Faʻatonuga mo le fatuina o se mea e toe faʻafoʻiina mo le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

Uma PC tagata faigaluega, vave pe mulimuli ane, o loʻo feagai ma le mea moni o le faʻagaioia faiga amata amataina o mea sese, e leai se taimi e feagai ai ma i latou. Lenei e mafai ona tupu o se faʻalavelave e faʻapipiʻi malware, vaega lona tolu o avetaavale e le fetaui ma le system, ma isi mea faapena. I ia tulaga, e mafai e foia uma faʻafitauli e ala ile faʻaogaina o le auala toe faʻafoʻi.

Fausia se toe faaleleia tulaga i Windows 10

Sei o tatou vaʻai poʻo le a se mea e toe faʻafoʻi ai (TV) ma pe faʻapefea ona fatuina. O lea la, TV o se ituaiga o faʻatautaiga o le OS, e teu ai le setete o faila faila ile taimi o lona fausiaina. O lona uiga, a faʻaaogaina, e toe faʻaaoga e le tagata faʻaaogaina le OS i le setete i le taimi na fai ai le TV. E le pei o le faaleoleo o le Windows 10 OS, o le toe faʻaleleia le mea o le a le afaina ai tagata faʻaaoga faʻamaumauga, talu ai e le o se kopi atoa, ae na o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le auala na suia ai faila a le polokalama.

O le faʻagasologa e fausia ai se TV ma toe faʻafoi le OS e faʻapea:

Faiga Toe Faʻafoʻi

  1. Taumatau kiliki i le lisi "Amata" ma alu i le "Pulea vaega".
  2. Filifili se faʻaaliga Tele Ni.
  3. Kiliki i luga se aitema "Toe faaolaina".
  4. Le isi filifili “Faʻafou le Polokalama Toe Fuataina” (o le a ia te oe le tatau ona i ai aia pule).
  5. Siaki pe o loʻo faʻatulagaina le puipuiga mo le system drive. Afai e tape, oomi le faʻamau "Faʻalelei" ma tuʻu le ki i le “Faʻamalosia le puipuiga o le polokalama”.

Fausia se mea e toe faaleleia

  1. Toe kiliki le laupepa System Puipuiga (Ina ia faia lea mea, mulimuli i sitepu 1-5 o le vaega na muamua).
  2. Fetaomi faamau Faia.
  3. Ulufale puʻupuʻu mo le TV lumanaʻi.
  4. Faatali mo le faiga e maeʻa.

Rollback faagaoioiga faiga

Mo lenei mea, se mea e toe faʻafoʻi na fausia ina ia, pe a manaʻomia, e mafai ona vave faʻafoʻi i. E le gata i lea, o le faʻatinoina o lenei faiga e mafai lava e oʻo lava i tulaga e le oʻo ai le Windows 10 e musu e amataina. E mafai ona e iloa auala e faʻataʻitaʻia tua le OS i le toe faʻaleleia tulaga o loʻo i ai ma pe faʻapefea ona faʻatinoina ia mea uma, e te mafaia i se isi tusitusiga i luga o la matou '' upega tafaʻilagi, iinei o le a matou maua na o le faigofie filifiliga.

  1. Alu i le "Pulea vaega"sui le mea i "Ata laiti" pe Tele Ni. Alu i le vaega "Toe faaolaina".
  2. Kiliki "Amata Toe Faʻafou System" (O lenei e manaʻomia ai pulega faʻatonuga).
  3. Kiliki le ki "Le isi".
  4. Taulai atu i le aso na i ai pea le OS, filifili le tulaga talafeagai ma kiliki toe "Le isi".
  5. Faʻamautu lau filifiliga i le fetaomi o le ki Faia ma faʻatali mo le rollback faʻagasologa e maeʻa.

  6. Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻafoi mai le Windows 10 i se mea e toe faʻafoʻi ai

Faaiuga

Lea, e ala i le faia o faʻamanatuga taimi i se taimi vave, afai e tatau ai, e mafai ona e toe faʻaleleia le Windows 10 i le tulaga galue.O le meafaigaluega na matou suesueina i lenei mataupu e aoga tele, aua e faʻatagaina oe e aveese uma ituaiga o mea sese ma toilalo i se taimi puʻupuʻu e aunoa ma le faʻaogaina o se faʻatupu ogaoga pei o le toe faʻatuina. faagaoioiga polokalama.

Pin
Send
Share
Send