Tusi faimata afi

Pin
Send
Share
Send

Afai e te manaʻo e taʻalo komepiuta taʻaloga e leʻo matua faʻamaoni, ae e te le iloa fai, ona avea lea o lenei tala mo oe. O le aso o le a matou taʻuina atu ai le auala e Hack ai taʻaloga eseese e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa. O le a matou faia lenei mea a le Cheat Engine.

Sii maia le lata mai Cheat Engine

I le taimi lava tatou te mananaʻo e utagia le mea moni e faapea i nisi o tulaga pe a faʻaaogaina le polokalama faʻapitoa e mafai ona e maua ai se faʻasa. O le mea lea, e sili lava le muamua siaki le faʻatinoga o le Hack i luga o nisi teugatupe fou, lea o le a le o se faʻanoanoa ona leiloa pe a fai e tupu se mea.

Aoao e galue ma le Cheat Engine

Le polokalame hacking o loo tatou mafaufauina e matua aoga. I ai, e mafai ona faia le tele o galuega eseese. Ae mo le toʻatele o latou, e manaʻomia nisi malamalamaaga, faʻataʻitaʻiga, o le poto masani ma le HEX (Hex). Matou te le aveina oe i le tele o tuutuuga ma aʻoaʻoga, ia na ona taʻu atu ia te oe e uiga i le lautele metotia ma metotia o le faʻaaogaina o le Cheat Engine.

Suia o tulaga i le taʻaloga

Ole vaega ole mea e sili ona lauiloa ile aʻoaʻoga atoa ole Cheat Engine. E faʻatagaina oe ona sui uma le taua i le taʻaloga peʻa manaʻomia. E mafai ona aofia ai le soifua maloloina, ofutau, le aofaʻi o pulufana, tupe, uiga faʻapitoa ma isi mea. E tatau ona e malamalama o le faʻaaoga o lenei gaioiga e mamao ese mai le manuia i taimi uma. O le mafuaʻaga mo le toʻilalo e mafai ona avea ma au mea sese ma le faʻatuatuaina o le puipuiga o le taʻaloga (pe a fai tatou te manatu o galuega i luga ole laiga). Ae ui i lea, e mafai lava ona e taumafai e gagau le faʻailoga. O mea ia e tatau ona fai:

  1. Sii mai i le aloaia Cheat Engine website, a maeʻa ona matou faʻapipiʻiina lea i luga o komupiuta poʻo le komepiuta feaveaʻi, ona amata loa lea.
  2. O le ae vaʻai i le ata lea i luga o lau laupepa.
  3. O lenei e tatau ona amata le tagata ma le taʻaloga pe tatala se tasi i le browser (pe a matou talanoa e uiga i 'upega tafaʻilagi talosaga).
  4. A maeʻa le taʻaloga, e tatau ona e filifili i luga o le faʻailoga o le a le mea tonu e te manaʻo e suia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ituaiga tupe lenei. Matou te vaʻavaʻai i le faleoloa ma manatua lona aoga o iai nei. I le faʻataʻitaʻiga i lalo atu, o lenei tau e 71,315.
  5. Toe foi nei ile ole afi faimamago. E manaʻomia le sailia o le ki ma le ata o le komupiuta ile faamalama autu. Seʻi oʻo i le mea muamua e lolomiina, o lenei ki o le a moli pea ma se ta. Kiliki i luga o le faʻaaliga lea ma le ki agavale tauagavale.
  6. O le faʻaiuga lea, o le tamaʻi pupuni e aliali mai ma se lisi o tamoʻe talosaga. Mai lenei lisi e tatau ona e filifilia le laina o le agavale agavale agavale e nafa ma le taʻaloga. Oe mafai ona folau i le aikona i le itu tauagavale o le igoa, ma afai o se tasi ua misi, ona i le igoa ole igoa lava ia. I le avea ai o se tulafono, e iai le igoa o le talosaga po o le upu "Taaloga Taʻaloga". A uma ona filifilia le tulaga manaʻo, fetaomi le faʻamau "Tatala"lea e tu teisi i lalo ifo.
  7. I se faʻaopopoga, e mafai foʻi ona e filifilia le taʻaloga manaʻomia mai le lisi o faʻagaioiga poʻo le tatalaina faʻamalama. Mo le faia o lea, naʻo le tasi i le tabs ma le igoa talafeagai i le pito i luga.
  8. A filifilia le taʻaloga mai le lisi, e naʻo le lua sekone e alu ai le polokalama e faʻatino ai le mea ua taua o tui o faletusi. Afai e manuia o ia, i le pito i luga o le faamalama autu o le Cheat Engine o le igoa o le talosaga na e filifilia muamua o le a faʻaalia.
  9. O lenei e mafai ona e alu saʻo i le saʻiliga mo le manaʻomia ma lona faʻatonutonuina atili. Ina ia faia lenei mea, i le fanua ma le igoa "Taua" tatou ulufale i le taua sa tatou manatua muamua ma lea tatou te mananaʻo e suia. I la tatou mataupu, e 71,315.
  10. Le isi, fetaomi le faʻamau "Sailia muamua"lea e sili i luga ole input input.
  11. Ina ia faʻaavanoa atili le sailiga faʻaiuga, e mafai ona e setiina le filifiliga e taofi le taʻaloga i le taimi o le suʻesuʻe. E le manaʻomia lea mea, ae i nisi tulaga e fesoasoani tele i le faʻaititia o le lisi o filifiliga. Ina ia faʻatinoina lenei galuega, naʻo le siaki i le pusa i tafatafa o le laina talafeagai. Na matou matauina i le ata i lalo.
  12. I le kiliki i luga o le ki "Sailia muamua", o le a e vaʻaia pe a uma sina taimi puʻupuʻu uma faʻaiuga maua i le itu tauagavale o le polokalama i le foliga o se ituaiga o lisi.
  13. Naʻo le tasi le tuatusi e gafa ma le aoga sailiili. O le mea lea, e tatau ona veleese le sili atu. Ina ia faia lenei mea, toe foʻi i le taʻaloga ma sui le numera numera o le tupe, ola pe o le a se mea e te manaʻo e suia. A faʻapea o se ituaiga tupe lea, ona lava lea o le faʻatau pe faʻatau atu se mea. E le afaina poo fea le auala e suia ai le tau. I le faʻataʻitaʻiga, ina ua maeʻa togafiti faia, sa matou maua le numera 71,281.
  14. Matou toe foʻi ile Cheat Engine. I le laina "Taua", lea sa matou ulufale muamua i le tau 71 315, o lenei ua matou faʻaali le numera fou - 71 281. A maeʻa ona faʻatinoina lea tulaga, ona e faʻaaoga lea le faʻamau "Toe faitau vave". O loʻo i luga aʻe o le laina sao.
  15. Faatasi ai ma ata sili ona lelei, o le a e vaʻai naʻo le tasi le laina i le lisi o tulaga faatauaina. A faʻapea e tele ni mea faapena, ona tatau lea ona toe fai le palakalafa muamua. O lona uiga, suia le tau i le taʻaloga, ulufale i se numera fou i le malae "Taua" ma toe suʻesuʻe "Toe faitau vave". I la matou mataupu, o mea uma na faʻatinoina i le taimi muamua.
  16. Filifili le maua o le tuatusi ma le tasi tauagavale-kiliki. Ina ua mavae lena, kiliki i le faamau ma le mumu mumu. Na matou matauina i le faʻafanua i lalo.
  17. O le tuatusi filifilia o le a faʻasolo i le pito i lalo o le polokalame faʻamalama, e mafai ai ona fai isi faʻaaliga. Ina ia suia le taua, faʻalua-kiliki le agavale agavale tauagavale i le vaega o le laina lea o loʻo iai numera.
  18. O le tamai faamalama o le a aliali mai ma se tasi koluma sao. I totonu na matou tusia le taua o loʻo e manaʻo e maua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻo i le 1,000,000 tupe. O le numera lea ua matou tusia. Faamautu gaioiga e ala i le fetaomi o le faamau Ua lelei i le lava faamalama.
  19. Matou te toe foʻi i le taʻaloga. A maeʻa mea uma i se tulaga saʻo, ona faʻaaogaina loa lea o suiga. O le ae vaʻai i le ata lea.
  20. I nisi o tulaga, e manaʻomia ona toe suia numera numera i le taʻaloga (faʻatau, faʻatau atu, ma isi) ina ia mafai ona aoga le parameter fou.

O le atoa metotia metotia o le mauaina ma suia le manaʻomia parameter. Pe a suʻeina ma faʻasolo mai tapulaʻa, matou te fautuaina oe e aua le suia le polokalama le lelei seti. E manaʻomia le malamalama loloto. Ma a aunoa ma i latou, e matua le mafai ona 'ausia le mea na manaʻomia.

