Aveese se ata mai le Microsoft Excel pepa

Pin
Send
Share
Send

A o galue ma Excel faila, e le gata o tulaga pe a e manaʻomia le faʻaofi se ata i se pepa aloaia, ae ia toe faʻafoi tulaga pe a tusia se ata, i se isi itu, e manaʻomia le aveeseina mai se tusi. E lua auala e ausia ai lenei mea. E sili ona talafeagai i tulaga taʻitasi i lalo o nisi tulaga. Sei o tatou vaʻai totoʻa i latou taʻitasi ina ia mafai ona e filifili poʻo le fea filifiliga e sili ona faʻaaogaina i se tulaga faapitoa.

Sii mai Ata

O le criterion sili mo le filifilia o se metotia faʻapitoa o le mea moni pe e te manaʻo e toso ese se ata se tasi pe faia se faʻamalosi tele. I le tulaga muamua, e mafai ona faamalieina i le faasaina kopiina, ae i le lona lua o le a tatau ona e faʻaogaina le faʻaliliuga taualumaga ina ia aua neʻi maʻimau le taimi o le aumaia eseʻi o faʻatusa taʻitasi.

Metotia 1: Kopi

Ae muamua lava, tatou mafaufau pea pe faʻapefea ona tuʻu mai se ata mai se faila e ala i le kopiina.

  1. Ina ia mafai ona kopi se ata, e tatau ona e filifili muamua. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le taimi e tasi ma le agavale agavale isumu. Ona tatou kiliki-kiliki i luga o le filifiliga, ma talosagaina le lisi o mea. I le lisi e aliali mai, filifili Kopi.

    E mafai foi ona e alu i le tab pe a uma ona filifilia le ata. "Fale". O iina i luga o le lipine i totonu o le pusa meafaigaluega Laupapa kiliki i le aikona Kopi.

    E i ai le faʻagasologa lona tolu, lea, a maeʻa le faʻamatalaina, e manaʻomia ona e faʻauia se ki taua Ctrl + C.

  2. Ina ua uma lena matou amatalia soʻo se faʻatusa ata. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le polokalame masani Valilea o loʻo fausia i totonu o Windows. Matou te faʻaofi i totonu o lenei polokalame e soʻo se metotia o loʻo avanoa ai. Ile tele o tulaga, e mafai ona faʻaogaina le auala lautele ma faʻaigoaina se ki faʻasologa Ctrl + V. I totonu Vali, faʻaopopo atu, e mafai ona e kiliki i le faʻamau Faapipiitu i luga o le mea faapipii i le meafaigaluega poloka Laupapa.
  3. Ina ua uma lena, o le ata o le a faʻaofi i totonu o le faʻatonutonu ata ma e mafai ona sefe o se faila i le auala e avanoa i le polokalama filifilia.

O le lelei o lenei metotia o oe lava oe mafai ona filifili le faila faʻatulagaina lea e sefe ai le ata mai le lagolagoina filifiliga o le filifilia faʻatusa ata.

Metotia 2: Tele Ata Faʻasalalauina

Ae o le mea moni, pe a fai e oʻo i le sili atu i le luasefulu pe oʻo foi i le selau o ata, ma e manaʻomia uma le tauʻaveina, ona foliga mai ai lea o i luga auala e le aoga. Mo nei mafuaʻaga, e mafai ona faʻaogaina le liliuina o se Excel pepa i le HTML format. I le tulaga lea, o ata uma o le a otometi lava ona sefe i totonu o se isi faila i luga o lau komipiuta.

  1. Tatala se tusitusiga Excel o loʻo iai ata. Alu i le tab Faila.
  2. I le faʻamalama e matala, kiliki i le aitema Vagana E peio loʻo i lona itu tauagavale.
  3. A maeʻa lenei gaioiga, ona faʻasaʻo ai lea o le tusi faʻasao. E tatau ona tatou o atu i le faʻatonutonu i luga o le hard drive lea tatou te mananaʻo ai e tuʻu le faila ma ata. O le fanua "Igoa o le faila" e mafai ona tuua aua le suia, aua mo o tatou faamoemoega e le taua lenei. Ae i le fanua Ituaiga faila tatau ona filifilia se tau "Upega Tafaʻilagi (* .htm; * .html)". Ina ua uma na faia luga i luga, kiliki i le ki Sefe.
  4. Masalo, o le dialog pusa o le a aliali mai ai o le a lipotia ai e le faila o loʻo iai agavaʻa e le talafeagai ma le faʻatulafonoina Itulau '', ma pe a liua, o le a latou leiloloa. E tatau ona matou malilie i le kiliki i luga o le faʻamau. "Ua lelei", talu ai na o le pau a le aoga, o le aveese mai o ata.
  5. Ina ua uma, tatala Windows Suesuega poʻo seisi faila faila ma alu i le faʻasino na sefe ai le pepa. I lenei lisi, o se faila e tatau ona faia e aofia ai le igoa o le pepa aloaia. O loʻo i totonu o lenei faila o loʻo iai ata. Matou te ulufale atu i ai.
  6. A o e vaʻai i ai, o ata sa i totonu o le Excel pepa o loʻo faʻaalia i lenei faila e avea ma ni faila ese. O lenei e mafai ona e faia le tutusa togafiti ma i latou pei o masani masani.

O le aveeseina o ata mai le Excel faila e le faigata e pei ona foliga mai muamua foliga. O lenei mea e mafai ona faia e ala i le na o le kopiina o le ata, pe o le teuina o le pepa aloaia o se itulau itulau web ma Excel fausia-i totonu o mea faigaluega.

Pin
Send
Share
Send