Faʻafefea ona e vaʻai ile MAC tuatusi o se komipiuta ile Windows 7

Pin
Send
Share
Send


Muamua lava, o le a tatou mafaufauina le faʻauiga: o le MAC tuatusi o le tutasi faʻamatalaga faʻatatau o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ua tusia i le masini i le tulaga atinaʻe. Uma network card, router, ma Wi-Fi adapter ua tofia se tulaga ese MAC tuatusi, e masani lava ona aofia ai 48 bits.

Saili le tuatusi MAC ile Windows 7

O le tuatusi faʻamalosi e tatau mo le faʻatinoina lelei le fesoʻotaiga, mo le tagata averesi e manaʻomia i le faʻatulagaina o le router. Tele taimi, se ISP faʻaaogaina fusifusia e le MAC tuatusi o le masini.

Metotia 1: Poloaiga Laina

  1. Toso faʻatasiManumalo + rma ulufale i le poloaʻigacmd.exe.
  2. Ulu atu i le poloaigaipconfig / umakiliki "Ulufale".
  3. Ina ua uma ona ulufale i lenei faʻatonuga, o le ae vaʻaia se lisi o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i lau PC (o mea moni o loʻo faʻaalia foi). I le kulupu "Tuatusi Faaletino" o le MAC tuatusi o le a faʻaalia (mo se mea faigaluega faʻapitoa o le tuatusi e tulaga ese, o lona uiga o le tuatusi o le network card e ese mai le tuatusi o le router).

O le auala o loʻo faamatalaina i luga e sili ona taatele ma e folasia i luga ole Wikipedia. O loʻo i ai se isi filifiliga mo le tusia o se poloaʻiga e faʻatino i totonu o le Windows 7. O lenei faʻatonuga o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le tuatusi o le tino i se auala sili atu le talafeagai ma foliga mai i lenei:

getmac / v / fo lisi

I le auala tutusa, ulufale i totonu i le laina laina ma kiliki "Ulufale".

Metotia 2: Pupuni 7 Faʻamatalaga

Masalo, mo tagata amataina, o lenei metotia e vaʻai i le MAC tuatusi o le network card poʻo le router o le a sili malamalama nai lo le faʻamatala i luga. Matou te faia ni laasaga faigofie se tolu:

  1. Toso faʻatasiManumalo + rulu atu i le poloaigamsinfo32kiliki "Ulufale".
  2. O le a faʻamalama se matala "Faʻamatalaga faʻatulagaina" alu i le kulupu i totonu "Fesootaiga", ma alu loa "Fetaui".
  3. O le itu taumatau o le laupepa o le a faʻaalia ai faʻamatalaga o loʻo i ai le tuatusi MAC o au fesoʻotaʻiga uma.

Metotia 3: Sootaga Lisi

  1. Toso faʻatasiManumalo + r, ulufale mai le tauancpa.cplona tatalaina ai lea o se lisi o fesoʻotaʻiga PC.
  2. Taumatau kiliki i le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaogaina, alu i le Meatotino.
  3. I le pito i luga o le sootaga meatotino faamalama e tatalaina, o loo i ai se vaega “Fesootai”, e faʻaalia le igoa o masini fesoʻotaʻiga. Matou te aumaia le faʻailo isumu i lenei laufanua ma taofi mo ni nai sekone, o le a aliali mai se faʻamalama e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le tuatusi MAC o lenei masini.

I le faʻaaogaina o nei metotia faigofie, e mafai e faigofie ona iloa le tuatusi MAC o lau komepiuta i le Windows 7.

Pin
Send
Share
Send