Le faʻailoaina o faʻafitauli ma le le mafai ona download faila i le Yandex.Browser

Pin
Send
Share
Send


Yandex.Browser e le gata o se mea faigaluega mo le faʻaalia o nofoaga, ae o se meafaigaluega mo le siiina o faila mai le fesoʻotaʻiga i se komepiuta. O le aso o le a tatou auiliiliina ai mafuaʻaga autu na mafua ai ona le faʻapipiʻiina e Yandex.Browser ni faila.

Mafuaʻaga mo le le mafai ona download faila mai le Yandex.Browser i se komupiuta

E tele mea e mafai ona aʻafia ai le le mafaia ona download faʻamatalaga mai le Yandex.

Mafuaʻaga 1: le lava le avanoa o le disk

Atonu o le mafuaʻaga sili e mafua ai ona le mafai ona sefe se faila ile komipiuta.

Tatala Windows Explorer i lalo "O lenei komepiuta", ona siaki lea o le tulaga o tisiki: afai o loʻo faʻapupula i mumu, o lona uiga ua i ai sau ogaoga o le leai o se avanoa avanoa.

I lea tulaga, e iai a oe filifiliga e lua mo le foia o le tulaga: pe sefe le faila i se laupepa e leai se mea i le lotoifale, pe faʻasaʻoloto le avanoa i luga o le disk o loʻo iai nei ina ia lava le sao e download ai le faila.

Faitau atili: Faʻafefea ona fufulu le malo lelei mai lapisi

Mafuaʻaga 2: maualalo le saoasaoa network

Le isi, e tatau ona e mautinoa o lau fesoʻotaʻiga televavega ua lava mo le faila e download i lau komepiuta.

Faʻamolemole foʻi, afai e tuʻufaʻatasia lau fesoʻotaʻiga Initaneti, o le a faʻalavelaveina le download, ae o le a le mafai e le browser ona toe faʻaaogaina. I se faʻaopopoga, faʻafitauli ma le downloading o le a maitauina e le gata i le Yandex, ae o loʻo i ai foi i isi web browser i luga ole komepiuta.

Faitau atili: Faʻafefea ona siaki le saoasaoa o le Initaneti faʻaaoga le Yandex.Internetometer service

Afai e te masalosalo o le "leaga" Initaneti e afaina ai le le mafai ona download le faila i le komupiuta, pe a mafai, fesootai i se isi fesoʻotaʻiga e faʻamaonia pe teʻena lenei faʻamasinoga. Afai na faʻatoʻaina lelei le faila i le fesoʻotaʻiga i se isi fesoʻotaʻiga, ona e tatau lea ona e popole i le faʻaleleia pe suia le fesoʻotaʻiga Initaneti.

Mafuaaga 3: le leai o se faila faʻapitoa mo le downloadina o faila

I le tulaga masani, o le Yandex.Browser ei ai se tulaga masani faila mo downloading faila "Sii Mai", ae ona o se faʻaletonu i le galuega o le 'upega tafaʻilagi upega tafaʻilagi poʻo ni tagata e faʻaaoga, o le faila e mafai ona suia, mo se faʻataʻitaʻiga, ma leai se i ai muamua, o le mafuaʻaga lea e le mafai ai ona faʻatino faila downloads.

  1. Kiliki i luga o le lisi faʻamau i le pito i luga taumatau ma o atu i le vaega "Tulaga".
  2. Alu ifo i le pito o le faamalama ma kiliki i le ki "Faʻaali tulaga maualuluga".
  3. Saili se poloka "Faila faila" ma i le kalafi Sefe I le taumafai e tuu se isi faila, mo se faʻataʻitaʻiga, se tulaga masani "Sii Mai" ("Sii Mai"), i le tele o taimi o loʻo i ai le tuatusi lea:
  4. C: Tagata faʻaaogaina [USERNAME] Downloads

  5. Tapuni le vaega faamalama ma toe taumafai e download faʻamatalaga i lau komepiuta.

Mafuaʻaga 4: talaaga otooto faʻaleagaina

O faʻamatalaga uma e uiga i le browser o loʻo teuina i totonu o le komepiuta i totonu o se faila faʻapitoa faila. O le '' faila o loʻo teuina faʻamatalaga e uiga i tagata faʻatatau, faʻasologa, cache, kuki ma isi faʻamatalaga. Afai mo nisi mafuaʻaga na faʻaleagaina ai le faila faila, e ono taitai atu ai i le mea moni o le a le mafai ona e siiina faila mai le upega tafailagi.

