Uma auala totogi ile AliExpress

Pin
Send
Share
Send

E masani lava, o tagata faʻaaoga i luga o le upega tafailagi faʻaalu sili tele taimi sili atu e filifili ai se oloa nai lo le lesitala latou faʻatau. Ae o le tele o taimi e tatau ai ona e faʻafetauiina ma le peimeni. AliExpress i le tulaga lea e maua ai le tele lautele o totogi filifiliga ina ia mafai e tagata faʻatau ona faigofie ona faʻatauina i soʻo se auala. Ina ia mafai e tagata taʻitasi ona filifili le sili atu filifiliga sili mo ia.

Saogalemu

AliExpress galulue faʻatasi tuʻufaʻatasi ma auala eseese ma mea e maua ai ina ia le gata i le tuuina atu i tagata o le vasega le filifiliga lautele, ae ia faʻateleina foʻi le maualuga o le faʻatuatuaina o microtransactions.

E taua le iloa o le maeʻa ona fai se faʻatau, o le tupe e le tuʻuina atu i le tagata faʻatau atu seʻia faʻamaonia e le tagata faʻatau le moni o le mauaina o oloa, faʻapea ma le faamalieina i oloa. Puipuiga mai le fesiitai pasia pe a uma le taimi Tagata faʻatau puipuiga.

E le teuina e AliExpress tupe i ana lava teugatupe mo le lumanaʻi faʻaaogaina! Pau lava le ituaiga foliga o lea gaioiga, o le poloka lea o tupe seʻia faʻamaonia le faʻatau. Afai o le a ofo le tautua e taofi le tupe i le fale, o nei mea e ono scammers faʻamatalaina latou lava o se '' upega tafaʻilagi.

Totogi mo oloa

O le manaʻomia o le totogi o oloa o loʻo tupu i le vaega mulimuli o le tuʻuina atu o se poloaiga.

O se tasi o mea taua o le lesitala ua naʻo le faʻatumu o le pepa faʻatau. I tulaga masani, ole faiga e totogi atu e ala ile Visa card. E mafai e tagata faʻaaoga ona kiliki le faʻailoga "Se isi filifiliga" ma filifili se tasi o le tele fuafuaina. Afai o se faletupe ua uma ona teuina i le faiga, o lenei metotia o le a faamatalaina i lalo. Oe e manaʻomia le faʻasino i le lusi tusi i lalo ma kiliki e tatala le faʻamalama manaʻomia. O iina e mafai ai ona e faia se filifiliga.

Ina ua maeʻa ona faʻamaonia le moni o le faʻatau, o le tupe moomia e tatau ona aveese mai le faʻailoa mai ala. E pei ona uma ona taua, o le a latou poloka i luga o le upega tafaʻilagi seʻia maua e le tagata faʻatau le poloaiga ma faʻamaonia le mea moni o le faʻamalieina ma le faʻatauga.

E tofu lava le filifiliga pili ma ana lava mea lelei ma faʻaletonu, faʻapea foʻi ma foliga.

Metotia 1: Faletupe Card

Le filifiliga e sili ona fiafia i ai ona o le mea moni o le faletupe lava saunia faʻaopopoga puipuiga mo fesuiaiga. AliExpress galue ma Visa ma MasterCard kata.

E tatau ona faʻaaogaina e le tagata faʻaaogaina se pepa masani totogi mai le kata:

  • Numera numera;
  • Faaiuga aso Card ma CVC;
  • Igoa ma igoa ole pule, e pei ona faʻaalia i le pepa.

A maeʻa lena, o le a se tupe faʻasolo e totogi ai le faʻatau. O le tautua e sefe mai le pepa faamatalaga ina ia i le lumanaʻi o le a mafai ai ona totogi mai ia aunoa ma le toe faʻatumu o le pepa pe a fai o le mea e tatau ona filifilia i le ulufale atu i faʻamaumauga. O le tagata e mafai foi ona suia le faʻafanua, pe a tatau ai, i le filifilia "Isi auala totogi".

Metotia 2: QIWI

QIWI o se faʻavaomalo faʻaoga tele, ma i tulaga o faʻaaogaina o loʻo i le tulaga lua i le lauiloa ina ua maeʻa faletupe faletupe. E faʻafaigofie lava le faiga e faʻaaogaina ai le QIWI.

Le faiga e naʻo le manaʻomia le numera telefoni e faʻapipiʻi ai le atotupe QIWI.

A maeʻa lena, o le tagata faʻatulagaina o le a toe faʻataʻitaʻia i luga o le '' upega tafaʻilagi 'auʻaunaga, lea o le a manaʻomia ai faʻaopoopoga faʻamatalaga - metotia totogi ma le faʻamatalaga. A maeʻa le folasaga, ona mafai ona fai sau faʻatau.

