Suia le hyperlink lanu i le PowerPoint

Pin
Send
Share
Send

O le stylistic mamanu o le folasaga e maualuga taua. Ma e masani lava, tagata faʻaaogaina suia le mamanu i fausia-i autu, ma toe teuteuina. I le faagasologa o lenei mea, e matua faanoanoa lava le feagai ai ma le mea moni e le o mea uma elemene latou te foliga mai e fetaui lelei auala o suiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻapena ona suia le lanu o hyperlinks. Lenei e aoga le malamalama i nisi auiliiliga.

Valivali suiga mataupu

O le autu o le folasaga, pe a faʻaaogaina, suia foi le lanu o hyperlink, lea e le masani ona faigofie. Ole taumafai e sui le paolo ole mau ole a soʻotaga ile auala masani e le taitai atu ai i se mea lelei - o le vaega filifilia na te le tali mai ile faʻatonuga masani.

O le mea moni, o mea uma e faigofie iinei. Valivali hyperlink tusitusiga galue i se isi auala. I se upu faʻaalili, o le faʻauigaina o se hyperlink e le suia ai le mamanu o le nofoaga na filifilia, ae faʻatulagaina se isi faʻaopopoga. Ona o le faʻamau Valivali lanu suia le tusitusiga i lalo o le overlay, ae le o le aafiaga lava.

Silasila foʻi: Hyperlinks i le PowerPoint

E mulimulitaʻi i le aotelega e tolu auala e suia ai le lanu o le hyperlink, faaopoopo i ai le isi e le faʻatauvaʻa.

Metotia 1: Suia le lanu o le otootoga

E le mafai ona suia le hyperlink, ae faʻaaoga se isi aʻafiaga i luga, o le lanu o lea ua faigofie ona faʻataʻitaʻia - le aotelega o le tusitusiga.

  1. Muamua e tatau ona e filifilia se elemene.
  2. A e filifilia se fesoʻotaʻiga faʻapitoa, o se vaega e aliali mai i le polokalame ulu "Meafaigaluega Ata" ma le tab Fausaga ". Manaomia e alu iina.
  3. Iinei i le eria Upega Tautai Upega mafai ona maua le ki Tusitusiga otootoga. Matou te manaʻomia le.
  4. A e faʻalauteleina le faʻamau i le kiliki i luga o le aū, oe mafai ona vaʻaia auiliiliga faʻatulagaina e faʻatagaina oe e filifili uma le manaʻomia le lanu mai le faʻavae ma seti oe lava.
  5. A maeʻa ona filifilia se lanu, ona faʻaaoga lea i le hyperlink filifilia. A sui i seisi, e tatau ona toe fai le faiga, faʻailoilo ua uma ona faia.

E tatau ona maitauina, e le suia le lanu o le overlay pei o lea, ae naʻo le faʻaopopoina o se faʻaopopoga aafiaga i luga. E mafai ona faʻamaonia faigofie tele lea pe a fai e te faʻatulagaina le otootoga tulaga ma faʻataʻamilomilo filifiliga ma se laʻititi mafiafia. I lenei tulaga, o le lanu lanumeamata o le hyperlink o le a manino vaaia e ala i le mumu mumu o le tusitusiga.

Metotia 2: Design Seti

O lenei metotia e lelei mo suiga tele-lanu lanu o fesoʻotaʻiga aafiaga, pe a fai se tasi e suia mo se taimi umi.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i le laupepa "Fuafuaga".
  2. Lea matou manaʻomia se eria "Filifiliga", lea e tatau ai ona e kiliki i le aū e faʻalautele ai le faʻatulagaina menu.
  3. I le faʻalauteleina lisi lisi o gaioiga tatou te manaʻomia le faʻasino i le muamua muamua, a maeʻa ona faʻaopopo se isi filifiliga o lanu lanu o le a aliali mai i le itu. O iinei e tatau ona tatou filifilia le filifiliga i le pito i lalo Faʻalelei Tiute.
  4. O se faʻamalama faʻapitoa o le a tatalaina mo le galueina ma lanu i lenei mamanu autu. I le pito i lalo e lua filifiliga - "Soo Lelei" ma le Vaʻaia Hyperlink. E manaʻomia le faʻatulagaina i soʻo se auala talafeagai.
  5. E naʻo le tisaina o le faʻamau Sefe.