I lenei tulaga, o le vaifofo e ono aveesea ai le faʻamatalaga o loʻo iai nei.

Faʻamolemole matau o le tapeina o se faʻamatalaina o le a soloia uma tagata faʻaaoga faʻamatalaga teuina i le browser. Afai e te leʻi faʻatinoina faʻamatalaga o se taimi, matou te fautua atu ia e faʻatuina ia, ina ia e le toe faʻafoi uma faamatalaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona seti le ogatasi i Yandex.Browser

  1. Kiliki i luga o le Yandex menu faamau i le pito i luga taumatau ma o atu i le vaega "Tulaga".
  2. I le faʻamalama e matala, suʻe le poloka Talaaga o le Aoga ma kiliki i le faʻamau Tapē ese faʻamatalaga.
  3. Faamaonia le toesea talaaga otooto.
  4. A mavae sina taimi, o le browser e toe amataina ma mama atoatoa, e pei o le taimi lava e maeʻa ona tuʻuina atu. Mai le taimi nei, taumafai e toe amata le taumafaiga e download faʻamatalaga i Yandex.Browser.

Mafuaaga 5: viral gaioiga

E le o se mea faʻalilolilo o le tele o siama e faʻapitoa lava e faʻaleagaina le browser. Afai o faila i luga o le komepiuta mai le Yandex web browser e le manaʻo e ave i lalo, ma i le aotelega o le browser lava ia e le mautu, matou te fautuaina malosi oe e siaki le faiga mo siama gaioiga i lau komepiuta.

Faitau atili: Sue lau komipiuta mo siama e aunoa ma antivirus

Mafuaaga 6: browser خراب

O le mea moni, talu ai o le mafuaʻaga mafuaʻaga e mafai ona avea ma mea taua i browser browser le lelei, e faapena foi feteʻenaʻiga o isi polokalame, system crashes ma sili atu. A le faʻaaogaina lelei le browser, e tatau ona toe tuʻu mai.

Tele: Toe faʻaleleia le Yandex.Browser ma le teuina o faʻailoga tusi

Mafuaʻaga 7: polokaina download e le antivirus

O nei aso, ua tele le aneti-siama polokalame o loʻo tauʻavea malosi e fesoʻotaʻi ma tagata suʻesuʻe, ma avea a latou gaioiga o se faʻamataʻu tauʻaiga.

  1. Mo le siakiina pe o lau antivirus o le mafuaʻaga o le faʻafitauli o loʻo tatou mafaufauina, naʻo le taofi lona galuega, ona taumafai lea e toe sau i lalo faila i lau komipiuta.
  2. Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamuta le antivirus

  3. Afai na faʻamanuiaina le download, e tatau ona e liliu mai i le aneti-siama nofoaga, pe a, faʻalagolago i le tagata gaosi oloa, oe ono manaʻomia le faʻatagaina o le lalagaina o faila i le Yandex.Browser pe faʻaopopo lenei polokalama i le lisi faʻapitoa ina ia le poloka aneti-siama le gaioiga o le upega tafailagi.

Mafuaaga 8: le lelei le faiga

I mataupu e seasea lava, le le mafai ona download faila i se komepiuta e mafai ona afaina tele e ala i le faʻagaioiga o le faiga lava ia, lea mo le tele o mafuaaga atonu e le aoga lelei.

  1. Afai o ni nai taimi ua tuanaʻi o le lalagaina o faila mai le Yandex.Browser saʻo, e mafai ona e taumafai e faʻataunuʻuina le toe faʻafouina o le OS.
  2. Faitau atili: Faʻafefea ona toe fuatia le Windows system

  3. Afai o lenei laʻasaga e leʻi fesoasoani, mo se faʻataʻitaʻiga, e leʻi i ai se tali talafeagai a le komipiuta, ona mafai lea ona e alu i le aofaʻi metotia e fofo ai le faʻafitauli - toe tuʻu i lalo le faʻagaioiga.

Faitau atili: Faʻapipiʻi le Windows faʻaogaina faiga

Pei ona e vaʻaia, e lava lava auala e foia ai le faʻafitauli i le downloadina o faila mai le Yandex.Browser. Matou te faʻamoemoe o nei fautuaga sa aoga mo oe, ma oe mafai ona toe faafoi mai le lauiloa 'upega tafaʻilagi browser i masani masani.

Pin
Send
Share
Send