Faʻafefea ona faʻaopopo se nofoaga ile Instagram

Pin
Send
Share
Send


Ina ia faʻaalia tagata faʻaalu le mea e tupu ai le gaioiga i luga o se ata poʻo se vitio faʻasalalau i luga o le Instagram, e mafai ona e faʻapipiʻi faʻamatalaga tulaga i le pou. Faʻafefea ona faʻaopopo geolocation i le ata o le a talanoaina i le tusitusiga.

Geolocation - o se faʻailoga i luga o le tulaga, kiliki i luga o loʻo faʻaalia ai lona tulaga tonu i luga o faʻafanua. I le avea ai o se tulafono, igoa e faʻaaoga i mataupu e manaʻomia:

  • Faʻaali le mea na puʻeina ai le ata poʻo le ata vitio;
  • Faʻavasega avanoa ata i le nofoaga;
  • Ina ia faʻalauiloaina le talaaga (pe a fai e te faʻaopopoina se nofoaga lauiloa i geotags, tele tagata faʻaoga o le a vaʻai i le ata).

Faʻaopopo se nofoaga ile faʻagasologa o le lomia o ata poʻo vitio

  1. I le avea ai o se tulafono, i le tele lava o tulaga, e faʻaopopo e tagata faʻaoga geotag i le faʻagasologa o le faʻasalalauina o se pou fou. Ina ia faia lea mea, kiliki i le ogatotonu o le Instagram, ona filifili lea o se ata (vitio) mai le aoina o lau telefoni poʻo le taimi lava e puʻe ai i le mea pueata a le masini.
  2. Faʻatonutonu le ata e te fiafia ai, ona e alu loa lea.
  3. I le faʻasalalauga mulimuli faʻamalama, kiliki i le faʻamau "Faʻamatalaina se nofoaga". O le talosaga o le a musuia oe e filifili se tasi o nofoaga latalata ia te oe. A manaʻomia, faʻaoga le pa suʻe e saili ai le mea e manaʻomia.

Ua faʻaopoopoina se faʻailoga, ia e tatau lava ona faʻamaeʻa le faʻasalalauga o lau pou.

Faʻaopopo se nofoaga i se faʻasalalauga lafoina

  1. I le mea na tupu ua maeʻa faʻasalalau le ata i luga o le Instagram, ua e maua le avanoa e faʻaopopo ai geotag i le taimi o le faʻatonutonuina gaioiga. Ina ia faia lea mea, alu i le itu taumatau e tatala ai lau itulau itulau, ona suʻe lea ma filifili le ata o le a teuteuina.
  2. Kiliki le ellipsis faʻamau i le pito i luga taumatau. I le mataʻu i lalo lisi, filifili "Suiga".
  3. Na o luga o le ata, kiliki i luga o le aitema Faaopopo Nofoaga. I le isi taimi, se lisi o geotags o le a faʻaalia i luga o le lau, i totonu o lea e te manaʻomia ai e saili se tasi e te manaʻomia (e mafai ona e faʻaogaina le sailiga).
  4. Sefe suiga i le oʻomiina o le ki i le pito i luga taumatau Faia.

Afai o le avanoa avanoa o loʻo misi i le Instagram

E masani lava o iai tulaga pe a manaʻo le tagata faʻaaoga e faʻaopopo se tag, ae leai se mea o loʻo iai geotag. O lea e manaʻomia ona fausia.

Afai ua leva ona e faʻaaogaina le tautua a le Instagram, e tatau ona e iloa na muamua i le tusi talosaga e mafai ona e faʻaopopo ai isi pine fou. Ae paga lea, o lea vaega na aveʻesea i le faʻaiuga o le 2015, o lona uiga, ua tatau nei ona tatou saʻilia isi metotia o le fausiaina o mea fou.

  1. O le togafiti o le a tatou faia se faʻailoga e ala i le Facebook, ona faʻaopopo lea i luga o le Instagram. Ina ia faia lea mea, e te manaʻomia le Facebook apalai (ala mai i le upega tafailagi o lenei faiga e le aoga), faʻapea foi ma le resitalaina o faʻamaumauga o lenei fesoʻotaʻiga lautele.
  2. Talia le Facebook App mo iOS

    Sii mai le Facebook app mo le Android

  3. A manaʻo, faʻatagaina. Tasi i luga o le itulau autu i le Facebook talosaga, kiliki i le faamau "Le a sou manatu", ma, pe a fai e tatau ai, ulufale i le feau tusitusia ma kiliki i luga o le aikona faʻatasi ai ma faʻailoga.
  4. Filifili aitema "O fea o i ai oe". Mulimuli i le pito i luga o le faamalama o le a manaʻomia oe e lesitala se igoa mo le lumanaʻi geolocation. Filifili se faamau i lalo "Faaopopo [tag_name]"
  5. .

  6. Filifili igoa faʻailoga: afai o se fale mautotogi - filifili "Fale", pe a fai o seisi faʻalapotopotoga, ia, ina, tusa, faʻamanino le ituaiga o ona gaioiga.
  7. Faamautu se taulaga e ala i le amata ulufale i totonu i le pa suʻe ona filifili mai lea o le lisi.
  8. I se faʻaiuga, e tatau ona e faʻaola toggle ki e latalata i le aitema "Ua ou sau nei"ona kiliki ai lea ole ki Faia.
  9. Faʻamaeʻa le faia o se pou fou i le geotag i le kilikiina o le ki Lolomi.
  10. Ua uma, nei mafai ona e faʻaaogaina le faia geolocation i luga ole Instagram. Ina ia faia lea mea, i le taimi o le lafoina poʻo le faʻaleleia o se pou, faia se sailiga e geo-geek, amata ona ulufale i le igoa o le sa faia muamua. Iʻuga o le a faʻaalia ai lou nofoaga, lea e totoe na o le filifili. Faauma le pou.

Pau lava lena mo le aso.

Pin
Send
Share
Send