Aʻoaʻo le faʻaaogaina o se atotupe QIWI

Pin
Send
Share
Send


Toeitiiti lava o faʻasologa eletise uma e iai ona lava uiga faʻapitoa, o le mea lea, ina ua uma ona aʻoaʻo e faʻaaoga se tasi o latou, e le masani ona mafai ona vave fetuunai i se isi ma amata faʻaaoga i le tutusa manuia. E sili le aʻoaʻoina i le auala e faʻaaogaina saʻo le faʻaoga tatau ina ia mafai ona e faʻatino vave lenei faiga i le lumanaʻi.

Amataina

Afai e te fou i le fanua o faiga totogi ma e le malamalama tele i le mea e fai, ona vaega lea e faapitoa lava mo oe.

Atotupe Foafoaga

O lea la, e te amata, e tatau ona e fauina se mea o le a talanoaina i le isi mataupu - se atotupe i totonu o le QIWI Wallet system. E na ona faia, e tatau lava ona e kilikiina le ki i luga o le laupepa autu o le QIWI 'upega tafaʻilagi Fausia se atotupe ma mulimuli i faʻatonuga i luga o le ata.

Faitau atili: Fausia se QIWI atotupe

Saili le numera o le atotupe

Fausiaina o se atotupe o le afa o le taua. Nei e manaʻomia ona e sailia le numera o lenei atotupe, lea i le lumanaʻi o le a manaʻomia mo le toeitiiti uma felauaiga ma totogi. O lea la, pe a fausia le atotupe, faʻaogaina le numera telefoni, lea ua avea nei ma numera numera i le QIWI polokalama. E mafai ona e mauaina i luga o itulau uma o lau teuga tagata i le pito i luga menu ma i se isi itulau i le faʻatulagaina.

Faitau atili: Saili le numera atotupe i le QIWI faiga totogi

Teuina - aveeseina o tupe

A maeʻa ona fatuina se atotupe, oe mafai ona amata galue malosi ma ia, toe faʻatumu ma toesea tupe mai le teugatupe. Sei o tatou auiliiliina auiliili auala e mafai ai lenei mea.

Toe atotupe i atotupe

E i ai ni nai eseese filifiliga i luga o le QIWI '' upega tafaʻilagi ina ia mafai e le tagata faʻaaogaina ona toe faʻaaogaina lana tala i totonu o le polokalama. I se tasi o itulau - "Luga luga" E i ai le filifiliga o avanoa avanoa. O le tagata e naʻo ia e tatau ona filifilia le sili talafeagai ma talafeagai, ma, ma, mulimuli i faʻatonuga, faʻatumu le taotoga.

Faitau atili: Matou te toe faʻatutuina QIWI tala

Aveese tupe mai le atotupe

O le mea e lelei ai, o le atotupe i totonu o le Qiwi system e le gata e mafai ona toe faʻatumu, ae e mafai foi ona faaui i tua tupe mai ia i le tinoitupe pe i isi itu. Ma le isi, e le itiiti tele filifiliga iinei, o le mea lea o le tasi tagata faaaoga o le a maua se mea mo ia lava. Itulau "Ave esea" E i ai ni filifiliga mai ia e tatau ai ona filifili ma laʻasaga ma lea sitepu faʻatinoina loa le faʻagaioiga aveese.

Faitau atili: Faʻafefea ona aveʻesea tupe mai le QIWI

Galue ma faletupe faletupe

E tele faiga totogi o loʻo i ai nei se filifiliga o ni faletupe eseese e galulue ma. Ole QIWI e le faʻatagaina i lenei mataupu.

Mauaina o se Kiwi Virtual Card

O le mea moni, ua uma ona lesitala tagata faʻaaogaina ua i ai se miti pepa, oe na o le manaʻomia e saili ana faʻamatalaga i luga o le Qiwi tala itulau itulau. Ae afai mo nisi mafuaʻaga e te manaʻomia ai se laupepa fou, ona e faigofie lea - naʻo le fesili mo se pepa fou i luga o se itulau faʻapitoa.

Faitau atili: Fausia se QIWI Wallet Virtual Card

QIWI Real Card Tuʻuina

Afai e manaʻomia e le tagata e le gata a le virtual card, ae o le tala foʻi e iloa ai le tino, ona mafai lea ona faia lenei mea ile Bank Cards website itulau. I le filifiliga a le tagata faʻaaoga, o le moni QIWI faletupe pepa e tuʻuina atu mo sina tupe laititi, e mafai ona totogi i faleoloa uma e le gata i Rusia ae faapea foi i fafo atu.

Faitau atili: QIWI Card Resitalaga Taualumaga

Le fesiitaiga i le va o atotupe

O se tasi o galuega autu a le Qiwi totogi sisitema o le fesiitaiga o tupe i le va o atotupe. O loʻo faʻatinoina toetoe lava tutusa, ae o loʻo tatou vaʻavaʻaia pea i isi auiliiliga.

Auina atu tupe mai Qiwi i Qiwi

Ole auala pito sili ona faigofie e ave ai tupe ile Qiwi atotupe ole aveina lea i se atotupe ile faiga e tasi. O loʻo faʻatinoina moni i se lua kiliki, ia filifili le ki ki i le faʻaliliuga vaega.

