Fetaui le Pa!

Pin
Send
Share
Send

Ritlabs imeli tagata faʻatau o se tasi o le sili polokalame o lona ituaiga. Le pati! E le gata e ulufale i le tulaga o le sili ona saogalemu meli, ae o loʻo i ai foi se tele tele o seti o gaioiga, faʻapea foi ma le fetuutuunai.

O le faʻaaogaina o se polokalama e mafai ona foliga faigata tele i isi. Peitai, pule Le Bat! mafai ona matua faigofie ma vave. O le mea taua o le faʻaaoga i le soʻona sili atu "ova aveina" faʻamatalaga o le meli tagata ma faʻataʻitaʻi mo oe.

Faʻaopopo Imeli Pusa i le Polokalama

Amata i le The Bat! (ma i le lautele galuega ma le polokalama) mafai ona na o le faʻaopopoina o le meli i le tagata maʻi. I le ma lea, i le meli e mafai ona e faʻaogaina ni imeli imeli i le taimi e tasi.

Mail.ru Meli

Tuʻufaʻatasiga o le pusa imeli imeli a Rusia i le Bat! faigofie faigofie. I lenei tulaga, e le manaʻomia le tagata e faia ni suiga i le web client setting. Mail.ru faʻatagaina oe e galue faʻatasi ma le legacy POP protocol ma le fou IMAP protocol.

Lesona: Faatuina Mail.Ru meli i Le Pata!

Leisi Gmail

Faʻaopopo le Gmail mailbox i le Ritlabs mailer e faigofie foi. O le mea, o le polokalama ua leva ona iloa mea faʻapitoa e tatau ona seti mo le avanoa atoa i le meli server. I se faʻaopopoga, o le tautua mai le Google e ofoina atu toetoe lava tutusa gaioiga mo le kalani, e le gata i le faʻaaogaina o le POP protocol ma le IMAP.

Lesona: Faatulagaina o Gmail i le Bat!

Yandex.Mail

Faatuina se imeli tala mai ia Yandex ile The Bat! tatau ona amata i le faʻamatalaina faʻatatau i le itu tautua. Ma, faʻavae i lenei mea, e mafai ona e faʻaopopo se imeli teugatupe i le tagata faʻatau.

Lesona: Faatuina o Yandex.Mail i le Bat!

Antispam mo le Bat!

E ui lava i le mea moni e faapea o le Ritlabs imeli kalani o se tasi o le sili saogalemu puipuiga o lenei ituaiga, spam tapunia e le o le sili atu malosi malosi o le polokalama. O lea la, ina ia mafai ona puipuia le spam i lau imeli inbox, e tatau ona e faʻaaogaina tisini vaega faʻalautelega modules mamanuina faʻapitoa mo ia faʻamoemoe.

I le taimi nei, AntispamSniper plugin e sili ona fetaui mo ana matafaioi i le puipuia mai le manaʻomia imeli imeli. E uiga i lenei mea o le plug-in, faʻafefea ona faʻapipiʻi, faʻatulaga ma galulue faʻatasi ma ia i totonu o le Bat!, Faitau i le tala talafeagai i luga o la matou '' upega tafaʻilagi.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaaoga le AntispamSniper mo le Bat!

Polokalame faatulagaina

Sili atu fetuʻutuʻunaʻi ma le agavaʻa e faʻatonutonu toetoe o vaega uma o le galue ma meli - o se tasi o itu sili ona lelei o Le Bat! i luma o isi meli. Le isi, tatou iloiloina le auga autu o le polokalama ma foliga o latou faʻaaogaina.

Faʻamatalaga

O le foliga mai o le imeli tagata e iloa e matua le vaaia ma e mautinoa le mafai ona taʻua o sitaili. Ae i tulaga o le faʻatulagaina o le tagata lava ia tagata faigaluega a Le Bat! mafai ona maua ni faʻafitauli i le tele o ana vaega.

O le mea moni, toetoe lava o elemene uma o le polokalame interface e scalable ma mafai ona faʻagaioi e ala i le na o le toso ma togi mai le tasi nofoaga i le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le puʻeina o le pito tauagavale o le autu mea faigaluega e mafai ona toso i soʻo se vaega o le vaʻaia faʻataʻitaʻiga o le meli kalani.

