Faʻamanatu le tagata i luga o le ata VKontakte

Pin
Send
Share
Send

Ina ua uma ona lafoina se ata VKontakte, i nisi o tulaga o loʻo i ai le manaʻoga e faʻailo se tagata faʻapitoa, tusa lava pe o le a le i ai o lana itulau i totonu o lenei fesoʻotaʻiga lautele. O le tulaga masani o le VK.com faʻaavanoaina soʻo se tagata e aʻafia ai le avanoa talafeagai, e aunoa ma le manaʻomia o seisi mea sili atu.

Aemaise lava, o lenei faʻafitauli e fetaui i le tulaga pe a faʻasalalau e tagata faʻatele le tele o ata, o le toʻatele tele o tagata eseese. I le faʻaaogaina o le aoga e togi ai uo ma e masani i le ata, e mafai ai ona faʻafaigofie tele le maimoaina o au ata e isi tagata faʻaaoga.

Faʻamanatu tagata i le ata

Mai lava ile amataga o lona ola ma e oʻo mai I lenei aso, o le pulega o le VKontakte faʻafesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ua saunia le tele o galuega i soʻo se tagata e ana faʻamatalaga. O se tasi o na mea o le mafai faʻailoga matua soʻo se tagata i ata, ata ma naʻo ata.

Faʻamolemole ia matau mai ina ua maeʻa ona faʻailogaina se tagata i le ata, ma le faʻavae mai le i ai o lana lava itulau, o le a ia mauaina se faʻasilasilaga talafeagai. I lea tulaga, naʻo tagata o loʻo i totonu o le lisi o au uo e amanaia.

E taua foi le iloa o se tasi foliga, o lona uiga pe a fai o le ata o loʻo e manaʻo e faʻailoga se tagata o loʻo i totonu o lau album Ua faʻasaoinaona poloka ai lea ole manaʻo. O lea, muamua e tatau ona e faʻaliliuina le ata i se tasi o isi album, e aofia ai "Ua uma ona tuu i luga" ma faagasolo loa ma le faʻatinoina o fautuaga.

Matou te faasino atu i le ata o le tagata faʻaaoga VK

A e manaʻo e faʻailo soʻo se tagata VKontakte, ia e mautinoa ia mautinoa o le tagata e te manaʻo i ai i lau uo lisi.

  1. I le autu (agavale) menu o le itulau, alu i le vaega "Ata".
  2. A manaʻomia, muamua le lafo se ata o VKontakte.

  3. Filifili le ata o loʻo e manaʻo e faʻailoga se tagata.
  4. Ina ua uma ona tatalaina le ata, e tatau ona vaʻai totoʻa i le faʻaaliga.
  5. I le pito i lalo vaega, kiliki i luga o le talanoa talanoaga "Faailoga se tagata".
  6. Agavale-kiliki i soo se vaega o le ata.
  7. Faʻaaoga le eria o loʻo aliali mai i le ata, filifili le vaega manaʻomia o le ata lea, i lou manatu, lau uo poʻo oe o loʻo e faʻaatagia.
  8. E ala ile otometi-tatala lisi, filifili lau uo pe kiliki i le muamua sootaga "Ou".
  9. I le faʻailogaina o le tagata muamua, e mafai ona e faʻaauau lenei faiga i le faʻatinoina o se isi filifiliga o le fasi vaega i le ata matala.
  10. E le mafai ona faʻailoga le tagata e tasi faʻalua, aofia ai ma oe.

  11. E fautuaina e muamua faʻamautinoaina oe faʻailoga tagata uma. E mafai ona faia lea i le faʻaogaina o se lisi otometi. "I lenei ata: ..." i le itu taumatau o le mata.
  12. A o le ae maeʻa faʻailoaina uo i le ata, kiliki Faia i le pito i luga o le itulau.

O le taimi lava e te fetaomi le faamau Faia, tagata tapenaina Ofisa faʻamutaina tapunia, tuua oe i luga o se itulau ma se matala tatala. Ina ia iloa poʻo ai o loʻo faʻaalia i le ata, faʻaaoga le lisi o tagata filifilia i le itu taumatau o le ata faamalama. O lenei manaʻoga e faʻaaogaina i tagata uma e iai le avanoa i au ata.

A maeʻa ona faʻailoa mai le tagata i le ata, o le a tuʻuina atu ia te ia se faʻaaliga talafeagai, faʻafetai o ia o le a mafai ona alu i le ata lea na faʻailo ai o ia. I se faʻaopopoga, o le tagata e ona le ata faʻapitoa e iai le aiatatau atoa e aveese ai o ia mai le ata, e aunoa ma ni uluaʻi maliega ma oe.

Faasino i se ata o se fafo

I nisi tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai o le tagata na e faʻailogaina e leʻi faia se itulau VK a le tagata lava ia, pe afai o se tasi o au uo tapeina o ia lava mai le ata, e mafai ona e faʻailoa saoloto igoa. Pau lava le faafitauli i lenei mataupu o le leai o se tuusao fesoʻotaʻiga i le talaaga o le tagata na e faʻailogaina.

O lenei faʻailoga i le ata e mafai ona aveʻesea faʻapitoa e oe.

I se tulaga lautele, o le atoa filifiliga filifiliga e aofia ai i le faia uma o faʻamatalaina muamua gaioiga, ae ma ni nai faʻaopopo fautuaga. Sili atu, ina ia faʻailoa mai ai se isi i fafo atu, oe manaʻomia mea uma i luga atu o le i luga i le faʻafitu.

  1. Faailoa le eria i le ata o lo o faaalia ai le tagata e te manao e maka.
  2. I le auto-popup faamalama "Ulufale se igoa" i le itu taumatau o le vaega filifilia, i le laina muamua, ulufale i le igoa manaʻo.
  3. O le amio e te ulufale ai e mafai ona avea ma se igoa moni tagata pe ose faʻatupuʻuga amio seti. Soʻo se faʻafitauli mai le pulega e leai atoa.

  4. Ina ia maeʻa, e aunoa ma le toʻilalo, kiliki Faaopopo pe Soloiaa e suia lou mafaufau.

O le tagata faaali i le ata o le a aliali mai i le lisi i le itu taumatau. "I lenei ata: ...", Peitai, pei o se tusitusiga manino e aunoa ma se sootaga i soʻo se itulau. I le taimi lava e tasi, i le faʻapepepepe i luga o le isumu luga o lenei igoa, o le eria ua faailogaina muamua o le a faailogaina i le ata, e pei lava o isi faailogaina tagata.

A o faʻataʻitaʻi faʻaalia, o faʻafitauli i le faʻaalia o tagata i le ata e seasea lava mo tagata faʻaaogaina. Ia maua se laki

Pin
Send
Share
Send