Faitau atili: Faʻaliliuina tupe i le va o QIWI atotupe

WebMoney i le QIWI Translation

Ina ia faʻaliliu tupe mai se ato tupe WebMoney i se teugatupe i le Qiwi polokalama, e tele isi gaioiga faʻaopoopo e manaʻomia e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻi le atotupe o le tasi faiga i le isi. A maeʻa lena, e mafai ona toe faʻatinoina le QIWI mai le upega tafailagi WebMoney pe faʻatupeina saʻo mai Qiwi.

Faitau atili: Matou te toe faʻatutuina le QIWI tala i le faʻaaogaina o WebMoney

Kiwi i le WebMoney Transfer

Faaliliuga QIWI - WebMoney o loʻo faia toetoe lava e tusa ma se faʻasologa faʻapitoa faʻaliliu algorithm i Qiwi. E faigofie lava mea uma ii, leai ni fusia e manaʻomia, naʻo oe e te manaʻo e mulimuli i faʻatonuga ma faia lelei mea uma.

Faitau atili: Faʻaliliuina tupe mai QIWI i WebMoney

Aumai ile Yandex.Money

Ole isi faiga totogi - Yandex.Money - e le ititi laititi nai lo le QIWI system, o le mea lea e leʻo se mea masani ai le faʻaliliu ole va o nei faiga. Ae o mea uma e faia e pei ona i ai i le metotia muamua, le faʻatonuga ma lona faʻatino aoga o le ki i le manuia.

Faitau atili: Faʻaliliuina tupe mai le QIWI Wallet i le Yandex.Money

Faʻafeiloaʻi mai le Yandex.Money system i Qiwi

O le faʻaliliuina mai o le muamua talu ai e faigofie tele. E tele auala e faia ai lenei mea. Ole tele o taimi, e faʻaaoga e tagata faʻaoga tuusao mai le Yandex.Money, e ui lava e tele isi filifiliga e ese mai le

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻatutuina QIWI Atotupe i le faʻaaogaina o le Yandex.Money auaunaga

Aumaia ile PayPal

O se tasi o mea sili ona faigata faʻafeiloaʻiga i le lisi atoa ua matou fuafuaina o se PayPal atotupe. O le faiga lava ia e le faʻafaigofie tele, o le mea lea i le faʻafaigaluegaina ma le fesiitaiga o tupe e le faʻafaigata. Ae i se auala faʻaʻoleʻole - e ala i se fesuiaiga tupe - e mafai ona e vave faaliliuina tupe i lenei atotupe foi.

Faitau atili: Matou te fesilia tupe mai le QIWI i PayPal

Totogi mo faʻatauga e ala i Qiwi

Le tele o taimi, le QIWI totogi sisitema faʻaaoga e totogi mo le tele o tautua ma faʻatau i luga o nofoaga eseese. Oe mafai ona totogi mo soʻo se faʻatauga, pe a fai e iai le avanoa i le faleoloa i luga ole laiga, saʻo i luga ole upega tafaʻilagi o le faleoloa i luga ole laiga e tusa ma faʻatonuga na faʻailoa mai iina pe e ala i le tuʻuina atu o se pili i luga o Qiwi, na o oe e tatau ona totogi i luga o le upega tafailagi o le faiga totogi.

Faitau atili: Totogi mo faʻatauga e ala i le QIWI-atotupe

Puapuagatia

A e galue ma se Qiwi atotupe, atonu o i ai ni faigata e te manaʻomia e mafai ona mafai ona feagai ma i tulaga ogaoga, oe manaʻomia le aʻoaʻoina lenei e ala i le faitauina o tamai faʻatonuga.

Faʻafitauli masani o le polokalama

O tautua tetele taʻitasi e mafai i nisi tulaga ona i ai ni faʻafitauli ma ni faʻafitauli e aliaʻe ona o le tele o tafega o tagata faʻaoga poʻo ni galuega faʻapitoa. E iai faʻafitauli masani a le QIWI system totogiina e mafai e le tagata e na o ia pe na o le tautua lagolago ona foia.

Faitau atili: Mafuaaga mafuaʻaga o QIWI atotupe faʻafitauli ma o latou tali

Atotupe Top-Up Mataupu

E iʻu lava ina faʻaliliu le tupe i le terminal o le system totogiina, ae latou te leʻi mauaina lava. A o le i faia ni gaioiga e fesoʻotaʻi ma le sailiga o tupe poo le latou toe foʻi mai, e aoga le malamalama o le faiga e manaʻomia sina taimi e momoliina ai se tupe i le teutupe a le tagata, o lea la, o le laʻasaga muamua ile faʻatonuga autu ole a faigofie.

Faitau atili: O le a le mea e fai pe a le sau tupe i Kiwi

Tape aitalafu

A manaʻomia, e mafai ona faʻamuta se teuga i le Kiwi system. Lea ua faia i auala e lua - pe a uma sina taimi, o le atotupe e otometi ona tape pe a le faʻaaogaina, ma le tautua lagolago, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi pe a tatau ai.

Faitau atili: Aveese atotupe i totonu QIWI faiga totogi

Masalo na e mauaina i lenei tala le faʻamatalaga na e manaʻomia. A i ai ni au fesili, fesili atu ia i latou i faʻamatalaga, matou te tali atu ma le fiafia.

Pin
Send
Share
Send