Orbitum 56.0.2924.92

Pin
Send
Share
Send

Ole taimi nei, ole tele o tagata faʻaalu e iai aso ma itula ile talatalanoa i fesoʻotaʻiga lautele. Ina ia mafai ai ona avea lenei fesootaiga faigofie e mafai, polokalame atiaʻe fatufatu 'auiliili faʻapitoa i luga ole laiga i luga o fesoʻotaʻiga lautele. O nei 'upega tafaʻilagi suʻesuʻe fesoasoani e faigofie ona e faʻatautaia au fesoʻotaʻiga agafesootai, faʻatulaga au uo lisi, suia le' upega tafaʻilagi 'upega tafaʻilagi, suʻesuʻe faʻasalalauga mea, ma faia le tele o isi mea aoga. Tasi lea polokalame o le Orbitum.

O le upega tafailagi fua o le Orbitum o le galuega a tagata atiaʻe Rusia. E faʻavae i luga o le Chromium web viewer, faʻapea foi ma le lauiloa a Google Chrome oloa, Comodo Dragon, Yandex.Browser ma le tele o isi, ma faʻaaoga le Blink engine. O le faʻaogaina o lenei upega tafailagi, e faigofie ona fesoʻotaʻi i luga o fesoʻotaʻiga lautele ma o loʻo faʻalauteleina foʻi avanoa mo le fuafuaina o se teugatupe.

Faimalaga i luga ole initaneti

E ui lava i le mea moni o le Orbitum e muamua lava faʻatulaga e tagata atiaʻe o se Initaneti suʻesuʻe mo agafesootai, e mafai ona faʻaoga le sili atu lona leaga nai lo seisi lava faʻaoga i luga o le Chromium platform e faʻasolosolo ai itulau o le Initaneti atoa. A uma mea uma, e ono le mafai ona e amataina faʻapipiʻi se isi browser e te ulufale ai i fesoʻotaʻiga lautele.

Orbitum lagolago i le tutusa faavae web tekinolosi pei o isi Chromium-faavae browser: HTML 5, XHTML, CSS2, JavaScript, ma isi. O le polokalama e galue ma le http, https, FTP polokalame, faʻapea foi ma le BitTorrent faila-fetufaʻi polokalama.

O le browser e lagolagoina galulue ma le tele o matala matala, taʻitasi o loʻo i ai se tuʻuʻesea tuʻu-tasi faʻagasologa, o le mea lelei afaina ai le mautu o le oloa, ae i lemu komepiuta e mafai ona telegese lemu le faiga pe a faʻaaogaina e le tagata tele tele tabs i le taimi e tasi.

Galuega Lautele

Ae o le mea taua i le Orbitum polokalama, o le mea moni, galue i luga o fesoʻotaʻiga lautele. Ole vaega lea ole ata iloga ole polokalame lea. O le Polokalama Orbitum mafai ona tuʻufaʻatasia ma agafesootai VKontakte, Odnoklassniki ma Facebook. I se isi faamalama, e mafai ona e tatalaina se talatalanoaga lea o au uo uma mai nei auaunaga o le a faʻaalia i se lisi se tasi. O le mea lea, o le tagata faʻaaoga, a o folau i le Initaneti, e mafai ona vaʻaia i taimi uma uo o loʻo i luga o le initaneti, ma afai e manaʻo i ai, vave amata ona fesoʻotaʻi ma latou.

E le gata i lea, o le talatalanoa faamalama e mafai ona fesuiaʻi i le taʻalo faʻalogo e faʻalogo i au musika e te fiafia iai mai le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte. O lenei gaioiga e faʻatinoina faʻaoga i le faʻaopopoga VK Musik.

I se faʻaopopoga, e mafai ona suia le mamanu o lau VKontakte teuga tupe, faʻaaoga ai o ituaiga mataʻupu eseese o loʻo tuʻuina atu e le Polokalama Orbitum.

Ad polokaina

Orbitum ei ai lana lava Orbitum AdBlock ad blocker. E poloka pop-ups, fuʻa ma isi faʻasalalauga mo faʻasalalauga mea. A manaʻomia, e mafai ona faʻamuta atoatoa poloka faʻasalalauga i le polokalama, pe faʻamuta polokaina i luga o nofoaga patino.

Faaliliu upu

Tasi lea o mea taua a Orbitum o ia o le built-in faaliliu upu. I ai, e mafai ona e faʻaliliu upu taʻitasi ma fuaiupu, poʻo ni itulau atoa i luga ole laiga e ala i le tautua faaliliuga i luga ole laiga Google Translate.

Faʻamatalaga le masani ai

I le Orbitum, e mafai ona e vaʻaia itulau uepesite i le le iloa faʻamasinoga. I le taimi lava e tasi, o itulau na asia e le o faʻaalia i totonu o le browser history, ma kuki lea e mafai ona e siaki ai tagata faʻaaoga e le tumau i luga o le komepiuta. O lenei faʻatupuina saʻo le maualuga maualuga.

