Faʻafefea ona kopi se sootaga ile Instagram

Pin
Send
Share
Send


I nei aso, toeititi o tatou uma ua lesitala ma faʻaaogaina fesoʻotaʻiga lautele. O se tasi o tautua e sili ona lauiloa, o loʻo faʻaauau pea ona tupu vave, e mafai ona taʻua o le Instagram, o se fesoʻotaʻiga lautele i se tulaga e le masani ai, talu ai o le tele o fesoʻotaʻiga e faia i manatu i lalo o lomia ata ma vitio. Instagram e tele nuʻu i le faʻaaogaina, ae maise, o le a tatou mafaufau pe faʻafefea ona kopi soʻotaga i lenei tautua.

Link - le URL o le laupepa, kopiina poʻo ai, e mafai ona e faapipiiina i soʻo se browser e alu i le nofoaga o loʻo manaʻomia pe lafo i le tagata na manaʻomia. Fuafua i le vaega o le tautua oe manaʻomia le mauaina o le itulau tuatusi mai, ma le kopiina faagasologa o le a eseese.

Kopi le tuatusi i le tagata e faʻaogaina

I le mea na e manaʻomia e maua ai se fesoʻotaʻiga i lau talaaga faʻamatalaga poʻo se tagata faʻapitoa, e mafai ona maeʻa galuega mai uma le telefoni ma le komepiuta.

Kopi le tuatusi talaaga i luga ole telefoni

  1. Faaoso le Instagram talosaga, ona tatala ai lea o le itulau faʻamatalaga, o le fesoʻotaʻiga e te manaʻo e maua. I le pito i luga taumatau, kiliki i luga o le lisi ki ma i le lisi e aliali mai, filifili Kopi le talaaga URL.
  2. O le URL ua faʻaopopoina i le laupapa laupapa o lau masini, o lona uiga e mafai ona e faʻaaogaina mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻapipiʻi i se browser poʻo le lafoina o se feʻau i le isi tagata.

Kopi le tuatusi tusi ile komepiuta

  1. Alu i le itulau o le upega tafailagi o Instagram ma, afai e tatau ai, tusi i totonu.
  2. Tatala le talaaga پروفائل I le tuatusi pa, filifili le atoa sootaga ma kopi i se faigofie tuufaatasiga Ctrl + C.

Kopi le tuatusi mai faamatalaga

Ae paga lea, e oʻo mai i le aso, e le mafai ona kopi mai le fesoʻotaʻiga mai le vaega feaveaʻi o le Instagram, ae o le faʻafitauli e mafai ona foia pe a e alu i totonu o le upega tafaʻilagi mai se komupiuta poʻo se isi masini, o se faʻataʻitaʻiga, i luga o le mea lava lena o le smartphone.

  1. Alu i le itulau 'upega tafaʻilagi itulau, ona tatala lea o le ata puʻupuʻu lea o loʻo i ai le faʻamatalaga e te manaʻo e kopi.
  2. Filifili le fesoʻotaʻiga ma le isumu, ona faʻaopopo lea i le laupapa laupapa ma se auala puʻupuʻu Ctrl + C.

Kopi le sootaga i le ata (vitio)

I le tulaga e te manaʻomia e maua ai se fesoʻotaʻiga i se pou faʻapitoa lomia i luga o Instagram, ona mafai lea ona faia lenei faʻatonuga e le gata mai le telefoni ma se komepiuta.

Kopi le tuatusi i le pou mai lau telefoni

  1. I le Instagram application, tatala le pou mo oe e tatau ona maua se sootaga. I le pito i luga taumatau, kiliki i luga o le lisi ki ma i le pop-up lisi, filifili Kopi Sootaga.
  2. O le soʻotaga o le a faʻaopoopoina vave i le masini laupapa laupapa.

Kopi le tuatusi i le pou mai le komepiuta

  1. Alu i le Instagram itulau itulau, ona tatala ai lea o le pou e te fiafia i ai.
  2. I le pito i luga o le browser faamalama, filifili le faaalia le sootaga i le tuatusi pa, ona kopiina lea ma le keyboard auala 'alo Ctrl + C.

Kopi le mauaina mauaina i tuʻusaʻo

Tuusaʻo o se vaega e faʻatagaina oe ona e mauaina ma lafo ni feʻau patino e tuʻuina atu i le tagata e toʻatasi poʻo le atoa vaega. Afai na e mauaina se URL i le Yandex.Direct, o loʻo ia te oe filifiliga e kopiina oe.

  1. Muamua e tatau ona e tatalaina le vaega faʻatasi ma feau tumaoti. Ina ia faia lea mea, alu i le autu Instagram tab, o loʻo faʻaalia ai lau talafou talafou, ona seʻe ai lea i le itu taumatau pe popo i le pito i luga taumatau o le vaalele.
  2. Filifili le talanoaga e te manaʻo ai e kopi le URL. Oomi ma uu lou tamailima i le savali o loʻo i ai le fesoʻotaʻiga. A maeʻa le faʻaopoopoina o le lisi, faʻamau i luga ole ki Kopi.
  3. Lenei metotia faatagaina oe e kopi na o le savali atoa. O le mea lea, pe a fai o le tusitusiga, faʻaopopo i le soʻotaga, e iai isi faʻamatalaga, e sili le tuʻufaʻatasia o le tusitusiga i soʻo se faʻatonutonu, mo se faʻataʻitaʻiga, i se tulaga faʻamanatu masani, tape ese le soʻotaga mai le soʻotaga, ma tuʻua naʻo le URL, ona kopi lea o lona iʻuga ma faʻaaogaina mo lona faʻamoemoega.

Ae paga lea, o le 'upega tafaʻilagi a Instagram e le maua ai le malosi e faʻatautaia ai feʻau tumaʻoti, o lona uiga na o oe e mafai ona kopi le URL mai Yandex.Directly pe afai e te faʻapipiʻi le Windows talosaga pe download le Android emulator i lau komepiuta.

Kopi o se soʻotaga malosi i se faʻataʻitaʻiga

O le faigofie auala o le kopi o le URL pe a faʻau e le tagata faʻaaoga ile itulau autu.

Kopi le sootaga i luga ole telefoni

  1. Faaoso le tusi talosaga ma tatala le itulau faʻamatalaga o loʻo i ai le soʻotaga fesoʻotaʻiga. I lalo o le username o le ai ai se fesoʻotaʻiga, se vave kiliki i luga o le a faʻatulagaina loa le browser ma amata folau i totonu.
  2. O isi kopiina o le itulau tuatusi o le a faʻalagolago i le masini. Afai o loʻo faʻaalia le pa u manatu i le pito i luga o le faʻamalama, na ona filifili o mea i totonu ma faʻaopopo i le laupapa laupapa. I o matou tulaga, matou te le mafai ona faia lenei mea i se auala tutusa, o lea matou te filifilia le aikona i le pito i luga taumatau, ina ua uma ona matou kiliki i luga o le aitema i le faʻaopoopoga lisi Kopi.

Kopi le sootaga i luga ole komepiuta

  1. I soo se browser, alu i le Instagram itulau itulau, ona tatala ai lea o le itulau itulau.
  2. I lalo o le tagata faʻaaoga login, o le ai ai se fesoʻotaʻiga, e mafai ona e kopiina e ala i le filifiliina ma le isumu ona faʻaaoga ai lea o le keyboard shortcut Ctrl + C.

Pau lava lena mo le aso.

Pin
Send
Share
Send