Matou te suia le faʻaipoipoga tulaga o VKontakte

Pin
Send
Share
Send

O le tuʻufaʻatasia o tulaga faʻaipoipo o le VKontakte, pe na o se soʻotaga tuʻufaʻatasi mo se taimi puʻupuʻu, o se masani ai lea masani mo le tele o tagata e faʻaaogaina lenei fesoʻotaʻiga. Peitaʻi, e i ai tagata i luga o le Initaneti e leʻi iloa lava pe faʻapefea ona faʻaalia tulaga faʻaipoipo i latou itulau.

I le faʻavaeina o lenei tusitusiga, o le a tatou paʻi atu i le lua fesoʻotaʻi mataupu i le taimi e tasi - faʻafefea, tuusaʻo, e faʻavae ai se soʻotaga tuʻufaʻatasi, ma metotia o le nana o le faʻavaeina le faʻaipoipoga tulaga mai fafo atu tagata lautele. fesootaiga.

Faailoa le tulaga faaipoipo

O le faʻailoa mai o tulaga faʻaipoipo i luga o se itulau, e tusa lava poʻo a tulaga patino, e iai taimi e aoga ai, talu ai e le o se mea lilo i soʻo se tagata e le gata o ni uo, ae ia latou iloa lelei le isi. I luga o le VK 'upega tafaʻilagi, e faigofie tele le mea lenei e fai, ma le tele o ituaiga tuʻutuʻuga e mafai ai ona tuʻufaʻatasia e mafai ona e faʻaalia le eseese o fegalegaleaiga i auala sili ona sao.

Lua o le ono mafai ituaiga o tulaga faʻaipoipoga tulaga e le o mafai ona faʻamatalaina se fesoʻotaʻiga i se isi tagata VKontakte tagata faaaoga, aua o lenei e le tusa ma le manatu. Uma le ono filifiliga maua ai le mafaia ona seti se fesoʻotaʻiga i se isi tagata o loʻo i au uo.

Aso nei, o le VK lautele fesoʻotaʻiga faʻatagaina oe e filifili mai se tasi o le valu ituaiga o mafutaga:

  • Le faaipoipo
  • Ou te feiloai;
  • Auai atu i le;
  • Faaipoipo
  • I le faʻaipoipoga tagata faʻatasi;
  • I le alofa;
  • E faigata mea uma;
  • O loʻo faʻagaioia sailiga.

E le gata i lea, e faʻaopopo atu i lenei, e tuʻuina atu foʻi ia te oe le avanoa e filifili ai "E lē filifilia", e fai ma sui o le leai atoa o le taʻua o le tulaga faaipoipo i le itulau. O lenei mea o le faʻavae mo soʻo se tala fou i luga ole upega tafailagi.

Afai e le faʻaalia le itupa i lau itulau, o lona uiga o le faʻatulagaina o tulaga faʻaipoipo o le a le avanoa.

  1. Ina ia amata le mea, tatala le vaega Faʻatonutonu e ala i le lisi autu o lau talaaga, tatalaina i le kiliki i luga o le tala ata i le pito i luga taumatau o le faamalama.
  2. E mafai foi ona faia lea tulaga i le alu i le Laʻu Itulau e ala i le autu menu o le saite ona fetaomi lea o le faʻamau "Faʻatonutonuina" lalo ifo o lou ata.
  3. I le lisi lisi o vaega kiliki i luga o le aitema "Faavae".
  4. Saili le mataʻu "Tulaga Faaipoipo".
  5. Kiliki i luga o lenei lisi ma filifili le ituaiga o sootaga talafeagai mo oe.
  6. A manaʻo, kiliki i le fanua fou lea e aliali mai, seʻi vagana le filifiliga "Le ua faaipoipo" ma le Sailiga Gaoioiga, ma faʻailo le tagata lua e te i ai lenei faʻaipoipoga.
  7. Mo le seti tapulaʻa e aoga, tusi i le pito i lalo ma fetaomi le faamau Sefe.

I le faʻaopopo atu i le faʻavae taua, e taua foi le mafaufauina i nisi faʻaopopo vaega e fesoʻotaʻi ma lenei galuega.

