KOMPAS-3D V16

Pin
Send
Share
Send

O nei aso, o le faʻaaogaina o polokalame faʻapitoa komipiuta o le faʻavae lea mo ata tusi. Toetoe a leai se tasi ua tusia laupepa i luga o se laupepa pepa ma se penitala ma se faipule. Vagana fresh fresh faamalosia le faia o lea.

KOMPAS-3D - o se faiga mo le tusia e faʻaititia ai le taimi faʻaalu i le faia o maualuga-lelei ata. O le talosaga na faia e Rusia tagata atiaʻe ma ono lelei tauva ma tauvaga lauiloa e pei AutoCAD poʻo Nanocad. KOMPAS-3D e aoga mo tamaiti aʻoga o le tusiata fale ma se inisinia faapolofesa e fatuina ata o vaega po o faʻataʻitaʻiga o fale.

O le polokalama e mafai ona faʻatinoina mafolafola ma tolu-tolu itu ata. Le tagata e faaaogāina-faauo Ofisa ma se aofaiga tele o meafaigaluega eseese mafai ai oe e fesuiaʻi malie le faiga tusia.

Lesona: Ata i le KOMPAS-3D

Matou te fautua atu ia e vaʻai: Isi tali mo le tusia i luga o se komepiuta

Fausia Ata

KOMPAS-3D faʻatagaina oe e faʻatino ata o soʻo se lavelave: mai mea laiti meaafale vaega i mea o mea faufale. E mafai foi ona fai atiina fale fausaga i foliga 3D.

Ole fuainumera tele o mea faigaluega mo le tusia o mea e fesoasoani e faʻatelevave le galuega. O le polokalama ei ai foliga uma talafeagai e fatuina ai se ata atoatoa: manatu, vaega, liʻo, ma isi.

O foliga uma e mafai ona faʻapitoaina ma maualuga le saʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se lavelave i le suia o le taʻiala i lena laina, ae leʻo le tusia o sikoa ma laina tutusa.

Fausiaina o callouts eseese ma lapoa ma faamalamalamaga e le faigata foi. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaopopo i le pepa le mea faitino o loʻo faʻaalia i foliga o se ata ua uma ona faʻasaoina. Lenei foliga faʻatagaina oe e te galue o se vaega pe a faia e tagata taʻitoʻatasi auai na o se faʻaaliga patino o le mea atoa, ona faʻapipiʻi loa lea o le ata mulimuli mai na "piliki".

Fausia ata tusia auiliili

I le auupega o le polokalama o loʻo i ai se mea faigaluega mo faigofie fausiaina faʻataʻitaʻiga mo le ata tusi. Ma faʻatasi ai, e mafai ona e tuʻuina i luga o le pepa se faʻataʻitaʻiga masani e fetaui ma manaʻoga o le GOST.

Fetuunaiga mo ituaiga eseese o ata

O le talosaga e faia i ni tele o faʻatulagaga: faʻavae, fausaga, inisinia, ma isi. O nei tapulaʻa faʻatagaina oe e filifili le foliga ma mea faigaluega o le polokalama e sili ona talafeagai mo se galuega faapitoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fausaga fau e talafeagai mo le tusia o ni tusitusiga mo le fausia o se fale. A o le inisinia version e atoatoa mo le faʻatinoina o se 3-dimensional faataitaiga o soʻo se masini.

Ole fesuiaiga ile va o mea e fai e aunoa ma le tapunia ole polokalame.

Galulue ma faʻataʻitaʻiga 3D

O le talosaga mafai ona fausia ma teuteu tolu-dimensional faataitaiga o mea. Lea faʻataga ai oe e faʻaopopo sili atu le vaʻai i le pepa e te lafoina.

Liliu faila i le AutoCAD format

O le KOMPAS-3D e mafai ona galulue ma faila o le DWG ma le DXF, o loʻo faʻaaogaina i se isi polokalame lauiloa mo le tusia o le AutoCAD. Lea e faʻataga ai oe e tatala ata tusia i AutoCAD ma sefe faila i foliga e iloa e AutoCAD.

E faigofie tele pe a e faigaluega i se 'au ma au uo faʻaaoga le AutoCAD.

Lelei:

1. Tagata faʻauo tagata vavalalata;
2. Le tele o mea tusia ata meafaigaluega;
3. Le iai o isi faʻatinoga;
4. O le Ofisa e iai totonu o le Rusia.

Le atoatoa

1. Tufatufa atu mo se pili. Ina ua uma downloading, oe o le a avanoa mo se tofotofoga auala, tumau 30 aso.

KOMPAS-3D o se agavaa talafeagai mo AutoCAD. Tagata atiaeina lagolagoina le tusi talosaga ma faʻafou pea i taimi uma, ina ia faʻaauau ai pea i le taimi nei, ma faʻaaogaina ai fofo fou i le vaega o ata tusi.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le KOMPAS-3D

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.21 mai le 5 (14 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faiva i luma QCAD Tagata matamata Faʻafefea ona tatala se AutoCAD ata i le Compass-3D

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
KOMPAS-3D o se tulaga alualu i luma o le tolu-dimensional modeling, ma le tele o mea faigaluega e faia ai ata ma vaega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.21 mai le 5 (14 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: ASCON
Tau: $ 774
Tele: 109 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: V16

Pin
Send
Share
Send