O le isi auala e faʻaopopoina ai mea fou ma toe faʻatulaga i latou o le lisi mea mea "Nofoaga". Faʻaaogāina lenei tusi paʻu i lalo, e mafai ona e mautinoa manino le nofoaga ma faʻaali faʻatulagaina o vaega taʻitasi o le polokalame polokalama.

O le vaega muamua o faʻamaumauga o le lotoifale faʻatagaina oe e faʻaavanoaina pe faʻamuta le faʻaaliga o faamalama mo le vaʻaiga otometi o mataʻitusi, tuatusi ma faʻaaliga. E le gata i lea, mo faʻatinoga taʻitasi, o loʻo i ai se tuʻufaʻatasia ki autu, o loʻo faʻaalia foʻi i le lisi.

O mea ia o loʻo i lalo o le tulaga mo le aofaʻiga masani o elemene i le faamalama. I le faia na o ni nai kiliki iinei, e mafai ona e suia atoa le nofoaga o mea o le totoga, faʻapea foi ma faʻaopopo mea fou.

O le mea taua o le aitema Meafaigaluega meafaigaluega. E faʻatagaina e le gata e lalafi, faʻaali, ma suia foi le faʻavasegaina o laʻasaga o loʻo i ai, ae o le faʻatuina atoa fou - faʻapitoa pusa o meafaigaluega.

O le mea mulimuli e mafai ona maua mai le fesoasoani a palakalafa "Faʻalelei". Lenei i le faamalama “Vaega faʻapitoa”, o le tele o foliga vaaia ile lisi "Gaioiga" e mafai ona faʻatasia lau oe lava panel, o le igoa o le a e faʻaalia i le lisi "Pusa".

I le lava faamalama, i le laupepa Hotkeys, mo gaioiga taʻitasi, e mafai ona e "faʻapipiʻi" se tasi tulaga ese faʻatasi.

Ina ia customize le foliga o le lisi o tusi ma imeli lava latou, tatou te manaʻomia e alu i le lisi pa mea "Vaʻai".

I le vaega muamua, lea e aofia ai faʻatulaga e lua, e mafai ona tatou filifilia poo le a le tusi e faʻaalia i le lisi o fesoʻotaʻiga i luga ole laiga, faʻapea foi ma ni tulaga e faʻavasega ai.

Aitema Matamata Talanoaga faʻatagaina i matou e faʻavasega tusi, tuʻufaʻatasia e se tutusa uiga, i filifili savali. Le tele o taimi e mafai ona faʻafaigofie tele le galuega ma tele tusi o fetusiaiga.

"O le ulutala o le tusi". - se faʻasologa lea ua matou maua ai le avanoa e iloa ai poʻo a faʻamatalaga e uiga i le tusi ma lona tagata lafo e tatau ona i ai i le ulutala pa o le Bat! Lelei, i le palakalafa "O le pou o le lisi o tusi ..." matou filifilia koluma ua faʻaalia pe a vaʻai i imeli i totonu o le faila.

Nisi lisi lisi filifiliga "Vaʻai" tuusaʻo fesoʻotaʻiga ma foliga mo le faʻaalia o uiga i mataʻitusi. Mo se faʻataʻitaʻiga, iinei e mafai ona e suia le faʻauiga o feʻau maua, faʻaalia le faʻaalia o ulutala i le tino o le tusi, pe iloa ai le faʻaaogaina o se masani tusitusiga maimoa mo meli uma e ulufale mai.

Faavae tapulaa

Alu i le faʻamatalaga sili atu auiliili o polokalame faʻatulaga, tatala le faʻamalama “Faia le Pa!”tu ai i le ala Meatotino - "Faʻatulaga ...".

Ia kulupu "Faavae" o loo i ai amataga filifiliga mo le imeli tagata faʻatau atu, faʻaalia le Le Bat! i le Windows System Panel ma amioga pe a faʻaititia / tapunia se polokalama. I se faʻaopopoga, o loʻo iai ni tuʻutuʻuga mo le "Bat", o loʻo iai foi ma le filifiliga mo le faʻagaioia o le aso fanau o loʻo iai lau tusi o lau tuatusi.

I le vaega "Ofisa" Oe mafai ona suia le tulaga o le meli faʻamaumauga i le Windows faila laʻau. I totonu o lenei mataupu, O Le Bat! teuina uma ana tuutuuga lautele ma meli tulaga.

