Tikia ma faʻapipiʻi avetaavale mo motherboard ASUS P5KPL AM

Pin
Send
Share
Send

Le motherboard o le masini o lona vaega autu, nafa mo le faagaoioiga o mea uma meafaigaluega. Ona o lenei mea, downloading avetaavale o se manaʻomia, talu ai na o le pau lea o le auala e mautinoa ai le mautu o le faʻagaioiga o masini.

Tikia ma faʻapipiʻi avetaavale

Faʻapipiʻi avetaavale, e tatau ona e puʻea muamua. Lenei mafai ona faia mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le tagata gaosi. Peitai, aua nei galo e uiga i polokalama faʻapitoa ua fuafuaina mo ia faʻamoemoe. Mafaufau i filifiliga taʻitasi uma.

Faiga 1: Aloaʻia Upega Tafaʻilagi

Faʻapea o le tagata gaosiina le laupepa o ASUS, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia i latou i luga o le upega tafailagi. Ae ui i lea, e tatau ona e mauaina pe o fea mea tatau o iai polokalama i luga ole laiga. Le faia o lenei:

  1. Tatala le fale gaosi 'upega tafaʻilagi ma saili le pusa saili.
  2. Ulufale le laupapa faʻataʻitaʻi i aip5kplma kiliki le faʻatapulaʻio matini icon e amata ai le sailiga.
  3. I faʻaiʻuga na faʻaalia, filifili le fetaui lelei.
  4. I luga o le tulaga itulau itulau faʻaalia, alu i le vaega "Lagolago".
  5. I le itulau fou, i le pito i luga menu o le ai ai se vaega "Avetaavale ma Aoga"ia tatalaina.
  6. Ina ia amata le sailiga mo avetaavale talafeagai, faʻamatalaina le OS lomiga.
  7. Ina ua mavae lena, o le a faʻaalia se lisi o polokalama maua, e mafai ona laʻuina i lalo i le kilikiina o le faʻamau. "Lalolagi".
  8. A maeʻa ona e siiina mai, o le a vaʻaia le faʻamaumauga i luga o le komupiuta, na e manaʻomia e tuʻueseese, ma faʻatasi ai ma faila o lo oi ai nei "Faʻatulaga".

Metotia 2: Polokalama mai le ASUS

O le motherboard gaosi oloa e maua foi faʻavaomalo polokalama mo le downloadina o manaʻoga aoga. E manaʻomia lea mea, ae maise pe a le oʻo le tagata e faʻaaogaina mea e manaʻomia e faʻapipiʻiina.

  1. Iloilo muamua le lisi lisi o avetaʻavale ma polokalame e toe download. I totonu o le lisi e iai se vaega Aogae tatalaina.
  2. I totonu o polokalame avanoa e te manaʻomia e download "ASUS Faʻafou".
  3. A uma ona faʻatu mai, tamoʻe le installer ma mulimuli i ana faʻatonuga.
  4. A o le mea lea, o le a faʻatulagaina le polokalama. Taumafai i ai ma faatali mo le faʻatulagaina tali. A faʻapea e leai se polokalama o loʻo misi, e faʻailoa atu e le polokalama ia oe ma amata ona faʻapipiʻiina.

Faiga 3: Tolu Vaega Polokalama

I se faʻaopopoga i le faʻaogaina o le aloaʻia aloaʻia o le tagata gaosi oloa, e mafai ona e masani ona faʻaaogaina le tolu-vaega polokalama. Le tele o taimi, e le sili atu i le tulaga aloaia polokalama.

Faitau atili: Polokalama mo le faʻapipiʻiina avetaavale

O se tasi faʻataʻitaʻiga o ia polokalama o fofo o le DriverPack Solution. E faigofie tele le faʻapipiʻi ma le faʻaaogaina e le polokalama, e matua tele lona lauiloa i totonu o tagata. O le siakiina o le masini ma mulimuli ane faapipiiina o le talafeagai polokalama e faia otometi, ae ui i lea, e mafai ona tutoatasi filifili le talafeagai faafouga.

Faitau atili: Faʻafouina avetaʻavale faʻaaoga DriverPack Solution

O ia polokalame e sili atu faigofie nai lo polokalama aloaʻia i nisi o tulaga. A o latou galuega, latou te auiliiliina uma vaega o le PC ma siaki ni mea fou avetaavale. Faʻafetai i lenei siaki, o mea faigata ma mea e tutupu na iʻu e mafai ona foʻia.

Faiga 4: Hardware ID

Taitasi vaega o le masini ei ai lona ID. O se tasi auala e faʻafou ai avetaavale atonu o le galulue ma le mea faailoa. Ae peitaʻi, matou te faʻaaogaina lenei metotia i vaega taʻitoʻatasi, ma e faʻafou ai le motherboard e tatau ona matou galue e ala i le tala faatusa ma le muamua metotia - download ma faʻapipiʻi taʻitasi avetaavale taʻitoʻatasi.

Lesona: Faʻafefea ona galue ma mea faigaluega ID

Metotia 5: System Utility

E oʻo lava i le faʻagaioiga o loʻo i ai i lana faʻaaogaina se polokalama mo le galulue ma avetaavale. Fuaiupu "Tina بورڈ" leai iina. Peitaʻi, e faʻaalia ai se lisi o mea uma e maua. O ni mea e ono i ai faʻafitauli ma avetaavale, ae i le tulaga lea o loʻo mafai ona latou foia.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale le faʻaaogaina o le polokalama polokalama

O lenei auala e le eseʻesea i le faʻapitoa uiga, i fesoʻotaʻiga e sili atu le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa.

O nei metotia uma o le a fesoasoani e suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale talafeagai mo le motherboard. Aua nei galo o se mea taua tele lenei o le masini, ma i le leai o soʻo se polokalama e faʻagaioia uma le faʻagaioiga o le OS. I lenei vaʻaiga, e manaʻomia muamua muamua e faʻapipiʻi mea uma e tatau ai.

Pin
Send
Share
Send