Galuega pule

O loʻo iai se galuega faʻapitoa a le Orbitum i totonu o le Task Manager. I ai, e mafai ona e mataituina gaioiga o loʻo tamoe i luga o le komupiuta, ma e fesoʻotaʻi tonu ma le galuega a le Initaneti. O le dispatcher faamalama faʻaalia le maualuga o avega latou te faia i luga o le masini, atoa ai ma le aofaʻi o le RAM latou te nofoia. Ae, e le mafai ona e faʻafoe saʻo ni faʻagasologa e faʻaogaina ai lenei Task Manager.

Tuʻu i luga faila

I le faʻaoga, e mafai ona e siiina faila mai le Initaneti. Laititi filifiliga mo le puleaina o downloadga e maua ai se pule faigofie.

I se faʻaopopoga, o le Orbitum e mafai ona laʻuina i lalo mea i totonu o le BitTorrent protocol, e le mafai e le tele o isi 'upega tafaʻilagi upega tafailagi.

Upega Tafaʻilagi

I seisi faʻaputuga Orbitum, e mafai ona vaʻai i lau faʻasalalauga o talaʻaga. O lenei lisi o loʻo i ai uma itulau Initaneti na asia e tagata faʻaaoga i lenei browser, e le aofia ai 'upega tafaʻilagi na faifaimalieina i le samoa. Ole lisi o tala faasolopito ua faatulagaina ile faasologa sao.

Faʻailoga tusi

Soʻotaga i mea e te fiafia iai ma e sili ona taua itulau itulau e mafai ona faʻailoga. I le lumanaʻi, o nei faʻamaumauga e tatau ona faʻatautaia i le faʻaaogaina o le Bookmark Manager. Faʻailoga tusi e mafai foi ona faʻaulufale mai i isi upega tafailagi.

Faasaoina itulau uepisaite

Pei o isi uma polokalame faʻamatalaina o le Chromium, i Orbitum, e mafai ona sefe itulau uepisaite i lau hard drive mo le mulimuli mai le vaʻaiga mai fafo. E mafai e le tagata faʻaoga ona sefe le html-code o le laupepa, ma html faʻatasi ai ma ata.

Lolomi itulau itulau lolomiina

Orbitum ei ai se talafeagai faʻamalama Ofisa mo le lolomiina itulau i luga ole pepa i luga o se lolomi. Le faaaogaina o lenei meafaigaluega, e mafai ona seti eseese lolomi filifiliga. Peitai, i lenei Orbitum e leai se ese mai isi polokalame faʻatatau i le Chromium.

Faaopoopoga

O le toetoe lava le faʻatapulaaina galuega o le Orbitum mafai ona faʻalauteleina ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi o loʻo faʻateleina. O avanoa o nei faʻalautele e matua ese lava, mai le downloadina o multimedia mea i le saogalemu o le atoa faiga.

Ona o Orbitum na faia i luga o le tulaga tutusa e pei o le Google Chrome, o mea uma lava o loʻo i ai i luga o le upega tafailagi aloaʻia o Google faʻaopoopo ua avanoa mo ia.

Lelei:

  1. Faateleina le maualuga ole aoga ile fesoʻotaʻiga lautele, ma isi faʻaopoopoga;
  2. Faʻatatau maualuga itulau utaina saosaoa;
  3. Multilingualism, e aofia ai Lusia;
  4. Lagolago mo faʻaopopo;
  5. Satauro-tulaga.

Le atoatoa

  1. E lagolagoina le faʻapipiʻi ma le laʻititi o fesoʻotaʻiga lautele nai lo ana tagata tauva tuusaʻo, e pei o le Amigo browser;
  2. Le saogalemu saogalemu;
  3. O le lomiga lata mai o le Orbitum ua matua iloga lava i tua o le atinaʻeina o le Chromium poloketi atoa;
  4. O le polokalama e le o se mea moni, ma e talitutusa ma foliga o isi Initaneti suʻesuʻega e faʻavae i luga o Chromium.

Orbitum toetoe o foliga uma o le polokalame Chromium, i luga o le faavae lea na faia ai, ae i se faʻaopopoga, o loʻo i ai le tele o mea faigaluega malosi mo le tuʻufaʻatasia i totonu lauiloa fesoʻotaʻiga lautele. Peitai, ile taimi lava lea e tasi, o loo faitioina ai le Orbitum i le mea moni e faapea, o le atinaʻeina o lomiga fou o lenei polokalame e matua taua lava i tua atu o faʻafouga o le poloketi Chromium. Ua faʻailoa mai foʻi, i isi "sosaiete o loʻo vaʻaia", o loʻo tauva ai le faʻatonutonu o le Orbitum, ua lagolagoina le tuʻufaʻatasia i totonu o se numera tele o auaunaga.

Sii mai Orbitum polokalama mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.33 mai le 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Orbitum Browser: Faʻafefea ona Suia VK Autu i Faʻavae Faʻaopopoga mo le Orbitum browser Aveese le Orbitum Browser Comodo tarako

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Orbitum o se saosaoa-faʻaoga ma faigofie-e-faʻaaogaina browser e fusia faʻapipiʻi i totonu o fesoʻotaʻiga lautele ma faʻatagaina oe e mataala o mea na tutupu i ai iina e aunoa ma le tuua o itulau o isi punaoa.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.33 mai le 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: faʻamalama Windows
Atinaʻe: Orbitum Software LLC
Tau: leai se totogi
Tele: 58 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 56.0.2924.92

Pin
Send
Share
Send