Sii avetaavale mo komepiuta ASUS A52J

Pin
Send
Share
Send

Tele o tagata manatu maualalo le taua o faapipiiina avetaavale uma mo se komepiuta. Lea e faʻafaigofieina e se laʻasaga tele o le tulaga masani faapolokalame a Windows, e faʻapipiʻi otometi pe a faʻapipiʻi le faʻaogaina o polokalama. I nisi o taimi, e leʻo faʻalogo le tagata faʻaaoga i masini ua uma ona faʻaaogaina. Latou fai mai pe aisea e suʻe ai se avetaavale mo ia, pe a fai o lea e aoga. Ae ui i lea, e tele fautuaina oe oe faʻapipiʻi polokalama na atiae mo se masini faapitoa. O nei polokalame faakomepiuta ei ai se tulaga sili atu nai lo le mea ua ofo mai e Windows ia i matou. O le aso o le a matou fesoasoani ia te oe ile sailiga ma le faʻapipiʻi o avetaavale mo le ASUS A52J laptop.

Tikia ma avetaʻavale faʻapipiʻi filifiliga

Afai mo soʻo se mafuaʻaga e leai sau polokalame komipiuta e sau ma laupepa uma, aua e te popole. I le lalolagi faaonapo nei e tele lava auala aoga ma faigofie e faʻapipiʻi ai le manaʻoga talafeagai. Pau le tulaga o le iai lea o se soʻotaga Initaneti. Ona tatou faʻamatalaina lea o auala a latou lava.

Metotia 1: 'Upega Tafaʻilagi o le kamupani gaosi oloa

Soʻo ni avetaavale mo se komepiuta e tatau ona suʻesuʻe muamua i le tulaga aloaia a le kamupani. I ia punaoa o loʻo i ai uma manaʻoga faʻapitoa e manaʻomia mo le mautu faʻagaioia o le masini. O le tuusaunoaga, atonu, na o polokalama mo se vitio pepa. E sili atu le downloadina o ia avetaavale mai le gaosi 'upega tafaʻilagi website. Ina ia faia lea metotia, e manaʻomia le fai o laʻasaga nei i le taimi.

  1. Alu ile upega tafaʻilagi ale kamupani ASUS.
  2. I le ulutala o le itulau autu (pito i luga pito i luga o le 'upega tafaʻilagi) matou te maua le faʻa' maka. Ile laina lea e tatau ai ona e ulufale i le faʻataʻitaʻiga o lau laptop. I lea tulaga, matou ulufale i le aoga A52J i totonu. A maeʻa na, kiliki "Ulufale" poʻo se faʻatulaʻi matala uila i le itu taumatau o le laina lava ia.
  3. O le a ave oe i se itulau o le a faʻaalia uma sailiiliga mo le ulufale atu fesili o le a faʻaalia. Filifili lau komepiuta feololo i le na o le kiliki i luga o lona igoa.
  4. Faʻamolemole e matau o le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai tusi eseese i le pito i tua o le igoa igoa. Lenei o se faʻailoga iloga o na, e faʻaalia ai na o foliga o le vitio subsistem. E mafai ona e mauaina le igoa atoa o lau faʻataʻitaʻiga i le tilotilo i le pito i tua o le laptop. Toe foi i le auala lava.
  5. A e filifilia se komepiuta komepiuta mai le lisi, o le itulau ma se faʻamatalaga o le masini lava ia o le a tatalaina. I luga o lenei itulau e tatau ona e alu i le vaega "Lagolago".
  6. Lea oe le a maua uma faamatalaga talafeagai ma faʻamaumauga e faʻatatau i le laptop laptop model. Matou te manaʻomia se vaega "Avetaavale ma Aoga". Matou te o atu i ai, na o le kiliki igoa.
  7. Ae e te leʻi amataina le download, e tatau ona e filifilia le OS lea ua e tuʻuina. Aua nei galo e mafaufau i le gafatia o gaioiga faʻafoe. E mafai ona e faia lau filifiliga i le lisi paʻu i lalo.
  8. O lona iʻuga, o le a outou vaʻai i se lisi o avetaʻavale uma e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le filifilia faʻagaioiga polokalama. O polokalama uma e faʻavasegaina. E tatau ona e filifilia se vaega ma tatala i le kiliki i luga o le igoa ia.
  9. O mea i totonu o le kulupu o le a tatalaina. O le ai ai se faʻamatalaga o avetaavale taʻitasi, o lona tele, faʻamatuʻu aso ma download faʻamau. Ina ia amata le download, kiliki i le laina "Lalolagi".
  10. Ua taunuʻu mai, o le a uta au ata e teu ai. Ina ua uma lena, e tatau lava ona e aveese uma ana mea ma tamoe le faila ma le igoa "Faʻatulaga". I le mulimulitaia o faʻatonuga a le Installation Wizard, e faigofie ona e faʻapipiʻiina le polokalama talafeagai. I le taimi lea, o le polokalama download filifiliga o le a maeʻa.

