Fatu se talanoaga i VK

Pin
Send
Share
Send

E leai se faalilolilo o le VKontakte social network, pei o isi nofoaga faʻapena, o loʻo i ai ina ia mafai e tagata faʻaaogaina ona fesoʻotaʻi le tasi ma le isi e aunoa ma ni tapulaʻa taua. O se faʻaiuga o lenei mea, ma e mafua mai foʻi ona o se faʻaopoopoga tele i le lauiloa o le tele o alalafaga, na faʻaopopo se faʻaopoopoga faʻapitoa i le galuega autu o le 'upega tafaʻilagi, tatala ai le avanoa e faia ai le tele-faʻaogaina talanoaga mo tagata auai o soʻo se lautele.

Talanoa i VK

Ia vave gauai atu i le mea moni e faapea o soʻo se tasi o loʻo atoa ai le faʻatonuina o le faʻalapotopotoga e mafai ona faatulagaina se tele-faʻaaoga talanoaga. I lenei tulaga, o le mea moni, o le vaega e tatau ona aofia ai tagata o le a auai i se ituaiga o talanoaga.

E taua foi le maitauina o se talanoaga i totonu o se alalafaga o loʻo iai se faʻamatalaga o foliga tutusa i totonu ole faʻauʻuga vave. Peitai, afai e te faʻatusatusaina talanoaga masani ma talatalanoa, ona matua manino lea o eseesega i tulaga o mea faigaluega masani.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina se talanoaga VKontakte

Fai se talatalanoaga

I le faʻamasinoina e ala i le faʻagaioia o le talanoaga i totonu o le VK group i se aotelega, e sefe atu i le faʻapea mai o sea talosaga e mamao ese mai le faʻagaioi i totonu o nuu uma. Lenei e mafua mai i le mea moni o se faʻavaomalo talanoaga, e matua mafai e soʻo se tagata VK.com mafai ona auai, manaʻomia mataituina faifai pea, o le lavelave o lea ua alualu i luma faʻateleina faʻatasi ai ma le numera o tagata auai i le lautele.

O loʻo fautuaina mai aʻo leʻi faʻagaioia lenei mea mo se aofaʻi o tagata e mafai ona tutoʻatasi suʻesuʻega faʻavae o le faʻagaioiga o soʻo se vaega ole talatalanoaga. Ona o lenei auala, e te le toe mafai ai ona toe faʻamautuina au tomai faʻatautaia i soʻo se talanoaga.

Afai o loʻo e faia se tele-talanoaga mo nisi e sili ona lauiloa tagata lautele, e fautuaina e ave moderators e aunoa ma le faʻafaigofie ona faʻafaigofie le faʻatonutonuina o fesoʻotaʻiga malosi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina se kulupu VKontakte

  1. I le tatalaina o le tulaga o agafesootai. VK network, alu atu i le vaega autu i le vaega "Vaega".
  2. I le pito i luga o le itulau, sui i le lau "Pulega" ma alu i lau faʻalapotopotoga.
  3. E le afaina le ituaiga nuu.

  4. I lalo o le ata autu o le faʻalapotopotoga, saili le ki "… " ma kiliki i luga.
  5. Mai le lisi faailoa, kiliki i le aitema Community Pulega.
  6. Alu i le faʻatulagaina tab i le lisi menu "Talosaga".
  7. Ua i ai i le tab "Lisi" Tusi i totonu o le itulau faʻapitoa seiloga e te vaʻai i le faʻaopopo i le lisi. "Talatalanoaga VKontakte".
  8. I le itu taumatau kiliki i le sootaga Faaopopo.

I luga o lenei, o le faavae faagasologa o le faʻaopopoga o se talatalanoaga mafai ona manatu atoatoa. O isi fautuaga o le a fesoasoani ia te oe e faʻatulaga le tele-talanoaga mo le kulupu saʻo.

Faʻalelei le talatalanoaga

O le talosaga mo le faʻatulagaina o talanoaga i se kulupu o se mea faigaluega malosi ma se tele aofaʻi o faʻatapulaʻaina. I se faʻaopopoga, o faʻatulagaga e mafai ona maua uma i le tuusaʻo i le talatalanoaga i totonu lava ia, ma i le taimi o ana sauniuniga mo le faʻaaogaina.

  1. Mai le itulau lava e tasi ma tusi talosaga, toe foʻi i le amataga lava o le faamalama.
  2. I le fanua Faamau Igoa ulu atu i le tusiga e faʻaalia i luga o le laupepa autu o lau kulupu.
  3. O le isi mea o loʻo faia mo le setiina o faʻalilolilo tapulaa.
  4. Le faʻaaogaina o le laufanua lauʻeleʻele, e mafai ona e filifilia le sili ona taliaina saini mo le alu faʻamau i lau talatalanoaga faʻalapotopotoga pe a faʻapipiʻi se soʻotaga i ai.
  5. O le koluma mulimuli o le igoa o lau talanoaga, faʻaalia i le pito i luga o le tatala talosaga.
  6. Ina ia sefe le tulaga, kiliki Sefe.
  7. Afai e te mauaina ni mea sese, faasaʻoina e tusa ma le faʻaaliga.

Faʻapea foi, vaʻai totoʻa i faʻamatalaga i talaane o le ata faʻaalia. Aemaise lava, o lenei popolega i le tusiga Kopi SootagaFaʻafetai i le a se tusitusiga sootaga i le potu talatalanoa faatoa uma ona faia o le a kopiina i le Windows clipboard.

