Toe lolomiina faʻamaumau talafaasolopito i Yandex.Browser

Pin
Send
Share
Send


Soo se upega tafailagi e aofia ai Yandex.Browser, teuina se talaʻaga o asiasiga, e mafai ai ona e toe foʻi i se saite ua leva ona tatalaina i soʻo se taimi. Afai na kilia le tala o le fesoʻotaʻiga, e iai lava le avanoa e toe faʻafoʻi mai ai.

Auala e toe faʻaola ai le tipiina Yandex.Browser talafaasolopito

O le toe faʻaleleia o le talaʻaga na tipiina i le Yandex mafai ona faʻatinoina uma e ala i le laʻasaga masani o meafaigaluega ma mea faigaluega lona tolu.

Metotia 1: faʻaaoga galuega taulima toe faaleleia

Nofoaga asiasi i luga o le upega tafailagi o loʻo teuina i lau komepiuta o se faila i le Yandex profile folder. E tusa ai, pe afai o le talaʻaga ua solo, e mafai ona e taumafai e toe faʻaleleia e faʻaaogaina ni polokalame e toe faʻaolaina faila na tape.

I luga o la matou '' upega tafaʻilagi, o le auala e toe faʻaleleia ai le talaʻaga e faʻaaogaina ai le Polokalame Toe Faafou lelei muamua na suʻesuʻeina auiliili faʻaaogaina le Opera web browser e pei o se faʻataʻitaʻiga. O le uiga ese o lenei polokalame, e le pei o isi faʻafou mea faigaluega, o le e toe faʻafoisia atoa le fausaga muamua faila, ae o le tele o isi polokalama faʻatagaina oe e toe faʻafoʻi o lo o maua faila na o se fou faila.

Sili atu: Toe faʻaleleia le upega tafailagi o tala faʻasolopito e faʻaaogaina ai le Handy Recovery

Mo Yandex.Browser, o le toe faʻafouina mataupu faavae e tutusa lelei, ae naʻo le faʻaititia e le o le itu tauagavale o le faamalama oe manaʻomia i le faila Faʻamatalaga filifili e leai "Opera", ma "Yandex" - "YandexBrowser". O mea na ole poloka "YandexBrowser" o le a manaʻomia lou toe malosi

I le taimi le toe faʻaleleia, ia mautinoa e tapunia Yandex.Browser, ma pe a maeʻa le faʻagasologa, taumafai e tatalaina ma siaki mo se talaaga.

Metotia 2: suʻesuʻe le mea na vaʻaia i le upega tafailagi i le cache

Afai naʻo na e kilia le faʻamatalaga i punaoa asiasiga i Yandex.Browser, ae le afaina le faʻapitoa, e mafai ona e taumafai e "aumai" le fesoʻotaʻiga i le nofoaga manaʻomia i totonu.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i le 'upega tafaʻilagi suʻesuʻega faʻaaoga le fesoʻotaʻiga nei e faʻaali ai le cache faamatalaga:
  2. browser: // sapalai

  3. O se itulau ma fesoʻotaʻiga i le utaina cache o le a faʻaalia i luga o le lau. O le mea lea, e mafai ona e vaʻavaʻai poʻo a tulaga nofoaga na sapalai le cache i le browser. Afai e te mauaina le saʻo nofoaga, taumatau-kiliki i luga o le cache sootaga ma filifili "Kopi le tuatusi tuatusi".
  4. Tatala soʻo se tusitusiga tusitusiga i lau komipiuta ma fetaomi le ki autu Ctrl + Ve faʻaofi ai se fesoʻotaʻiga. Mai le fesoʻotaʻiga ua na o oe e tatau ona kopi le sootaga i le 'upega tafaʻilagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tatou mataupu o lea "lumpics.ru".
  5. Toe foi i le Yandex.Browser, faapipii le maua le sooga ma alu i le '' upega tafaʻilagi.

Faiga 3: Faʻafou le System

O loʻo i ai i le Windows se gaioiga faʻaleleia atili o le polokalame e mafai ai ona e toe faʻatino lau komipiuta i le taimi na i ai le avanoa i lau 'upega tafaʻilagi suʻesuʻega.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻafou le faʻagaioiga

E tatau lava ona e filifilia se faʻamanuiaga talafeagai, e fetaui lelei ma le vaitaimi pe a le Yandex history e leʻi faʻateʻa. O le polokalama o le a faia le toe faʻafoʻi, toe faʻafoi le komipiuta i le taimi tonu na e filifilia (o le tuusaunoaga ua naʻo ni faila a le tagata: musika, tifaga, pepa aloaia, ma isi).

E oʻo mai i le taimi nei, o nei mea uma o loʻo mafai ona e toe maua mai ni faʻamatalaga mai le asiasi atu i 'upega tafaʻilagi i Yandex.Browser.

Pin
Send
Share
Send