FaaigoainaMaster 10.0

Pin
Send
Share
Send

O le TypingMaster o se keyboard simulator e ofoina atu vasega na o le Igilisi, ma na o se gagana gagana. Ae, e aunoa ma le poto faʻapitoa, e mafai ona e aʻoaʻoina maualuga-sao lolomi i lenei polokalama. Sei o tatou vaai totoʻa i ai.

Taina o le mita

Le taimi lava e maeʻa le tatalaina o le simulator, faʻalauiloa le tagata faʻaaoga i le widget, ua faʻapipiʻiina faʻatasi ma le Tapping Master. O lona autu galuega o le faitauina o le numera o upu lolomiina ma fuafua le averesi typing saoasaoa. E aoga tele i taimi o toleniga, aua e mafai ona e vaʻaia vave au faʻaiuga. I lenei faʻamalama, e mafai ona e faʻataʻitaʻia le Tapping Meter, faʻamuta lana amataga faʻatasi ai ma le faʻagaioiga o faiga ma faʻatonutonu isi tapulaa.

O le widget e faʻaalia i luga aʻe o le uati, ae mafai ona e siiina i luga i soo se mea i luga o le mata. E i ai ni laina ma se kilomita afi e faʻaalia ai le saoasaoa o typing. A maeʻa ona e tusia le faila, e mafai ona alu i fuainumera ma vaʻai se auiliiliga lipoti.

Aʻoaʻoina faʻagasologa

O le gasologa atoa o vasega e vaevaeina i ni vaega se tolu: o se vasega amata, o le saoasaoa lolomiina vasega ma isi vasega.

E tofu lava le vaega ma le latou numera faʻapitoa o lesona lesona, i vasega taʻitasi ua masani ai le tamaititi ile metotia faʻapitoa. O lesona lava latou e vaevaeina i vaega.

Aʻo leʻi faia lesona taʻitasi, o loʻo faʻaalia se tala tomua o loʻo aʻoaʻo mai ai nisi mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga muamua e faʻaalia ia oe pe faʻapefea ona tuʻu ou tamatamaʻilima i luga o le laupapa mo le tago i le paʻi lima.

Aoaoina o le siosiomaga

I taimi o faʻataʻitaʻiga o le ae vaʻaia i ou luma se laina ma le anotusi e te manaʻomia ona tusia. I le tulaga e mafai ona suia le foliga o le laina. Faʻapea foʻi i luma o le tamaititi o se ata faʻatonutonu e mafai ona e vaʻai i ai pe a fai e te leʻi aʻoaʻoina lelei le faʻatulagaga. O le alualu i luma o le lesona ma le taimi o totoe mo le pasi e faʻaalia i le itu taumatau.

Fuafuaga

A maeʻa lesona taʻitasi, e faʻaali se faʻamalama ma faʻamatalaga auiliili, e faʻailoa mai foʻi ki o faʻafitauli, o latou na e masani ona faʻaletonu.

E i ai foi faʻamatalaga auiliili. O iina e mafai ona e matamata i fuainumera e le mo se tasi faamalositino, ae mo vasega uma i lenei talaaga.

Faʻatulagaina

I lenei faamalama, e mafai ona faasilasilaina le laupapa laulau taitoatasi, liliu musika luga pe leai i le taimi o faʻamalositino, sui le saoasaoa iunite.

Taaloga

I tua atu o lesona masani ile saoasaoa typing, TypingMaster e tolu isi taʻaloga e fesoʻotaʻi foʻi ma le seti o upu. I le muamua, e tatau ona e togi i lalo pili e ala i le kiliki i nisi mataitusi. Afai e te oso, se faitauina o se mea sese. Ole taʻaloga e oʻo atu ile ono pasese, ma i le aluga o taimi, o le saoasaoa o le peʻapeʻa ma le latou numera e faʻateleina.

I le taʻaloga lona lua, poloka ma upu e faʻagaloina. Afai e oʻo le poloka i lalo, ona faitauina lea o se mea sese. Oe manaʻomia le lolomiina o le upu vave le vave ma fetaomi le avanoa avanoa. E faʻaauau le taʻaloga pe a iai se avanoa i totonu o lenei potu mo poloka.

I le lona tolu, o ao e felelei ma upu. O a ° e tatau ona sui i luga ma tusia upu o loʻo tusia i lalo. Ole mea sese e faitauina pe a mou atu se ao ma se upu mai le vaʻai. E faʻaauau le taʻaloga seʻia ono mea sese.

Ituaiga mo typing

E le gata i lesona masani, ae o loʻo i ai pea tusitusiga e mafai ona tusia e faʻaleleia atili ai le atamai. Filifili se tasi o le mau tusitusiga ma amata toleniga.

E sefulu minute e vili ai, ma le sipelaina o upu o loʻo vase lalo o le mumu mumu. A maeʻa ona faʻatinoina, e mafai ona e vaʻai i fuainumera.

Lelei

  • Le iai o le faʻatapulaʻaina faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga;
  • Aoaoga i foliga o taʻaloga;
  • Fausia le upu faitau.

Le atoatoa

  • E totogi le polokalama;
  • Naʻo le tasi le gagana faʻatonuga;
  • Le lava ia Russification;
  • Faʻamalosia lesona tomua.

O le TypingMaster o se sili atu keyboard simulator mo le aʻoga faʻapipiʻi saoasaoa i le Igilisi. Ae paga lea, e le o tagata uma e lava le muamua i le muamua tulaga, talu ai latou e matua faʻavalea ma muamua, ae o lesona lelei alu atu. E mafai ona e download mai le taimi a sau faʻataʻitaʻiga, ma filifili ai pe e te totogia mo lenei polokalame pe leai.

Sii maia le Tofotofoga TypingMaster

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Tusi lolomi Keyboard Polokalama Aoaoina faiaPDF Lolomiina avetaavale

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Tape Master o se Igilisi-gagana keyboard simulator ua fuafuaina mo le saoasaoa typing. E faigofie ma aoga lesona. Mo se taimi puʻupuʻu toleniga, o le iʻuga ua uma ona vaaia.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Faʻailoaina Vaega fou
Tau: $ 8
Tele: 6 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 10.0

Pin
Send
Share
Send