E mafai ona e faʻaogaina le soʻotaga lea e valaʻaulia ai tagata, e fuafua ile tapulaʻa faʻatulaga.

A e te vaʻai, i le iʻuga e naʻo le tasi sootaga o totoe "Tulaga". I le kiliki i luga, o le a aveina oe i le talanoaga activation faamalama ma se tasi faamau e tautala mo ia lava.

A maeʻa le talatalanoa ona otometi lava ona toe faʻataʻitaʻi i lenei apalai.

  1. O le fanua autu fuafuaina tonu mo le tusia ma faitau savali.
  2. O le taimi muamua e te asiasi ai i le tusi talosaga, o le ae mauaina se faʻasilasilaga e mafai ai ona e lesitala i faʻasilasilaga mai lenei talanoaga. O loʻo fautuaina oe faʻatagaina lenei faʻaopoopoga e lafo atu ai oe faʻasilasilaga.

  3. I le itu taumatau o le vaega autu o se lisi o tagata auai ma lua faʻamau mo le puleaina o le tusi talosaga.
  4. Kiliki i luga o le ki "Pule tulimanu", o le a faʻaalia ai oe ma le sili ona auiliili faʻatonuga mo le puleaina o talatalanoaga.
  5. Fautuaina oe e faʻaaoga lenei tusi lesona pe a e le malamalama i se mea pe a uma ona faitauina lenei tusitusiga. A leai, e mafai lava ona e tusia se tala.

  6. Ua tatalaina Talatalanoaga tulaga, o le a faʻaalia ai oe ma se isi fa seti laupepa.
  7. Aitema Lautele tulaga faʻamatalaina atoatoa lona igoa, ona o lenei vaega e aofia ai faʻapitoa lava tapulaʻa autu, mo se faʻataʻitaʻiga, vaʻaia. E le gata i lea, o iʻina o loʻo e maua ai le avanoa e faʻaopopo ai se fesoʻotaʻiga ile faʻasalalauga vitio, faʻapea foʻi ma tusitusiga faʻapitoa, e mafai ona avea ma ni pupuʻu o tulafono o amioga i lenei talatalanoaga.
  8. Le isi vaega "Taʻitaʻi" faʻatagaina oe e tuʻuina atu i se tagata auai se aia tatau a le taʻitaʻi e ala i le ulufaleina o se sootaga i lana itulau.
  9. Seti mea Lisi uliuli faʻatagaina oe e faia le mea lava e tasi e pei o le galuega o le igoa e tasi i luga o agafesootai, o lona uiga, faʻaopopo se tagata faʻaaoga, tusa lava pe o lenei tagata ua faʻamalieina manaʻoga mo le asiasi atu i le talatalanoa pe o se taʻitaʻi, i le lisi o tuusaunoaga.
  10. Ole vaega mulimuli, lona fa o le tele-talanoaga tulaga e sili ona logoina, talu ai o iinei e mafai ona faʻatoagaina se tulaga ese o le talosaga - o se otometi faʻamau o mataga faʻaalia. Ua avatu foi ia te oe le avanoa e seti ai le gaioiga tapulaʻa mo fesoʻotaʻiga lafoina e ala i le feʻau feʻau.
  11. Faʻaopopo i mea uma o loʻo i luga, faʻalogo i le totonugalemu e tusia i totonu o le avanoa faʻamalama tutotonu. Kiliki i luga ole sootaga "Talanoa e uiga i talatalanoaga i totonu o le alalafaga"ia tuʻua le tuʻutuʻuga tuʻusaʻo a lau tele-talanoaga i luga o le vaega puipui.

I lenei taimi, faamasani i le faʻatulagaina ma le faiga o le faʻatulagaina mama tapulaʻa mafai ona mafaufauina atoatoa. A faʻaaogaina lea tusi apalai, aua neʻi galo e na o le alalafaga taʻitaʻi e maua uma avanoa.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona faʻaopopo se tagata ile lisi uliuli VKontakte

Laveai talatalanoaga

Gaoioiga e fesoʻotaʻi ma le faʻatulagaina o se muamua faia faʻalautele-talanoaga i se kulupu manaʻomia lava itiiti lava manipulation mai ia te oe nai lo le tulaga o le faʻagaioiga o le talosaga.

Deactivating a talatalanoa o se mafai ona toe suia faiga, o le taunuuga o lea o le a avea mou atoatoa o uma uma tusia feau.

  1. Ina ia amata le uninstall faagasologa, toe foi i le vaega Community Pulega ma fesuiaʻi i le laupepa "Talosaga".
  2. I luga o lenei itulau, i le poloka autu o le talosaga, lea na matou muaʻi faʻatumuina fanua, i lalo o le faʻamau Sefe saili le soʻotaga Tapē.
  3. Kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga faʻapitoa, i le faʻamalama e matala, kiliki Tapēe faʻamaonia ai le faʻaleaogaina o le talosaga.
  4. A maeʻa uma gaioiga na faia i le pito i luga o le itulau oe vaʻai o le a vaʻai i se faʻaaliga e uiga i le manuia aveeseina.

A e toe faia le talatalanoaga, oe tatau ona toe faʻatumu uma fanua.

Faʻasinoina e le aʻoaʻoga taʻitasi, e te ono le mauaina ni faʻafitauli i le faiga o le fauina, faʻatulagaina, poʻo le tapeina o se talatalanoaga i totonu o le alalafaga. Matou te faʻamanuia ia te oe mea silisili.

Faitau foi: Auala e tape ai le VK group

Pin
Send
Share
Send