O matou fuafuaina o tapulaʻa o le pepa vitio

Pin
Send
Share
Send


O le manaʻoga e vaʻavaʻai i uiga mautinoa e aliaʻe mai peʻa faʻatau se pepa ata fou pe faʻaaogaina. O nei faʻamatalaga o le a fesoasoani ia i tatou ia malamalama pe faʻatau mai le tagata faatau ia i tatou, ma e fesoasoani foi e faʻatino poʻo a galuega e mafai e le tagata faʻavave ona faʻatinoina.

Vaʻai pepa faʻapitoa auiliili

O le tapulaʻa o le vitio pepa mafai ona maua i le tele o auala, ia tasi o le a tatou auiliiliina ma mafaufau i lalo.

Faiga 1: polokalama

I le natura, e tele le numera o polokalame e mafai ona faitau faʻamatalaga e uiga i le faiga. E tele naua e lautele, ma o isi e “maai” mo le galulue ma nisi meafaigaluega.

  1. GPU-Z.

    Lenei aoga aoga ua mamanuina e galue faʻapitoa ai ma kata ata. I le faamalama autu o le polokalame tatou mafai ona vaʻaia le tele o faʻamatalaga tatou te fiafia i ai: o le igoa o le faʻataʻitaʻiga, o le aofaʻi ma le tele o taimi e manatua ai ma le GPU, ma isi.

  2. AIDA64.

    AIDA64 o se tasi o sui o faʻavaomalo polokalama. I le vaega "Komepiuta"i le lala "Aotelega Faʻamatalaga" e mafai ona e vaʻai i le igoa o le vitio mea faʻatatau ma le aofaʻi o vitio manatua

    ma afai e te alu i le vaega "Faaali" ma alu e faasino GPU, ona faia ai lea e le polokalame sili atu faʻamatalaga auiliili. I se faʻaopopoga isi itu i lenei vaega o loʻo i ai faʻamaumauga i mea totino o ata.

Faiga 2: Pupuni Meafaigaluega

O polokalame a le Windows e mafai ona faʻaali atu faʻamatalaga e uiga i le faʻatusa ata, ae i se faiga ua faʻamalosi. E mafai ona tatou maua faʻamatalaga e uiga i le faʻataʻitaʻiga, manatua tele ma avetaʻavale lomiga.

  1. DirectX Diagnostic Meafaigaluega.
    • Avanoa i lenei aoga mafai ona maua mai le lisi Tamoetipeina se 'au dxdiag.

    • Itulau Mata o loʻo iai faʻamatalaga puʻupuʻu e uiga ile ata vitio.

  2. Mataitu meatotino.
    • Ole isi vaega e fausia ile totonu ole faagaoioiga. Ua valaʻau mai le laulau e ala i le ki o le ki taumatau. I le Explorer mataupu menu, filifili "Mataʻitusi iuga".

    • Le isi, mulimuli i le sootaga Avanoa Lautele.

    • I meatotino faamalama e matala, i luga o le laupepa "Fetaui", e mafai ona tatou vaʻaia ni uiga o le ata vitio.

Metotia 3: gaosi 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi

O lenei metotia e faaaogaina pe a fai o le molimau o le polokalama e le musuia ai le talitonuina pe o se faʻatau fuafuaina na faia ma ua tatau ai ona tatau e faʻamaonia tonu ai tapulaʻa o le pepa vitio. O faʻamatalaga maua i luga o le upega tafaʻilagi e mafai ona mafaufauina o ni faʻamatalaga ma e mafai ona faʻatusatusa ma mea ia na tuʻuina mai ia matou e le polokalama.

Ina ia saili mo faʻamatalaga i luga o le faʻataʻitaʻiga o le adapter ata, na ona faʻaigoaina lona igoa i le search engine, ona filifili lea o le itulau i luga o le tulaga aloaia a le upega tafailagi i le sailiga faʻaiuga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, Radeon RX 470:

Itulau FAAALIA:

Saili mo NVIDIA Graphics Cards:

Ina ia matamata i faʻamatalaga e uiga i GPU tapulaʻa, alu i le tab "Auiliili".

O metotia i luga o le a fesoasoani ia te oe e saili ai le tapulaʻa o le fetuunai faʻatu i luga o lau komepiuta. E sili le faʻaaogaina o nei metotia i tuʻufaʻatasiga, o lona uiga, faʻatasi uma lava - o le a mafai ai ona e maua le sili ona faʻatuatuaina faʻamatalaga e uiga i le pepa vitio.

Pin
Send
Share
Send