Microsoft Upu mo Android

Pin
Send
Share
Send

Na faʻalogologo tagata uma e uiga ia Microsoft ma ana 'oloa. I aso nei, Windows ma le ofisa suite mai Microsoft e sili ona lauiloa i le lalolagi. A o mo masini feaveai, ona o mea uma sili atu ona manaia. O le mea moni o polokalame a le Microsoft Office ua leva na faʻapitoa lava i faʻamatalaga feaveaʻi a Windows. Ma e naʻo le 2014, na fausiaina uma tuʻaiga o le Word, Excel ma le PowerPoint mo Android. O le taimi nei ua tatou vaʻavaʻai i le Microsoft Word mo Android.

Cloud Auaunaga Filifiliga

Muamua, e galue atoatoa le tusi talosaga e tatau ona e faia se Microsoft account.

Tele avanoa ma filifiliga e le maua e aunoa ma se teuga tupe. E mafai ona e faʻaogaina le faʻaaogaina e aunoa ma ia, ae ui i lea, e aunoa ma le fesoʻotaʻi i Microsoft auaunaga, e naʻo faʻalua taimi e mafai. Peitai, i le fesuiaiga mo se mea itiiti, o tagata e ofoina atu i ai se tele o taimi synchronization meafaigaluega. Muamua, OneDrive cloud storage ua avanoa.

I se faʻaopopoga i ai, o le Dropbox ma le tele o isi 'upega tafaʻilagi teuina ua avanoa e aunoa ma se totogi saofaga.

Google Drive, Mega.nz, ma isi filifiliga e naʻo faʻaoga i le Office 365 saofaga.

Faʻatonutonu foliga

Upu mo Android i lona aoga e matua leai lava se ese mai lona uso matua i Windows. Tagata e mafai mafai ona teuteu pepa i le auala tutusa e pei ona i luga o le desktop version o le polokalame: suia le faatanoa, sitaili, faaopoopo laulau ma fuainumera, ma sili atu.

Faapitoa faʻapitoa mo se faʻapipiʻi polokalama faʻatulagaina o foliga o se pepa. E mafai ona e setiina le faʻaaliga o le laupepa itulau (mo se faʻataʻitaʻiga, siaki le pepa a o le i lolomiina) pe sui i le feaveaʻi vaʻaiga - i lenei tulaga, o le tusitusiga i totonu o le pepa o le a tuu atoa i luga o le lau.

Sefe Faʻaiuga

Word for Android lagolagoina le faʻasaoina o le pepa faʻapitoa i le DOCX format, o lona uiga, o le faʻavae upu Word amata mai le lomiga 2007.

Pepa aloaia i le tuai DOC faʻatulagaina tatala talosaga mo le matamata, ae mo toe teuteuina, oe manaʻomia pea e fausia se kopi i le fou faʻatulagaina.

I atunuʻu o le CIS, o loʻo lauiloa ai le DOC format ma le tuai tuai o Microsoft Office, o le vaega lea e tatau ona faʻatatau i mea le lelei.

Galue ma isi ituaiga

O isi lauiloa tulaga (e pei ole ODT) e manaʻomia ona liua faʻaaogaina le Microsoft web service.

Ma ioe, e teuteu i latou, e te manaʻomia foi ona sui i le DOCX format. Ua lagolagoina foi le matamata PDF.

Ata ma tusilima

O faʻapitoa i le faʻamatalaga feaveaʻi o Upu o le filifiliga e faʻaopopo ata tuʻu fua poʻo tusilima lima.

O se mea faigofie, pe a fai e te faʻaogaina i luga o se laupepa poʻo se telefoni ma se stylus, e malosi ma e leai se mea - o le talosaga e leʻo iloa pe faʻapefea ona iloa le va.

Fanua tu

E pei o le laupepa i totonu o le polokalame, Word mo Android ei ai le galuega o le faʻavasegaina o laufanua e fetaui ma ou manaʻoga.

I le mafai ona lolomi pepa tuusao mai le polokalame, o le mea e taua ma aoga - o tali tutusa, na o ni nai mafai ona mitamita i sea filifiliga.

Lelei

  • Atoatoa faaliliuina i le Lusia;
  • Tele avanoa o ao auaunaga;
  • Uma Upu filifiliga i le telefoni feaveaʻi;
  • Tagata e faʻaoga faʻaoga vavalalata.

Le atoatoa

  • Ole vaega ole gaioiga e le avanoa e aunoa ma le Initaneti;
  • O nisi foliga foliga manaʻomia totogi saofaga;
  • O le lomiga mai le Google Play Faleoloa e le o maua i luga o masini Samsung, faapea foi ma isi i le Android o loʻo i lalo ole 4.4;
  • Laʻititi numera o tuusaʻo lagolagoina faʻamatalaga.

Upu tusi mo masini Android e mafai ona taʻua o le lelei fofo o se feaveai ofisa. E ui i le tele o faʻaletonu, e tutusa lava lea masani ma masani ai i tatou uma Upu, pei lava o se talosaga mo lau masini.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le Microsoft Word

Sii maia le pito lata mai o le polokalame mai le Google Play Faleoloa

Pin
Send
Share
Send