Faʻatulaga mo le toe lagolagoina o mataʻitusi ma tagata faʻaaogaina o loʻo avanoa foi iinei, faʻapea foi ma le tulaga maualuga mo faʻamau ki ma leo leo.

Vaega "Polokalame" Faʻaaoga e seti patino faʻapitoa mo Le Bat! ma lagolagoina polokalama ma ituaiga faila.

A le aoga aoga Tuatusi Talafaasolopito. E faʻatagaina oe ona vaʻavaʻai lelei lau fetusiaiga ma faʻaopopo tagata fou e mauaina i le tusi tuatusi.

  1. Naʻo le filifili i le mea ete manaʻo ai e tuʻu iai tuatusi mo le faʻatupuina o tala faʻasolopito - mai le meli mai pe ulufale. Faʻailoga maka meli mo nei faʻamoemoe ma kiliki Faasolo faitau.
  2. Filifili vaega faapitoa e faitau vave ma kiliki "Le isi".
  3. Ona filifili le vaitaimi lea e te manaʻo e sefe ai le talaʻaga o fetusiaiga, ma kiliki Faauma.
    Poʻo le siakiina naʻo le pusa siaki i le faamalama ma uma foi le taotoga. I lenei tulaga, o le fetusiaiga mo le atoa taimi o le faʻaogaina o le pusa o le a faʻasalalauina.

Fuaiupu "Lisi o tusi" o loʻo i ai tulaga mo le faʻaalia o ni feʻau faʻaeletonika ma galulue faʻatasi ma i latou i le lisi o mataʻitusi O le Bat! O nei tulaga uma o loʻo faʻaalia e aofia ai ma soavaega.

I le vaega vaega, e mafai ona suia le faatulagaga o le savali ulutala, nisi tapulaʻa o le foliga mai ma le faʻagaioiga o le lisi.

Itulau "Aso ma le taimi", pei ona mafai ona e mateina, tautua e faʻatulaga le faʻaaliga o le taimi nei aso ma le taimi i le lisi o mataʻitusi Le Bat!, pe i ai foi i pou «Mauaina " ma le "Na faia".

Sosoʻo mai e lua faʻapitoa vaega faapitoa o tulaga - "Valivali vaega" ma le "Vaʻaia Vaaiga". Faatasi ai ma le muamua, e mafai e le tagata faʻaaoga ona tuʻuina atu lanu uiga ese i le lisi i pusa meli, folau, ma tusi taʻitasi.

VaegaItulau mamanuina e fausia ai lau lava laupepa ma tusi filifilia e ni tulaga patino.

O le vaega sili ona manaia aulelei ia matou "Le lisi o tusi" o lena "Meli Faasologa". O lenei galuega o se tamai laina tamoʻe laina tuʻuina i luga o faʻamalama uma i totonu o le polokalama. O loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i feʻau e leʻi faitauina i totonu o le meli.

I le lisi ifo lalo "Faaali MailTicker (TM)" Oe mafai filifili le faʻaali auala o le laina i le polokalama. Ole laina e tasi e faʻatagaina ai oe e faamaʻoti mai mataʻitusi ma le mea e faʻamuamua, mai i tufaʻatasiga ma pe o le a le vaitaimi o le faʻatapulaʻa o le a faʻaalia ai i le Mail Ticker ticker. Lenei, o le foliga mai o se faʻaoga elemene elemene atoatoa customizable.

Itulau "Imeli faʻailoga" Fuafuaina e faʻaopopo, faʻaleleia, ma tape ese faʻailoga iloga i mataʻitusi.

Ma le isi, o le foliga mai o nei lava pine e atoatoa customizable iinei.

O le isi ma e tele vaega o tapulaʻa o "Faʻatonutonu ma vaʻai mataʻitusi". O loʻo i ai le faʻatulagaga o le feau faatonu ma le feʻau vaʻaiga.

O le a tatou le agai i totonu aitema taitasi i lenei vaega o tapulaa. E na ona matou maitauina lena mea ile laupepa "Vaʻai ma faʻatonutonu tusi" E mafai ona faʻataʻitaʻiina foliga o mea taʻitasi i le faatonu ma le anotusi o imeli o loo i totonu.