E taua le manatuaina pe a galulue ma taʻaloga i luga ole laiga e mamao lava mai le taimi uma e mafai ai e faia ni gaioiga e pei ona taʻua i luga. O le tuʻua i luga o le puipuiga o loʻo latou taumafai nei e faʻapipiʻi toetoe o soʻo se mea, e oʻo lava i poloketi poloketi. Afai e le aoga se mea mo oe, e le faʻapea o mea uma e tuuaʻia mo au mea sese. Masalo o lenei faʻatulagaina puipuiga puipuia le Cheat Engine mai le fesoʻotaʻi i le taʻaloga, o se taunuuga o le tele o mea sese e ono tupu i luga o le sikuea. I se faʻaopopoga, e tele taimi e iai tulaga e fesuiaʻi ai mea taua i le tagata maʻi. O lona uiga o le taua na e ulufale mai o le a faʻaalia, ae o le tagata faigaluega e tatau ona vaʻaia naʻo numera moni. Ole taua foi ole puipuiga ole polokalama.

Liliu le SpeedHack

SpeedHack o se suiga i le saoasaoa o gaioiga, fanaina, lele ma isi tapulaa i le taʻaloga. Faatasi ai ma le fesoasoani a le Cheat Engine, e matua faigofie lava lenei mea.

  1. Matou te o i le taʻaloga e te manaʻomia ai e suia le saoasaoa.
  2. Ma le isi, matou toe foʻi i le Cheat Engine na muamua faʻailoaina. Kiliki i luga o le ki ile foliga o se komepiuta ma se tioata faʻalelei i le pito i luga tauagavale. Na matou taʻua i le vaega muamua.
  3. Filifili lau taʻaloga mai le lisi e aliali mai. Aua e aliali mai i lenei lisi, muamua e tatau ona tamoe. I le filifilia o le talosaga, teʻi le faʻamau "Tatala".
  4. Afai o le puipuiga faʻatagaina le polokalame e faʻafesoʻotaʻi le taʻaloga, ona e le vaʻai lea o se savali i luga ole laupepa. I le pito i luga o le faamalama, na o le faʻaalia le igoa o le fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi.
  5. I le itu taumatau o le Cheat Engine faamalama o le ae mauaina se laina "Faʻalelei Speedhack". Tuʻu se faʻailoga i le pusa siaki i autafa o lenei laina.
  6. A faʻamanuiaina le taumafaiga e liliu e, oe o le a vaʻai i se laina mo se sao ma se faʻaseʻe i lalo. E mafai ona sui le saoasaoa uma luga ma lalo ifo atoa i le leai. Ina ia faia lea mea, ia e manaʻo i le saoasaoa tau i le laina pe seti le faʻaaoga i le faʻasee i le tosoina o le mea mulimuli.
  7. Ina ia mafai ona aoga le suiga, kiliki "Talosaga" i le filifili ai o le sao saʻo.
  8. Ina ua mavae lena, o lau saoasaoa i le taaloga o le a suia. I nisi o tulaga, o le saoasaoa e faʻateleina e le gata ia oe, ae o mea uma e tutupu i totonu ole taʻaloga lalolagi. E le gata i lea, e iai taimi e le maua ai se taimi ile server e faʻagaioi ai ia talosaga, ole mea lea e i ai le faʻaletonu ma mimilo. E mafua mai ile puipuiga o le taʻaloga, ma, e paga lea, e le mafai ona taamilo i le mea lea.
  9. Afai e te manaʻomia le faʻaogaina Speedhack, ona tapuni lea o le Cheat Engine pe le tatalaina le pusa i autafa o le laina i le faʻamalama polokalama.

I se auala faigofie, e mafai ona vave tamoe, puʻe ma faʻatino isi gaioiga i le taʻaloga.

Lenei tala ua lata ona muta. Na matou faʻailoa ia oe e uiga i le faʻavae ma sili ona manaʻomia vaega o le CheatEngine. Ae le o lona uiga e le o toe mafai e le polokalama se mea. O le mea moni, o lona tomai e matua tele (tuufaatasia faiaʻoga, galulue ma le hex, sui afifi, ma isi). Ae e manaʻomia le tele o le poto, ma le faʻamatala o ia togafiti i se gagana e malamalama i ai uma, e le faigofie. Matou te faʻamoemoe e te ausiaina lou sini. Ma afai e te manaʻomia fautuaga poʻo se fautuaga - e te talia ile faʻamatalaga i luga o lenei tusitusiga.

Afai e te fiafia i le mataupu o hacking taaloga ma le faʻaaogaina cheats, matou fautua atu ia e faamasani oe i le lisi o polokalama o le a fesoasoani i lenei.

Faitau atili: ArtMoney analog polokalame

Pin
Send
Share
Send