Faʻaopoopoina o se Uo i Tamaiti Aʻoga

Pin
Send
Share
Send


O agafesootai e le masani ai e aunoa ma le faʻaopopo o isi tagata e avea ma uo. Odnoklassniki 'upega tafaʻilagi e le o se tuʻusaunoaga i le tulafono lautele ma faʻatagaina oe e faʻaopopo au uo ma aiga i au uo lisi i luga o fesoʻotaʻiga lautele.

Faʻafefea ona faʻaopopo i uo i le OK

Faaopopo soo se tagata e faʻaoga i au uo lisi e matua faigofie lava i le oomiina naʻo le tasi le faʻamau. Ina ia leai se tasi e le mautonu, e aoga le faitauina o faʻatonuga o loʻo i lalo.

Vaʻai foi: Vaʻavaʻai uo i Odnoklassniki

Laasaga 1: saili mo le tagata

Muamua e tatau ona e mauaina le tagata e te manaʻo e faʻaopopo e avea ma uo. Faapea o tatou saili ia te ia i sui o se kulupu. A matou mauaina, kiliki ile ata faʻatulagaina ile lisi lautele.

Laasaga 2: faʻaopopo i uo

O lenei ua tatou vaʻavaʻai i lalo o le tagata faʻaogaina avatar ma vaʻai se faʻamau iina Faʻaopopo o se uoO lona uiga, tatou te manaʻomia. Tatou kiliki i luga o le tusiga lea ma vave le mataala ma se uo uo sau i le tagata.

Laasaga 3: uo mamae

I se faʻaopopoga, o le Odnoklassniki 'upega tafaʻilagi o le a ofoina atu oe e faʻaopopo isi tagata faʻaaoga i au uo e ono fesoʻotaʻi atu ia te oe e ala i se uo na e faʻaopopoina. Lenei e mafai ona e kiliki le ki Uo ni uo pe tuua le laupepa itulau.

E pei lava o lena, i le lua kiliki o le isumu, tatou faʻaopopo Odnoklassniki, o le tagata e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga lautele, o se uo.

Pin
Send
Share
Send