Suʻega touchpad i luga o le Windows 7 laptop

Pin
Send
Share
Send


A sao le faʻatulagaina touchpad i luga o se komepiuta tatalaina le avanoa o faʻaopopo gaioiga e mafai ona faʻafaigofie tele le galuega o le masini. Tele faʻaaoga e manaʻo le isumu e pei o se masini faʻatonutonu, ae atonu e le o iai. E maualuga foʻi le tomai faʻatino o le TouchPad, ma e le faʻatulagaina latou i komipiuta o aso nei.

Faʻalelei le touchpad

  1. Tatala le lisi "Amata" ma alu i le "Pulea vaega".
  2. Afai i le pito i luga taumatau o le tau View: Categorysui i Vaʻaiga: Ata Tele. E faʻatagaina matou ia vave maua le soʻotaga matou te manaʻomia.
  3. Alu i le vaega O le isumu.
  4. I le laupapa "Meatotino: isumu" alu i le “Polokalama Seti”. I lenei lisi, e mafai ona e setiina le mafai ona faʻaalia le touchpad icon i luga ole laupepa lata ane ile taimi ma le aso faʻaali.
  5. Alu i le “Tapulaa (S)”, o le tago meafaigaluega seti o le a tatalaina.
    I komepiuta eseese, o paʻi masini o tagata atiaʻe faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻiina, ma o le mea lea i le faʻagaioiga o tulaga ia atonu e i ai eseesega. Ole faʻataʻitaʻiga lea e faʻaalia ai se komepiuta ma le touchpad mai Synaptics. Lenei o se lautele lautele lisi o configurable tapulaa. Mafaufau i elemene sili ona aoga.
  6. Alu i le vaega Tusiina, iinei e mafai ona e setiina matala tusi faʻailo faʻaali faʻaaoga le touchpad. O le faʻasolosolo e mafai pe a ma le 2 tamatamailima i se vaega faʻaletonu o le paʻi masini, poʻo le 1 tamatamai lima, ae ua i ai i luga o se vaega faʻapitoa o le paʻi luga. O le lisi o filifiliga ei ai se uiga sili faʻafiafia. "Fetuunaiga ChiralMotion". O lenei faʻatinoga e aoga tele peʻa e tusi i totonu o pepa poʻo nofoaga o loʻo iai le tele o elemene. O le gasologa o le itulau e tupu i se tasi gaioiga o le tamailima luga poʻo lalo, lea e iʻu i le faʻataʻamilosaga fefaʻatauaʻi agaʻi pe faʻasolosolo. O lenei saoasaoa o galuega.
  7. Vaega Ese Fagaloa Vaega “Tusi Taʻavale '' faʻafaigofieina ona iloa vaega o le tusi taʻi tasi le tamailima. Faʻatupuina po o le faʻalauteleina e ala i le tosoina o tuaoi o le togafiti.
  8. Ole tele o paʻi masini e faʻaogaina foliga e taʻu ole multitouch. E faʻatagaina oe ona fai nisi gaioiga i ni nai tamatamaʻilima i le taimi e tasi. Ole Multitouch na mauaina le lauiloa taʻutaʻua ile faʻaaogaina ona ole mafai ona suia le faʻamalama e ala i ona tamatamailima e lua, ma ave ese atu pe latalata atu. Oe manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi le tapulaʻa Pinch lautele, ma, pe a manaʻomia, fuafua le fua vala e nafa ma le saoasaoa o le faʻamalama fua i le tali atu i le faʻatinoina o tamatamailima i le vaega scaling.
  9. Itulau "Mafaufau" vaevaeina i ni vaega se lua: “Pulea lima i lima” ma le "Paʻi atu lagona."

    I le fetuunaiga o le lagona lelei o paʻu paʻu tuʻufaʻatasia, o le a mafai ai ona poloka faalavelave kiliki i luga o le masini tago. E mafai tele fesoasoani pe a tusia se pepa i luga o le keyboard.


    I le fetuunaiga o le lagona lelei o le paʻi, o le tagata faaaoga lava ia fuafuaina pe o le a le tulaga o le fetaomi ma se tamatamailima o le a mafua ai se tali mai o le paʻi masini.

E tuʻufaʻatasia tulaga uma, ia fetuʻunaʻi le paʻu e faigofie ai ona e faʻaaogaina.

Pin
Send
Share
Send