Fausia VK pepa faʻapipiʻi

Pin
Send
Share
Send

E le tele o tagata latou te iloa, ae i totonu o agafesootai VKontakte, faʻaopopo atu i le gafatia e faʻatau ma faʻaaoga faʻapitoa stickers - mea faʻapipiʻi, e mafai foi ona fatuina oe lava. Peitaʻi, faʻaalia le moni aʻiaʻi o le faʻatuina o mea faʻapipiʻi, e toʻatele tagata faʻaoga o le a matua le fiafia, aua o le pulega e faʻatapulaʻa tele avanoa nei, ona o nisi itu itu.

Fausia VK pepa faʻapipiʻi

E tatau ona maitauina aʻo leʻi amata tonu i le foia o le itu faʻapitoa o le mataupu e uiga i le tuʻuina i luga o mea faʻapipiʻi i VK.com, e taua le faʻavae o tulafono manino, ma le faʻaeteeteina atoa o au mea faʻapipiʻi mafai ona talia i totonu o le faleoloa. Aemaise, o le lisi o ia tulafono e ono aofia ai:

  • o ata taʻitasi e tatau ona iai se iugafono e le sili atu ma le itiiti ifo i le 512 pixels lautele ma tutusa lava le maualuga (512 × 512);
  • o le pito i tua o ata e tatau ona matua manino lelei ma teuteuina lelei ile vaega autu ole ata;
  • o faila ata uma e tatau ona sefe i le png format;
  • O ata uma o loʻo aofia i le seti o mea faʻapipiʻi e tatau ona faʻapitoa ona taofiofia ma e tatau ona tausisia tulaga faʻapitoa faʻamaonia tusiga tulafono.

Ina ia aʻoaʻoina atili e uiga i nisi faʻapitoa vala e fesoʻotaʻi ma le faʻagasologa o le faia o se seti o mea faʻapipiʻi mo VK, e mafai i se nuʻu faʻapitoa na fausia e le pulega.

E mafai ona naʻo faʻamoemoe mo le manuia faʻalauiloaina o pepa faʻapipiʻi pe a fai o loʻo mananaʻo ni mafaufau e fau.

Faʻalauiloa aloaʻia faʻapipiʻi itulau lautele VK

  1. Alu ile sui alalafaga VK alalafaga "VK pepa faʻapipiʻi" i le fesoʻotaʻiga talafeagai.
  2. Tusi ifo i le malae "Fautuaina tala fou" ma download i luga o le lima suega mea faʻapipiʻi e avea o se ituaiga o tuʻufaʻatasia.
  3. Faʻamaeʻa le apili ma se tusitusiga e faʻamatalaina ai lou manaʻo e fausia se seti atoa, ma e tatau ona mulimuli ane alu i le faʻapipiʻi faleʻoloa i luga o le tulaga.

E le gata i lea, e tele auala e mafai ai ona tupu auala.

  1. O le faʻatautaia o le vaʻaiga o loʻo taua atu ia oe e faʻamaonia le galulue faʻatasi, maitauina ai le tele o le vaega faʻapitoa i tulaga faʻapitoa ma aiaiga. I se faʻaopopoga, o le talanoaga talanoaga o le a faʻaalia le gaioiga o le mauaina o tupe i luga o lau faʻapipiʻi pe a uma ona faʻasalalau.
  2. O au faʻapipiʻi o le a teʻena mo soʻo se mafuaʻaga, ona o se tulaga o le ae mauaina se faʻasilasilaga. E faigofie foʻi ona e le mauaina se faʻaaliga i tulaga e teʻena ai le felagolagomaʻi.

O tulaga aloaia muta iina. Peitai, afai e te le faʻamalieina ma le iʻuga iuga, e mafai lava ona faʻataʻitaʻi lou lima e ala i le ofoina atu o se tulaga faʻapitoa o mea faʻapipiʻi i luga o isi fesoʻotaʻiga lautele poʻo le faʻatautaia o faʻaopoopoga.

Faitau foi: Auala e maua fua ai le VK stickers

I se faʻaopopoga i mea uma, e tatau ona maitauina afai e te manaʻo e faʻaaoga lau faʻapipiʻi i luga o le upega tafaʻilagi, ona o le nofofua sili ona faigofie auala o le lafoina i latou e pei o ata masani. O le mea moni, o lenei faiga e iai le tele o mea sese, ae ona o le faigata o le lolomiina i totonu o le ofisa VK sticker faleoloa, o nisi taimi e na o le pau lea o le aoga fofo i le faafitauli.

Pin
Send
Share
Send