Liliu APE i MP3

Pin
Send
Share
Send

O musika i totonu o le APE, o le mea moni, e maualuga lona leo. Ae ui i lea, o faila ma lenei faʻaopoopoga e masani lava ona fuaina sili atu, lea e le talafeagai pe a e teuina musika i luga o feaveaʻi ala o faasalalauga. Ma le isi, e le o tagata taʻalo uma o "uo" ma le APE faʻatulagaina, o lea la o le liua mataupu e ono talafeagai mo le tele o tagata e faʻaaogaina. A o le faʻatulagaina o oloa, ua masani ona filifilia le MP3 o le sili ona taatele.

Auala e Liliu ai le APE i MP3

E tatau ona e malamalama o le leo lelei i le MP3 faila o loʻo tupu mai e ono faʻaititia, lea e mafai ona matauina i luga o mea lelei masini. Ae o le a aveina itiiti itiiti avanoa avanoa disk.

Metotia 1: Freemake Audio Converter

I le faʻaliliuina o musika, o Freemake Audio Converter e masani ona faʻaogaina i aso nei. O le a faigofie ona feagai ai ma le liliuina o le APE faila, seʻi vagana, o le mea moni, oe le mautonu i taimi uma e le flickering mea faalauiloa.

  1. E mafai ona e faʻaopopo APE i le tagata liliu i le tulaga masani e ala i le tatalaina o le lisi Faila ma le filifilia Faʻaopopo Audio.
  2. Pe na o le kiliki le ki "Leo" luga o le laupapa.

  3. O le a aliali mai se faʻamalama "Tatala". Lenei, suʻe le faila manaʻomia, kiliki i luga ma kiliki "Tatala".
  4. O se isi mea i lugā e mafai ona avea ma tosoina masani ma paʻu ole APE mai le Explorer faamalama ile potu faigaluega ole Freemake Audio Converter.

    Manatua: i lenei ma isi polokalame e mafai ona e faʻaliliuina tele faila i le taimi e tasi.

  5. I soo se tulaga, o le faila manaʻomia o le a faʻaalia i totonu o le tagata liliu mai faamalama. I lalo, filifili le aik "MP3". Vaʻai totoʻa i le mamafa o le APE faʻaaogaina i la matou faʻataʻitaʻiga - sili atu nai lo le 27 MB.
  6. Ia filifili se tasi o le liua faʻamatalaga. I lenei tulaga, o le eseesega e faasino i bit rate, taimi ma playback auala. Faʻaaogaina ia faamau o loʻo i lalo, e mafai ona e fausiaina lau oe lava talaaga pe faʻapipiʻi le tasi nei.
  7. Faamaoti le faila e sefe le faila fou. Siaki le pusa pe a tatau ai. "Auina atu i iTunes"ina ia pe a uma le liua, o le musika vave faaopoopo i iTunes.
  8. Fetaomi faamau Liliu.
  9. I le maeʻa o taualumaga, se faʻaaliga foliga mai. Mai le liua faamalama, e mafai ona e vave alu i le faila ma le taunuuga.

Pei o se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e vaʻaia o le tele o le MP3 mauaina e toetoe lava 3 taimi laititi nai lo le muamua APE, ae o iinei e faʻalagolago uma lava i tapulaʻa o loʻo faʻamaoti mai aʻo le i liua.

Metotia 2: Aofai Audio Faʻaliliu

O le polokalama Aofai Faʻaliliuina maua ai le tomai e faʻatautaia ai se lautele lautele o le faila faila.

  1. Faʻaaoga le faila faila e suʻe e saili ai le APE o loʻo manaʻomia pe faʻaliliu ese mai le Explorer i le tagata liliu mai faʻamalama.
  2. Fetaomi faamau "MP3".
  3. I le itu tauagavale o le faʻamalama e aliali mai, tabs o loʻo tu i le mea e mafai ai ona e faʻatonutonuina ai le tutusa parameter o le faila faila. Mea mulimuli o le "Amata le liua". O le a lisi ai mea uma o loʻo setiina, pe a tatau ai, faʻaalia le faʻaopopo i le iTunes, soloia o le punavai faila ma le tatalaina o le faila faila i tua pe a uma ona liua. A sauniuni mea uma, tata le faʻamau "Amata".
  4. A maeʻa, e aliali mai se faʻamalama. "Ua maeʻa le faʻagasologa".