Metotia 2: ASUS Polokalama Faʻapitoa

  1. Matou te pasi atu i le itulau masani ai ma vaega o avetaavale mo le ASUS A52J laptop. Aua nei galo e sui le OS version ma sina loloto pe a tatau ai.
  2. Saili le vaega Aoga ma tatala.
  3. I le lisi o polokalama uma i lenei vaega, o loʻo tatou sailia se faʻaaogaina aoga ua taua "ASUS Live Update Utility" ma avega. Ina ia faia lenei mea, oomi le ki i le tusiga "Lalolagi".
  4. Matou te aveeseina uma faila mai le download faila. A maeʻa, tamoʻe le faʻapipiʻi faila ma le igoa "Faʻatulaga".
  5. Matou te le faʻamatalaina le faʻapipiʻi gaioiga, talu ai e matua faigofie. E le tatau ona i ai ni faʻafitauli i lenei taimi. E naʻo oe e mulimulitaʻi i vavega i totonu o faʻapipiʻi o le Installation Wizard.
  6. A faʻaaogaina lelei le aoga, tamoʻe. E mafai ona e mauaina le polokalame poloka poloka i luga o le komepiuta. I le polokalame autu faamalama oe o le a vaʻai i le manaʻomia faʻamau Siaki mo Faʻafouga. Kiliki i luga.
  7. A uma ona suʻe e lau ASUS Live Update lau faiga, o le a e vaʻai i le faʻamalama na faʻaalia i le ata i lalo. Faʻapipiʻi mea uma na maua, e tatau ona e kilikiina le faʻamau o le igoa lava e tasi "Faapipiʻi".
  8. Sosoo ai, le polokalama o le a manaʻomia e sii mai le avetaʻavale faapipii faila. Oe o le a vaʻai le download tulaga i le faʻamalama e matala.
  9. Ina ua uma download faila talafeagai, le aoga faʻaalia se faʻamalama ma se feʻau e uiga i le tapunia o le talosaga. E manaʻomia lea mo le faʻapipiʻi o avetaʻavale i le pito i tua.
  10. Ina ua mavae ni nai minute, o le faʻapipiʻi faagasologa o le a maeʻa ma e mafai ona faʻaaoga atoatoa lau komepiuta.

Faiga 3: Lautele Utilities

Sa matou talanoa e uiga i polokalame na i se tasi oa matou lesona eseese.

Lesona: O le sili polokalama mo le faʻapipiʻi avetaavale

Mo lenei metotia, e mafai ona faʻaaogaina atoatoa soʻo se aoga mai le lisi i luga, talu ai latou galulue uma i luga o le mataupu faavae tutusa. Peitai, matou te fautua malosi faʻaaoga le DriverPack Solution mo nei mafuaʻaga. O loʻo i ai i le polokalama o le polokalama pito sili ona tele ma lagolago le tele numera o masini mai i ia polokalama uma. Ina ia aua neʻi toe kopi le avanoa maua, matou fautua atu ia e suesue la matou faʻapitoa lesona, lea o le a taʻu atu ai ia te oe e uiga i mea uma faigata o le faʻapipiʻi avetaʻavale faʻaaogaina DriverPack Solution.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Metotia 4: Tikia le avetaʻavale faʻaaogaina le ID ID

Soo se mea e le masani ai Pule Pule mafai ona faailoaina lima le tagata i se tulaga ese faʻapitoa ma download avetaavale mo sea masini. O le aano o lenei metotia e faigofie lava. E tatau ona e sailia le meafaigaluega ID ma faʻaoga le ID maua i luga o se tasi o le initaneti polokalama suʻesuʻega auaunaga. Ona download lea ma faʻapipiʻi le polokalama talafeagai. O le ae mauaina sili auiliili faʻamatalaga ma laʻasaga ma lea taʻiala i la matou lesona faʻapitoa.

Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

Metotia 5: Faʻaogaina o le "Device Manager"

O lenei metotia e le aoga, o lea e le tatau ona i ai ni faʻamoemoe maualuga mo ia. Peitai, i nisi tulaga na o ia e fesoasoani. O le mea moni o nisi taimi e manaʻomia se faiga ia faamalosia e iloa nisi avetaavale. O mea ia e fai.

  1. Tatala Pule Pule faʻaaogaina se tasi o metotia na faʻamatalaina i le toleniga tusitusiga.
  2. Lesona: Tatalaina masini pule i Windows

  3. I le lisi o masini uma, matou te vaʻavaʻai i latou o loʻo faʻailogaina ma se faʻailoga poʻo se fesili i talaane o le igoa.
  4. Taumatau-kiliki i le igoa o ia mea faigaluega ma filifili "Faʻafou avetaavale".
  5. I le faʻamalama e matala, filifili "Suʻe otometi". O le a faʻatagaina le polokalama lava ia e vaʻavaʻai lau laupepa mo le manaʻomia polokalama.
  6. O se taunuuga, o le sailiga gaioiga o le a amataina. Afai e alualu i luma, o avetaʻavale o loʻo maua o le a tuʻu faʻapipiʻiina ma o masini o le a iloa lelei e le faiga.
  7. Faʻamolemole ia manatua o le mea sili e aoga ai, e sili le faʻaaogaina pea o se tasi o metotia faʻamatalaina i luga.

Faʻaaoga a matou fesoasoani, e mautinoa e te faʻamaeʻaina le tuʻuina atu o avetaavale mo lau ASUS A52J laptop. Afai oe fetaiai ni faigata i le taimi o le faʻapipiʻiina poʻo le le iloaina o meafaigaluega, tusi e uiga i lenei i faʻamatalaga i lenei mataupu. Tatou faʻatasi e saili le afuaga o le faʻafitauli ma foʻia.

Pin
Send
Share
Send