  1. Mai le ono ono ituaiga soofaʻatasi faʻaalia ai le mea e te fiafia i ai, filifiliga "Auai", "Ua faaipoipo" ma le "I se faʻaipoipoga lautele" faia ni itupa faʻatapulaʻa, o lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tamaloa e mafai ona faʻamaonia naʻo se fafine.
  2. I le tulaga o filifiliga "Feiloaʻi", "I le alofa" ma le "E faigata", e mafai ona faʻailoga se tagata, tusa lava poʻo le a lou ma lona itupa.
  3. Le tagata faʻaaoga faʻapitoa, pe a uma ona e faʻasaoina tulaga, o le a mauaina se faʻasilasilaga o faʻaipoipoga tulaga ma le tomai e faʻamaonia i soo se taimi.
  4. Lenei faʻasalalauga faʻaalia faʻapitoa i le teuteuga vaega o faʻamaumauga talafeagai.

  5. Seia vagana faʻamaoniga mai le isi tagata faʻaaoga, o le faʻaipoipoga tulaga i au faʻamatalaga autu o le a faʻaalia e aunoa ma se faasinomaga i le tagata.
  6. O le tasi tuusaunoaga o le ituaiga sootaga. "I le alofa".

  7. O le taimi lava e te maua i totonu o le soʻotaga pisinisi o le tagata manaʻomia le tagata, o se oa taua i lona itulau ma le igoa talafeagai o le a faʻaalia i luga o lau itulau.

E le gata i mea uma o i luga, ia maitauina e leai ni tausaga faʻatapulaʻaina i luga o le VKontakte agafesootai. O lea, ua tuu atu ia te oe le avanoa e faamaoti ai toetoe lava tagata uma faaopoopo i au uo lisi.

Tatou te nana ai le faʻaipoipoga

Le soʻotaga soʻofaʻatasi luga o le itulau o soʻo se tagata e faʻaaogaina moni o se vaega o faʻamatalaga autu. Faʻafetai i lea vaega, tagata uma faʻaaogaina le VK e mafai ona latou setiina a latou faʻamatalaga saʻo, ina ia faʻaalia ai le faʻaipoipoga tulaga faʻaali naʻo nisi tagata pe natia atoa.

  1. I le VK.com, faʻalautele le autu autu i le pito i luga taumatau.
  2. I totonu o aitema i le lisi, filifili vaega "Tulaga".
  3. Faʻaaoga le folasaga menu o loʻo i le itu taumatau, liliu i le tab "Faʻalilolilo".
  4. I le polokaina poloka "Laʻu itulau" saili mea "O ai e vaʻaia faʻamatalaga taua o laʻu itulau".
  5. Kiliki i luga o le soʻotaga o loʻo i le itu taumatau o le igoa mea na taʻua muamua, ma ala mai i le lisi tuʻu i lalo, filifili le filifiliga e sili ona talafeagai mo oe.
  6. O le sefeina o suiga e otometi.
  7. Afai e te manaʻo e mautinoa e le o faʻaalia tulaga faʻaipoipo mo seisi e ese mai le faʻavae o tagata, tusi i lalo i le pito i lalo o lenei vaega ma mulimuli i le sootaga "Vaʻai pe faʻafefea ona vaʻai e isi tagata lau itulau".
  8. A maeʻa ona faʻamaonia e saʻo ona faʻatulaga ia tapulaʻa, o le faʻafitauli o le nana o le faʻaipoipoga tulaga mai mata o tagata e leʻi faʻatagaina e mafai ona mafaufauina e foia.

Faʻamolemole vaʻai e mafai ona e nana le pisinisi tuʻufaʻatasi mai lau itulau na o le igoa igoa. I le taimi lava lea e tasi, afai e te faʻatuina lou tulaga faʻaipoipo, faʻailoa lou alofa fiafia, i le mauaina o faʻamaoniga, o se soʻotaga i lau oe lava faʻamatalaga o le a faʻaalia i luga o le itulau a le tagata, tusa lava pe o le a lau teugatupe faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send