E taua le faʻailoa atu, o le tulaga lelei lava o lenei peimeni e le faʻapipiʻiina e Ali se totogifuapauina o pili mai iinei. Ae e tele naua. E iai le talitonuga, o le auala e momoliina ai tupe mai QIWI i Ali o le sili lea o buggy - o tulaga faaluaina e faaui ese mai, faʻapea foi ma le malulu tulaga "Totogi totogi". Fesi fesiʻi mai iinei naʻo le tala.

Metotia 3: WebMoney

A totogi e ala i WebMoney, e vave loa ona ofo atu le tautua e alu i le upega tafaʻilagi aloaʻia. O iina e te ulufale ai i lau teugatupe ma fai sau faʻatau pe a uma ona faʻatumuina le pepa talafeagai.

O le WebMoney o loʻo iai se tulaga tau puipuiga, o lea, pe a tusia se maliega faʻatasi ma Ali, sa i ai le manaʻoga, e naʻo le tautua e faʻaliliu atu i le 'upega tafaʻilagi aloaʻia o le faiga o peimeni, ma aua le faʻaaogaina ni soʻotaga. Ole mea lea e ono iʻu ai i le tele o gaioiga ma faʻaititia le saogalemu o WebMoney tagata e faaaogāina auaunaga.

Metotia 4: Yandex.Money

Le ituaiga sili ona lauiloa o le totogiina mai luga o le initoneti atotupe i Rusia. O le faiga e ofoina lua filifiliga - tuʻusaʻo ma tinoitupe.

A o le mea muamua, o le tagata faʻaaoga o le a toe faʻataʻitaʻi i le pepa talafeagai e faia ai se faʻatau mai le atotupe. O loʻo avanoa foʻi le faʻaaogaina o le faletupe e nonoa i le Yandex.Money atotupe.

I le mataupu lona lua, o le a maua e le tagata totogi le tulafono faʻapitoa, o le a manaʻomia ona totogi mai soʻo se avanoa avanoa.

A faʻaaogaina lea peimeni, e tele tagata faʻaogaina e matauina taimi i taimi umi o le umi tupe.

Metotia 5: Western Union

E mafai foi ona faia i le Western Union le faʻaaogaina o se lafo tupe. O le tagata maua o le a mauaina ni faʻamatalaga faʻapitoa lea o le a manaʻomia ai le faʻaliliu o tupe totogi i totonu o le aofaʻi manaʻomia.

O lenei filifiliga e pito sili ona ogaoga. O le faʻafitauli muamua o totogi e talia na o le USD, ae le o le isi itu, ina ia mafai ai ona aloese mai faʻafitauli i le suiga o tupe. Lona lua - i lenei auala e talia ai peimeni i luga o se faʻatapulaʻa tapulaa. Laiti meataalo ma mea faigaluega e le mafai ona totogiina i lenei auala.

Metotia 6: Faletupe Faʻaliliuina

O se metotia tutusa ma le Western Union, naʻo le teuga tupe. E tutusa lelei le faʻasologa - o le tagata e manaʻomia le faʻaaogaina o faʻamatalaga tuʻuina atu e fai ai se tupe faʻaliliu i le faletupe faletupe galulue ma AliExpress ina ia mafai ai ona faʻaliliuina le aofaʻi e manaʻomia mo le faʻatau. E sili ona talafeagai le auala mo na eria e le o avanoa ai isi peimeni, e aofia ai Western Union.

Faiga 7: Faʻamatalaga o telefoni feaveaʻi

O se lelei filifiliga mo i latou e leai se isi filifiliga. Ina ua uma ona ulufale i lana numera numera i le pepa faʻatumu, o le a maua e le tagata faʻaaoga se SMS e faʻamaonia ai le totogi mai le teuga tupe telefoni. A maeʻa ona faʻamaonia, o le aofaʻi e manaʻomia o le a faʻaalu mai le teugatupe telefoni.

O le faʻafitauli i lalo nei o komisi e le masani ai, o le tele o loʻo fuafua lava e taʻitaʻi taʻitasi. Na latou lipotia foi e tele taimi o faalavelave ma le taunuu mai o SMS faʻamaonia. Ma le isi, e masani lava pe a toe talosagaina se peimeni, e ono sau le feau, ma i le maea ai o le faʻamaoniga o le tupe o le a faʻalogoina faalua, ma lua poloaiga o le a tuʻuina atu i le tagata faʻaaogaina. Na o le pau le auala e alu ese ai iinei o le lafoaia vave le lua vave, lea o le a mafai ai e oe ona toe foi faʻaaluina ua mavae se taimi.

Metotia 8: Tupe Totogi

Le filifiliga mulimuli, e sili pe a le o ai isi metotia. E maua e le tagata faʻaaoga se tulafono faʻapitoa e te manaʻomia ai le totogiina i soo se faleoloa e faigaluega ma le ALiExpress network.

O ia manatu e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se fesoʻotaʻiga o faleoloa numera "Svyaznoy" Leai. I lenei tulaga, e te manaʻomia e taʻu saʻo se numera telefoni feaveaʻi. A faʻaleaogaina le faʻatonuga pe le maeʻa ona o se mafuaʻaga, o le tupe o le a toe faafoi tonu i lau telefoni feaveaʻi.

