loʻo tuʻuina i totonu o se isi lisi. Tele vaega ua tuʻufaʻatasia ma faila, browser, leo, fonoa ma sili atu tele. E mafai ona kiliki ma vaʻaia uma i latou.

Faila faila

O lenei faʻatinoga ua tuʻuina foʻi i se vavaeʻese vavaeʻese ma vaevaeina i ni isi menu. Mea uma e faigata ona maua faʻapitoa e ala i le suʻesuʻega komipiuta o loʻo tu i se tasi nofoaga i le PC Wizard: kuki browser, lona talaʻaga, configs, bootlogs, siosiomaga fesuiaiga ma le tele o isi vaega. Mai i lalo nei e mafai ona e pulea nei elemene.

Suega

Le vaega mulimuli o loʻo aofia ai le tele o suʻega o vaega, vitio, musika faʻamalosi ma le tele siata siaki. Ole tele o nei suʻega e manaʻomia ai se taimi ile faʻamaeʻaina o gaioiga uma, ona e tatau ai ona e faʻatali pe a maeʻa. I nisi o tulaga, o le faiga e mafai ona faia i le afa itula, fuafua i le mana o le komepiuta.

Lelei

  • Faʻatau tufatufaina;
  • Le i ai o le gagana Rusia;
  • Faigofie ma tupu fua.

Le atoatoa

  • Ua le toe lagolagoina e le au atiaʻe PC Wizard ma aua le toe tatalaina faafouga.

Pau a lea ou te fia faamatala atu e uiga i lenei polokalama. E fetaui lelei mo le faʻatumauina o toetoe lava o faʻamatalaga uma e uiga i vaega ma le setete o le tino atoa. Ma le i ai o le faatinoga suʻega o le a fesoasoani e faʻatino ai le ono mafai e le PC.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.43 i fafo mai 5 (7 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

O le MiniTool Partition Wizard Easeus Toefaʻailogaina Faʻamaumauga Faʻafefea ona faʻatulaga se malo malosi i le MiniTool Partition Wizard FUA-Z

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
PC Wizard - o se polokalame mo le mauaina o ituaiga uma o faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le tino ma mea. O lona aoga faʻataga oe e faʻatautaia suega eseese ma mataitu nisi o faʻamaumauga vaega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.43 i fafo mai 5 (7 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: CPUID
Tau: leai se totogi
Tele: 5 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2014.2.13

Pin
Send
Share
Send