Faatumu le vaega pito i tua ile Photoshop

Pin
Send
Share
Send


O le vaega laufanua lea e aliali mai i le palet pe a uma ona faia se pepa fou ua loka. Ae ui i lea, o nisi gaioiga e mafai ona faia i luga. E mafai ona faʻataʻamilo le laʻasaga lea i le atoa poʻo lona vāega, faʻamamaina (pe'āfai o loʻo i ai i isi pūlega i le pale), ma faʻatumuina foʻi i soʻo se lanu poʻo se mamanu.

Vaʻa vaega o loʻo faʻatumuina

E lua auala e faʻaigoaina le faʻatutuina o le vaega vaega.

  1. Alu i le menu "Faʻatonutonu - Faʻatumu".

  2. Fetaomi auala 'alo SHIFT + F5 luga o le keyboard.

I mea uma e lua, o le faʻatumu tulaga faʻamalama e tatalaina.

Faatumu nofoaga

  1. Valivali.

    E mafai ona tumu le talaaga Le autu pe Luga o le lanu,

    pe faʻavasega saʻo le lanu i le faʻamalama faʻatumu.

  2. Mamanu.

    Faʻapea foʻi ona faʻatulagaina le talaʻaga o loʻo i totonu o polokalame. Ina ia faia lea mea, filifili i totonu o le mataʻu i lalo lisi "Masani ai" ma filifili se mamanu e faʻatumu.

Tusi lesona faʻatumu

Tusi Lesona faʻatumu o loʻo faʻatinoina mea e faia i mea faigaluega. "Faʻatumu" ma le Tulouna.

1. Meafaigaluega "Faʻatumu".

Faʻatumuina i lenei mea faigaluega e faia i le kilikiina o luga o le pito i tua vaega pe a uma ona setiina le lanu manaʻomia.

2. Meafaigaluega Tulouna.

Gradient fill faʻatagaina oe e faia se talaʻaga i le lamolemole lanu lanu. I lenei tulaga, o le faʻatumu e seti i luga o le pito i luga. Uma le lanu (1) ma le foliga o le valea (laina, radial, cone-foliga, faata-pei-ma taimane-foliga) (2) e noatia i fetuunaiga.

O nisi faʻamatalaga e uiga i vasega e mafai ona mauaina i le tusitusiga, o se fesoʻotaʻiga e fai tonu i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona fai se mole ile Photoshop

Ina ua maeʻa faʻatulaga le mea faigaluega, e manaʻomia le pipi i luga o le LMB ma faʻalautele le taʻiala ua aliali mai i luga o le tapoleni.

Faatumu se vaega o le vaega i tua

Ina ia faʻatumu i soʻo se vaega o le talaʻaga pito i lalo, e tatau ona e filifilia ma soʻo se mea faigaluega na fuafuaina mo lenei, ma faʻatino laʻasaga faʻamatalaina o i luga.

Sa matou iloiloina uma filifiliga mo le faʻatumuina o vaega. E pei ona e vaʻaia, e tele lava auala, e le lokaina atoa le laulau mo faʻatonutonu. Faʻalauiloaina o tala o loʻo faʻaavanoaina i le taimi e le manaʻomia e suia ai le lanu o le mea nusipepa i le taimi atoa o le faʻagaioiga o le ata; i isi tulaga, ua fautuaina e fausia se isi vaega ma se faʻatumu.

Pin
Send
Share
Send