Tuai i le fesiitai ma totogifuapauina e faalagolago ile faleoloa ma le itulagi o le atunuʻu na faia ai le taotoga. Ma o le metotia ua manatu foi e matua le talitonuina.

E uiga i le puipuiga tagata faʻatau

Uma tagata faaaoga i checkout e noatia i Tagata faatau Puipuiga. O lenei polokalama e mautinoa ai e le faaseseina le tagata faʻatau. A itiiti pe a na ia faia mea uma ma le saʻo. Lelei o le polokalama:

  1. O le faiga o le a taofiofi le tupe i se lokaina foliga ma o le a le faʻaliliuina atu i le tagata faʻatau seʻi vagana ua faʻamaonia e le faʻatau le faamalieina i oloa na maua pe seʻia maeʻa le puipuiga - e tusa ma le faʻavae, o lenei ua 60 aso. Mo kulupu o oloa manaʻomia faʻapitoa tuʻuina atu tulaga, o le vaitaimi puipuia e umi. E mafai e le tagata faʻaaogaina ona faʻalautele le vaitaimi o le puipuiga pe a fai o le maliliega ua maeʻa faia ma le faʻatau i le tuai ai o oloa poʻo le umi le umi o le faʻataʻitaʻia o oloa.
  2. E mafai e le tagata faʻaaogaina ona maua le tupe e aunoa ma le aumaia o se mafuaʻaga pe a fai o ia e manaʻo mo se tupe faʻafoʻi ae le i lafoina le afifi. Faʻalagolago i le faʻatulagaina nofoaga, le umi o le toe foi e ono eseese i le taimi.
  3. O le tupe o le a toe faʻafoʻi atoa i le tagata faʻatau, pe a le taunuʻu atu le fasi fanua, e le i lafoina i le taimi, ua le mafai ona siaki, pe saʻo se faʻaputuga gaogao e ave i le tagata faʻatau.
  4. O le mea lava lea e faʻatatau i le mauaina mai o oloa e le tutusa ma le faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi pe o faʻamaoti mai i totonu o le talosaga, tuʻuina atu e le o atoatoa, i se mea ua faʻaleagaina poʻo ni faaletonu foliga. Ina ia faia lea, e tatau ona e faʻatautaia taualumaga, tatalaina se finauga.

Nisi faʻamatalaga: Faʻafefea ona tatala se feeseeseaiga i luga o le AliExpress

Peitaʻi o le faiga ua lava mea faʻaletonu e masani ona oso aʻe pe a uma se umi o le faʻaaogaina o le auaunaga.

  1. Muamua, o le toe faʻafoi o le faagasologa toetoe o taimi uma e umi se taimi. Afai e faʻamalosia le faʻateʻa e lafoai le faʻatau tusa lava pe oʻo mai le faʻatonuga, e tatau ona e faʻatali mo le toe faʻafoʻi o tupe.
  2. Lua, le faiga o peimeni i oloa maua i le mauaina o meli e leʻi faʻatinoina, ma toaitiiti tagata faʻatau faʻaaoga tuʻuina atu faasoasoaina totino i le tuatusi. E faʻaʻafai foʻi ai isi vaega o fefaʻatauaʻiga ile Ali. O lenei faʻafitauli e masani ona lagonaina i taulaga laiti.
  3. Lona tolu, o tau e masani lava ona faʻavae i luga o le tala Amerika, ma e faʻalagolago i lona fesuiaiga. A o nonofo ai atunuu o lenei tupe o loʻo avea ma tupe autu poʻo le sili ona masani ai e le o lagonaina le fesuiaiga, o le tele o isi e ono lagona se iloga eseesega i tau. Aemaise ile Rusia ina ua maeʻa le alualu i luga ole tau o USD talu mai le 2014.
  4. Lona fa, e mamao mai tulaga uma, o faʻaiuga a AliExpress tagata faʻapitoa e tutoatasi. O le mea moni, i faʻafitauli ma tele gaosi oloa i le lalolagi atoa, o le mea mulimuli e masani lava ona taumafai e faʻafetaui le tagata faʻatau ma foʻia mataupu i le sili ona faigofie ma feteʻenaʻi auala. Peitai, pe a fai e ui i lea e tutu i se tulaga le maluelue, tagata tomai faapitoa i le taimi o le foia o se feeseeseaiga feeseeseaiga mafai ona tumau i le itu o le tagata faatau tusa lava pe tele le uta o molimau o le tagata faatau talafeagai e matua tele lava.

Ia e pei ona mafai, e masani lava i tupe faʻatau a le tagata faʻatau ile AliExpress o loʻo i lima lelei. E le gata i lea, o le filifiliga o peimeni auala e sili tele, ma toetoe lava o tulaga uma mafai ona faia. O se tasi lenei o mafuaaga o lenei lauiloa o le punaoa.

Pin
Send
Share
Send