Naʻo le seti o le faʻasino i luga ole mea tatou te manaʻomia ma suia ona tapulaʻa e faʻaaogaina ai meafaigaluega i lalo.

Lenei o le vaega vaega, lea e tatau ona faʻamasani latou tagata faʻaaogaina o le Bat - Faʻalauteleina Modules. Le laupepa autu o lenei vaega aofia ai se lisi o plugins tuʻufaʻatasia i le meli kalani.

Ina ia faʻaopopo se fou module i le lisi, kiliki i le faʻamau Faaopopo ma suʻe le faʻamatalaga TBP i totonu o le Explorer window lea e matala. Ina ia aveese le plugin mai le lisi, na ona filifili i luga o lenei laupepa ma kiliki Tapē. Ia, o le faʻamau "Faʻalelei" faataga oe e alu saʻo i le lisi o tapulaʻa o le filifilia vaega.

O faʻavasegaina le faʻagaioiga o plug-in a o le atoa e mafai ona faʻaogaina sub-mea a le vaega autu Puipuiga siama ma le "Spam Puipuiga". O i latou muamua o loʻo iai le ituaiga e tasi mo le faʻaopopoina o le modules fou i le polokalama, ma faʻataga foi oe e fuafua poʻo a mataitusi ma faila e tatau ona suʻesuʻeina mo siama.

Lenei, o gaioiga e setiina pe a matauina tulaga taufaamataʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, a maua le siama, o le plugin e mafai ona faʻamaloloina vaega ua aafia, tape, tape atoa le feʻau pe lafoina i le karantine folder.

Itulau "Spam Puipuiga" O le a aoga mo oe pe a faʻaaogaina tele faʻalauteleina modules e aveese feʻau e le manaʻomia mai lau meli meli.

I le faʻaopopoga i le pepa mo le faʻaopopoina o le anti-spam plug-ins i le polokalame, o lenei vaega o faʻatulagaina o loʻo i ai tapulaʻa mo le galueina ma imeli, faʻalagolago i le togi ua tofia ai latou. O le fuainumera lava ia o se numera, o le taua o ese mai totonu 100.

O lea, e mafai ona mautinoa le sili aoga galuega o le tele faʻalauteleina modules e puipuia mai spam.

O le isi vaega o “Puipuiga Puipuiga mo Faila Faʻapipiʻi” - faʻataga e oe e filifili poʻo fea mea e le faʻatagaina ona tatalaina otometi, ma e mafai ona vaʻaia e aunoa ma se lapataiga.

I se faʻaopopoga, lapataiga tulaga e mafai ona suia pe a tatalaina faila ma faʻaopoopoga e te faʻamatalaina.

Ma le vaega mulimuli, “Isi filifiliga”O loʻo iai le tele o vaega mo le faʻaaogaina o le The email email client.

O lea, i luga o le laupepa autu o le vaega, e mafai ona faʻatonutonuina ai le faʻaaliga o le vave tali tali i nisi aoga faʻamalama o le polokalama.

O isi laupepa e faʻaaoga e faʻatautaia ai laulau liua o loʻo faʻaogaina pe a faitauina tusi, faʻatulagaina o faʻamaoniga mo gaioiga eseese, faʻaopopo pepa fesili ma faʻatupuina ni keyboard keyboard auala 'alo.

E i ai foi le vaega SmartBatmea e mafai ona e faʻatuina ai le fausia-I Le Bat! tusi upu.

Ia, le tab tab mulimuli Inbox Analyzer mafai ai ona e faʻatonutonu auiliili le auiliiliina o fetusiaiga ulufale.

O lenei vaega o le meli tagata faifaʻatau vaega ma faʻavasega tele lapopoa o feʻau mai i tagata e mauaina. Tuusaʻo i le tulaga, o tapulaʻa o le analyzer lafo faasologa ma le lisiina o siakiina tusi o loʻo faʻatonutonuina.

I se tulaga lautele, e ui lava i le tele o le tele eseʻesega tapulaa i Le Bat!, E foliga mai e le tatau ona e malamalama uma i latou uma. Ua lava naʻo le iloa le mea e mafai ona e faʻatulagaina se tasi poʻo se isi gaioiga o le polokalama.

Pin
Send
Share
Send