Lafo gaʻo le feʻau VKontakte

Pin
Send
Share
Send

I le VKontakte agafesootai, pei ona e iloa, o loʻo iai se tele aofaʻi o galuega, ia latou mea masani lava, o loʻo natia mai i mata o tagata faʻaaoga. O se tasi o nei faʻapitoa galuega faʻataga soʻo se tagata e i ai a latou lava faʻamatalaga, i le faʻagasologa o le tusia o feau i se mea, e faʻaaoga se avanoa pe, sili atu faigofie, tuu se gaogao savali.

Faʻaogaina nei vaega o VK.com o se atoatoa faʻatagaina galuega, o lona uiga, e te le mauaina se faʻasalaga mo na. Peitaʻi, e le tatau ona e tuʻua le gaogao o feʻau masani, ae maise pe a oʻo i mataupu i talanoaga lautele ma faʻalapotopotoga.

Lafo se faʻaoga gaogao

Pau lau mea e fai o le lafoina o se feʻau e le o iai se mea vaʻaia o le faʻaaogaina lea o se faʻapitoa avanoa code. O le mea lea, e iloa ai e le faiga VKontakte lau feau e atoatoa, peitaʻi, pe a lafoina atu, e faʻaliliu mai.

E le gata i le VKontakte agafesootai faʻafesoʻotaʻi galue ma lenei faʻamaumauga, pei ona faʻamatalaina i lenei tusitusiga, ae o loʻo tele foʻi isi tuatusi faʻapena ma e oʻo i masini atoa suʻesuʻe.

I le faagasologa o le tusia o se avanoa gaogao, e mafai ona e toe faia le taua code tele taimi, ae ui i lea, e aoga le mafaufauina o le iʻuga mai lenei le a le suia i soʻo se auala.

  1. Tatala le VK 'upega tafaʻilagi ma alu i le nofoaga o loʻo e manaʻo e tuʻu se feʻau leai.
  2. Mo lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o se totonu o le feau faʻataʻitaʻi taimi poʻo talanoaga i nisi o nuʻu e talafeagai.

  3. I le fanua mo le ulufale atu i le autu o le tusi, faʻaopopo le faʻailoga faʻapitoa, pei ona faʻaalia i le ata i lalo.
  4. Talu ai o le tulafono la lea e faʻapea o le "gaogao", e le mafai ona tuʻu ii mo kopi.
    Tau lava o le ulufale i mataʻitusi o loʻo faʻaalia i le ata.

  5. Oomi le ki "Ulufale" luga o le keyboard pe kiliki i le ki talafeagai "Lafo", fuafua mai i le nofoaga o faʻasalalauga lau feau.
  6. E pei ona e iloaina, na lafoina mai ma le manuia le feʻau, peitaʻi, o le mau i totonu na e ofi i ai, na otometi ona suia i se laina gaogao.

E mafai ona e toe faia le atoa faia faʻasologa i soʻo se nofoaga o lenei fesoʻotaʻiga lautele e aunoa ma ni faʻaaliga vaaia. Ma ia vave matau o lenei ituaiga otometi sui o faʻailoga faʻapitoa e galue faʻapitoa i tusitusiga tusitusiga, o lona uiga, i talosaga, ma isi. Oe e ono le mafai ona mafai faʻaaoga tutusa metotia o le lafoina o se avanoa gaogao.

Aso nei na o le pau lea ma le faʻamaonia metotia tusia o savali aunoa aunoa visual mea. Matou te moomoo ia te oe mea sili!

Pin
Send
Share
Send