Faiga 3: AudioCoder

Ole isi filifiliga aoga mo le liliuina ole APE ile MP3 o le AudioCoder.

Sii mai le AudioCoder

  1. Faʻalauteleina le laupepa Faila ma kiliki "Faʻaopopo faila" (ki Faaofi) E mafai foi ona faʻaopopoina uma le faila ma le APE musika i le kiliki i luga o mea talafeagai.
  2. O taga lava ia e maua pe a oomi le ki. "Faaopopo".

  3. Sue le manaʻomia i luga o le malo disk ma tatala ai.
  4. O se isi mea i le tulaga faʻaopopo o le tosoina lea o lenei faila i le AudioCoder window.

  5. I le poloka poloka, ia mautinoa e faamaoti mai le MP3 faʻatulagaina, o isi o loʻo i lau faitalia.
  6. Latalata ane se poloka o encoders. I le laupepa "FUA MP3" E mafai ona e suia le faʻapitoa MP3. O le maualuga e te setiina le lelei, o le maualuga ole bitrate.
  7. Aua nei galo e faamaoti mai le faila faila ma kiliki "Amata".
  8. A maea le liua, o se faʻaaliga e uiga i lenei o le a oso i luga o le fata. E tumau lava e alu i le faila faʻamatalaina. E mafai ona faia saʻo mai le polokalame.

Metotia 4: Convertilla

Le polokalame Convertilla atonu o se tasi o sili faigofie filifiliga mo le liua e le gata musika ae faapea foi vitio. Peitai, o le tulaga faila faila i ai i totonu e laititi.

  1. Fetaomi faamau "Tatala".
  2. Ole APE faila e tatau ona tatalaina i le Explorer window lea e aliali mai.
  3. Pe toso mai ile vaega faʻapitoa.

  4. I le lisi Fausaga " filifili "MP3" ma seti maualuga uiga.
  5. Faamaoti le faila e sefe.
  6. Fetaomi faamau Liliu.
  7. A maeʻa, o le ae faʻalogo i se leo faʻailo, ma o tusitusiga e faʻaalia i totonu o le polokalame faʻamalama "Ua maeʻa le liua". E mafai ona agaʻi i le iʻuga e ala i le oomiina o le ki "Tatala faila faila".

Metotia 5: Faiga fale gaosi

E le tatau ona tatou faʻagaloina i le multifunctional converers, lea, e aofia ai, le faʻatagaina oe e liua faila ma le faʻaopopoga APE. O se tasi o ia polokalame o Format Factory.

  1. Faʻalauteleina le poloka "Leo" ma pei o le galuega faatino faʻatulagaina filifili "MP3".
  2. Fetaomi faamau Faʻavasega.
  3. Lenei oe mafai ona filifili se tasi o le faʻapitoa faʻataʻitaʻiga, pe faʻatulagaina mea taua o faʻailo o oe lava. A uma kiliki Ua lelei.
  4. O lenei o le faʻamau le faʻamau "Faʻaopopo faila".
  5. Filifili APE i luga ole komupiuta ma kiliki "Tatala".
  6. A faʻaopopo le faila, kiliki Ua lelei.
  7. I le Format Factory main window, kiliki "Amata".
  8. A maeʻa le liua, o le a aliali mai se feʻau i totonu o le fata. I le laulau oe o le a maua se faamau e alu i le nofoaga folau.

Ole APE e mafai ona vave liliu mai i le MP3 e faʻaaogaina ai se tasi o lisi. Faaliliuina o se tasi faila e averesi e le sili atu nai lo 30 sekone, ae e faalagolago uma i luga o le tele o le puna ma luga o le faʻataʻitaʻia liua tapulaa.

Pin
Send
Share
Send