O faʻasologa o le a apalai i le folasaga atoa ma le lanu o fesoʻotaʻiga o le a suia i ata faʻasolo taʻitasi.

E pei ona e vaʻaia, o lenei metotia e suia le lanu o le hyperlink lava ia, ma e le "faʻaseseina le faiga", pei ona taʻua muamua.

Faiga 3: Suia Mataupu

O lenei metotia atonu e talafeagai i mataupu e faigata ai le faʻaaoga a isi. E pei ona outou iloa, o le suia o le folasaga autu e suia ai foi le lanu o le hyperlinks. O le mea lea, e mafai ona e pikiina le leo talafeagai ma suia le vaega o totoe o le le talafeagai.

  1. I le laupepa "Fuafuaga" E mafai ona e vaʻai i se lisi o mataupu e ono iai i lea lava vaega.
  2. E manaʻomia ona faʻavasega i latou taʻitasi seʻia maua le lanu talafeagai mo le hyperlink.
  3. A maeʻa, e tumau lava naʻo le toe gaosia le faʻatulagaina o tala i tua atu ma isi vaega.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona sui tulaga i le PowerPoint
Faʻafefea ona suia le lanu lanu i le PowerPoint
Faʻafefea ona teuteu ata faasolo i le PowerPoint

O se finauga auala, talu ai o le a tele galuega i lalo nei nai lo isi filifiliga, ae o lenei foi suia le lanu o le hyperlink, o lea e taua le taʻu atu.

Metotia 4: Faaofi Illusion Tusitusiga

O se faʻapitoa faʻapitoa e faʻapea, e ui e aoga, e maualalo ifo i tulaga faʻapitoa mo isi. O le mea pito i lalo o le faʻaofi lea o se ata faʻatusa i tusitusiga i totonu o tusitusiga. Mafaufau i le sauniuniga o le Paint le sili ona taugofie faatonu.

  1. Lenei e tatau ona e filifili "Valivali 1" manaomia le paolo.
  2. O lenei kiliki i le faamau "Tusitusiga"faailoa i le tusi T.
  3. A maeʻa, e mafai ona e kiliki i soʻo se vaega o le tapoleni ma amata tusia le upu manaʻo i le aliali mai.

    O le upu e tatau ona sefe uma ai manaʻoga o le resitala - o lona uiga, a fai o le upu sau muamua i le fuaiupu, e tatau ona amata i se mataitusi lapopoa. Fuafua i le mea e tatau ona e faʻapipiʻi ai, o tusitusiga e mafai ona avea ma soʻo se mea, e oʻo lava i le capsule, naʻo le tuʻufaʻatasia ma le toega o le faʻamatalaga. Ona manaomia lea ole upu fetuunai le ituaiga ma le tele o le vaipuna, le ituaiga o le tusitusiga (leotele, italics), ma faʻaaoga underline.

  4. A maeʻa, e tumau lava ona tipi le faʻavaʻa o le ata ina ia itiiti ai le ata. E tatau ona iai tuaoi i le latalata i le upu pe a mafai.
  5. Le ata e totoe e sefe ai. Sili ile PNG faatulagaga - o lenei mea o le a faʻaitiitia ai le ono mafai pe a faʻapipiʻi se ituaiga o ata o le a suia ma pixelated.
  6. O lenei e tatau ona faʻaofi le ata i le ata. Mo lenei, soʻo se metotia metotia talafeagai. I le mea e tatau ona tu ai le ata, faʻaoga i le va o upu faʻaaoga faʻamau Avanoa pa pe "Ata"e faamama se nofoaga.
  7. E tuʻu e tuʻu se ata iina.
  8. E tatau ona e faʻatonutonuina se hyperlink mo ia.

Faitau atili: PowerPoint Hyperlinks

O se tulaga le fiafia i se mea e mafai foi ona tupu pe a le tuʻufaʻatasia le ata i le ata o le ata toso. I lenei tulaga, e mafai ona e aveeseina le talaaga.

Faʻatele: Faʻafefea ona aveese le tala mai le ata i le PowerPoint.

Faaiuga

E taua tele le aua le paie e suia le lanu o hyperlinks pe afai o lenei mea e afaina ai le lelei o le tuʻuina atu sitaili. A uma mea uma, o le ata vaʻaia o loʻo avea ma autu i le sauniaina o soʻo se faʻatinoga. Ma o iinei, soo se auala lelei e tosina i ai le mafaufau o tagata maimoa.

Pin
Send
Share
Send