Telefoni mo Android

Pin
Send
Share
Send

I nai tausaga ua tuanaʻi, o le tele o feʻau vave - feau polokalama ua avea ma sili ona lauiloa talosaga mo gadgets i le Android OS. Masalo o tagata uma e umiaina se telefoni poʻo le tablet ile Android e le itiiti ifo i le taimi e faʻalogo ai e uiga ia Viber, Vatsapp ma, o le mea moni, Telegram. O le aso o le a tatou talanoa e uiga i lenei tusi talosaga, na fausia e le na faia le Vkontakte network Pavel Durov.

Mea patino i le tagata ma malupuipuia

Le tagata atiaʻe tulaga Telegram o se puipuiga sapalai avefeau faʻapitoa i le saogalemu. E moni lava, o le saogalemu-fesoʻotaʻiga faʻatulagaina i lenei talosaga e sili atu mauoa nai lo isi feau polokalama.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e setiina otometi faʻamamaina o se teuga tupe peʻa na le faʻaaogaina e sili atu nai lo se taimi patino - mai le 1 masina i le tausaga.

O se mea manaia o le puipuia lea o le talosaga faʻatasi ma numera faʻakomepiuta. O lenei, afai e faʻaititia le apalai pe tuua, i le isi taimi e matala ai, o le a manaʻomia oe e ulufale i le faʻatulagaina password muamua. Faʻamolemole matau - e leai se auala e toe faʻaleleia ai le faʻamagaloina o laupepa, o lea la ile tulaga lea e tatau ona e toe faʻapipiʻi le talosaga ma le leiloa o faʻamaumauga uma.

I le taimi lava e tasi, o loʻo iai foi le avanoa e vaʻai ai poʻo fea na faʻaaogaina ai pea lau te Telegram account - mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i se web client poʻo le iOS device.

Mai iinei, o le mafai ona toe faʻamuta se faʻapitoa o loʻo avanoa foi.

Faasilasilaga tulaga

Telegram faʻatusatusa lelei ma ana tagata tauva e ala i le mafai ona loloto ona faʻatulagaina le faasilasilaga faiga.

E mafai ona vavaeʻese tuʻufaʻatasiga faʻamatalaga e uiga i feau mai tagata faʻaaoga ma vaega talatalanoaga, o le lanu o le LED-faʻailoga, fati o leo mataala, leo leo leo ringtone ma sili atu.

Tulaga ese, e taua le matauina o le mafai ona faʻasa ai le laʻuina i lalo Telegrams mai manatua mo le saʻo taotoga o le talosaga Push auaunaga - o lenei filifiliga e aoga i tagata faʻaaogaina masini ma sina laʻititi o le RAM.

Faʻatonutonuina o ata

O se mea manaia o le Telegram o le muamua gaosiga o le ata, o le a oe faʻaliliuina atu i le tagata faʻasalalau.

O le aoga aoga o le faʻatonutonu ata o loʻo avanoa: tusitusiga faʻapipiʻi, ata ma faʻailoga faigofie. E aoga i le tulaga pe a e lafoina se sapalai poʻo isi faʻataʻitaʻiga, o se vaega o faʻamaumauga o loʻo e manaʻo e nana pe faʻafeagai, faʻalauiloa.

Valaau i luga ole laiga

E pei o tauva feau vave, Telegram ei ai gafatia VoIP.

Ina ia faʻaogaina latou, e te manaʻomia se fesoʻotaʻiga Initaneti tumau - e tusa lava o le 2G fesoʻotaʻiga e talafeagai. Fesootaiga lelei e lelei ma mautu, o papa ma mea taua e seasea. O le mea e leaga ai, o le faʻaaogaina o Telegram o se sui mo se masani talosaga mo telefoni e le aoga - e leai ni telefoni masani i le polokalama.

Telefoni bots

Afai na e maua le tumutumu o ICQ, ona e foliga mai na e faʻalogo i bots - tali masini. Bots na avea ma foliga tulaga ese na maua ai Telegram le leona aofaʻi o lona lauiloa lauiloa. Telegram bots o ni faʻamatalaga tuʻusaʻo o loʻo i ai se faʻamatalaga o aoga e mamanuina mo le tele o mafuaʻaga, e amata mai i tala o le tau ma faʻaiʻu i le fesoasoani pe a aʻoaʻoina le Igilisi.

E mafai ona e faʻaopopo faʻamomoli pe o le lima lava, faʻaaoga le sailiga, pe faʻaaogaina le tautua faʻapitoa, Telegram Bot Store, lea e sili atu nai lo 6 afe eseʻese vaʻaiga. I le sili ona leaga, oe mafai ona e faia se bot oe lava ia.

O le auala e faʻamaʻi ai le Telegram i le Lusia faʻatasi ai ma le fesoasoani a se vaʻa e taua @telerobot_bot. Ina ia faʻaaogaina, naʻo le na e ala i le login ma amata se talatalanoaga. Mulimuli i faatonuga i le feʻau na o nai kiliki Telegram ua uma ona faʻasalalauina!

Lagolago faʻapitoa

Telegram ese mai uo i le fale faigaluega ma ua i ai se faʻapitoa faʻatekinolosi lagolago polokalama. O le mea moni e le o faia e se tautua faʻapitoa, ae e le aufaigaluega volenitia, e pei ona faʻamaonia i le palakalafa "Fai se fesili".

Ole vaega lea e tatau ona faʻauigaina ae le o vaivaiga - o le lelei o le lagolago e agavaʻa lava, ae o le tali atu, e ui lava i faʻamatalaga, o loʻo i lalo ifo lava nai lo le tautua a le au faʻapolofesa.

Lelei

  • O le talosaga e matua leai se totogi;
  • Faigofie ma tupu fua Ofisa;
  • O le lautele faʻavasegaina filifiliga;
  • Tele filifiliga mo le puipuia o faʻamaumauga tumaoti.

Le atoatoa

  • E leai se gagana Rusia;
  • Taliʻi lagolago lagolago tali.

Telegram o le uii o sili lauiloa Android avefeau, ae na ausia sili i se puupuu taimi o le taimi nai lo ona tauva Viber ma WhatsApp. Faigofie, o se malosi puipuiga puipuiga ma le i ai o bots - o pou ia e tolu e faʻavae i ai lona lauiloa.

Sii maia Telegram mo fua

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le Google Play Store

Pin
Send
Share
Send