Aisea VK ata e le faʻataina

Pin
Send
Share
Send

O le mea moni e mafai e tagata faaaoga uma i le VKontakte fesoʻotaʻiga faʻafesoʻotaʻi faʻafitauli e ala i le lafoina o ata i luga o le upega tafailagi. I le tulaga o faʻafitauli o lenei ituaiga, e taua tele le suʻesuʻeina o le mafuaʻaga o le faʻaletonu i le taimi, o loʻo taʻitaʻia faʻapitoa e auala lelei e faʻatagaina ai le maua o se iʻuga lelei.

Aisea VK ata e le o utaina

Muamua, e taua le faʻamaninoina e lua ituaiga o faʻafitauli i le downloadina o ata i lenei punaoa:

  • e le faʻatuina ata i le upega tafailagi;
  • O ata i luga o 'upega tafaʻilagi e le faʻapipiʻi.

Faʻalagolago i le ituaiga o faʻafitauli e tupu, faʻafitauli auala e mafai ona eseese tele. O lea la, muamua lava, fuafua le ituaiga o lau faʻafitauli ma pe a maeʻa ona e agaʻi atu i le vaega autu o lenei tusitusiga.

Faitau foi:
Aisea le puʻeina leo puʻeina
Aisea vitio ua le utaina

Faʻamolemole ia manatua, e pei ona i ai i le tele o isi o faʻaletonu i le upega tafailagi e fesoʻotaʻi ma musika poʻo le vitio, faʻafitauli i le ata e mafai ona faʻatupuina e ni mea taua. I lenei itu, o le faafitauli e mafai ona foia vave i le tele, tutoʻatasi o le tasi i le isi, auala.

Metotia 1: Nofoaga Faʻaiʻuga

I se taimi na muamua atu i se faʻamatalaga faʻapitoa i luga o le tatou 'upega tafaʻilagi ua uma ona tatou faʻailoa se tautua o le taimi moni lava e faʻaleleia uma ai faʻafitauli o loʻo tutupu mai i le itu tagata faʻaaoga. E tatau ona tuʻuina atu ia te ia muamua, pe a fai o e faigata ona puʻeina ata i luga o le itulau VK.

Faitau foi: Aisea e le galue ai VKontakte

  1. Tasi i luga o le itulau autu o le upega tafailagi lalo le au silafia, iloilo ma le faaeteete le tuuina atu faasolosolo taimi sese, maitauina faapitoa le taimi nei.
  2. Gauai atu i faʻamatalaga poloka "Faigata masani", i le mea muamua e tatau ona avea ma vaega "Nofoaga".
  3. Aua nei galo e uiga i le moni-time diagnostics, faʻailoa mai faigata po o latou toesea.
  4. E fautuaina le vaai puʻupuʻu i talanoaga, aua e i ai foi le fofo o lau faʻafitauli.

Afai e i ai ni mea le lelei i luga o le 'upega tafaʻilagi mo vaega uma, ona pau lava lea o le sili atu tali o le faʻatali. VKontakte toilalo e masani lava ona foia e le pulega i se mataupu minute.

Metotia 2: Faʻafesoʻotaʻi Technical Support

O le taimi lava e te maitauina se malfunction, ua fautuaina, e faafesootai vave le tomai lagolago o le VK lautele fesootaiga. O lenei auala o faʻafitauli e sili ona taua, ona o tagata tomai faʻapitoa e mafai ona foia toetoe lava o soʻo se mea o loʻo i ai i lenei tulaga i lenei tulaga.

Faitau foi: Auala e tusi ai le fesoasoani lagolago i VKontakte

A tusia se apili, e fautuaina le usitaʻia o le faʻamatalaga saʻo e uiga i le leaga o le mea na tupu. Ma le faʻaopopoga, aua neʻi galo e tuʻuina mai ni faila faaopoopo e faʻailoaina ai le faʻafitauli, ma nisi o faʻamatalaga faʻatekinolosi, pei o le ituaiga o browser ma faʻaaliga o galuega.

Metotia 3: Suia le seisi

E masani lava pe a lafoina ni ata fou i VC mai se komupiuta, o le faʻafitauli atonu e le i luga o le upega tafailagi, ae tuusaʻo i le Initaneti browser lava. I ia tulaga, e tatau ona e siiina ma faʻapipiʻi se tasi pe sili atu 'auʻaunaga ma toe fai uma laasaga na faia muamua e faʻapipiʻi ai ata i le tulaga.

Faitau foi:
Pusa
Mozilla fafie
Google chrome
Yandex Suʻesuʻe

O le faʻagaioiga o le puʻeina o ata, e tusa lava poʻo le a browser e faʻaaogaina, e tutusa lava.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona e lafoina ata i le VK

Metotia 4: Tamau faafitauli Initaneti

Afai o loʻo iai pea ou faʻafitauli i le laʻuina mai o ata, e fautuaina le toe siaki faʻalua o le lelei o lau Initaneti. Matua tatau ona totogi i le saoasaoa ma le mautu o le auala.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona siaki le saoasaoa o le Initaneti

I se faʻaopopoga i mea o loʻo i luga, e manaʻomia ona e toe amataina lau fesoʻotaʻiga Initaneti, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le motusia faʻafuaseʻi o le network modem.

Metotia 5: Fuafua Adobe Flash Player

O le faʻafitauli sili ona masani ai mo tagata e le utaina ata o le leai o se polokalama faʻapitoa i luga ole komupiuta - Adobe Flash Player. E taua foi le vaʻai totoʻa i le mea moni o se polokalama na faʻapipiʻi muamua e mafai ona mafua ai ni faʻaletonu ona o le leai o se mea lata mai lata mai nei.

Faitau foi:
Faafitauli i le Adobe Flash Player
Faʻafefea ona faafou le Adobe Flash Player

Toe siakiina le Flash Player e fautuaina i tulaga uma, tusa lava pe o le a le upega tafailagi faʻaogaina faaaoga.

Metotia 6: Faʻaigoaina le ata faila

E le tele taimi, ae o loʻo iai lava faʻafitauli i le downloadina ona o le mea moni o le tagata faʻaogaina o loʻo taumafai e faʻapipiʻi se ata i le tulaga o loʻo i totonu o se faʻatonutonu i luga o le ala o loʻo i ai ni Cyrillic mataʻitusi.

O le fofo i lenei faʻafitauli e matua faigofie - toe faʻaigoa igoa taʻitasi faila e faʻaaoga ai Latina mataitusi.

Faiga 7: Suia Download Ituaiga

E pei ona e iloa, luga o le upega tafaʻilagi VKontakte e mafai ona e faʻapipiʻi ala o faʻasalalauga faila i le tele o filifiliga i le taimi e tasi, faʻalagolago i lau manaʻoga. E fautuaina oe e suia le download metotia pe afai oe faigata i soʻo se ituaiga o download.

  1. Alu i le vaega "Ata" ma kiliki i le faʻamau "Faaopopo ata".
  2. Toso le ata i totonu o le atigipusa "O le a mea fou ia te oe"fetaomi le faamau "Lafo" ona faʻasolo atu lea o le ata i se tasi o peleni ua uma ona maeʻa saunia.

Ina ua uma ona mulimuli uma fautuaga, o le faʻafitauli i le downloadina o ata e tatau ona foia. Malie lelei leaga

Pin
Send
Share
Send