Aofaʻi i upu ile Microsoft Excel

Pin
Send
Share
Send

A faʻatumuina pepa faʻapitoa i mea tautupe, e masani ona manaʻomia e lesitala le aofaʻi e le gata ile numera, ae o upu. Ae a, e umi se umi nai lo spelling masani numera ma numera. Afai o lenei auala e tatau ai ona faʻatumu e leʻo se tasi, ae tele pepa, ona avea ai lea mailoa le tumau ma le tele. E le gata i lea, o loʻo i totonu o faʻamaumauga o le aofaʻi i upu e tupu ai le tele o le kalama. Sei o tatou saili pe faʻafefea ona fai fuainumera i upu ulufale otometi.

Faʻaopopo add-in

I Excel e leai se mea faʻaaogaina meafaigaluega e fesoasoani otometi faʻaliliu numera i upu. O le mea lea, e fofō ai lenei faʻafitauli, faʻapitoa faʻapitoa ua faʻaaogaina.

O se tasi o mea e sili ona faigofie o le NUM2TEXT faʻaopopo. E faʻatagaina oe ona sui numera i mataʻitusi i le Function Wizard.

  1. Tatala le polokalame Excel ma alu ile tab Faila.
  2. Ua matou o atu i le vaega "Filifiliga".
  3. I le gaioiga faʻamalama faʻamalama, alu i le vaega "Faaopopo".
  4. Le isi, i le tulaga parameter "Pulega" seti taua Excel Faaopoopoga. Kiliki le ki "Alu ...".
  5. Ua tatala se tamai faamalama o Excel Add-ins. Kiliki le ki "Iloilo ...".
  6. I le faʻamalama e matala, vaʻai le NUM2TEXT.xla faʻapipiʻi faila lea na mimitiina muamua ma sefe i luga ole komipiuta faigata a faila. Filifili i ai ma kiliki i le faʻamau. "Ua lelei".
  7. Ua matou vaʻaia o lenei elemene foliga mai i le avanoa faʻaopopo. Siaki le pusa i autafa NUM2TEXT ma kiliki i le ki. "Ua lelei".
  8. Ina ia mafai ona siaki pe faʻafefea ona galue le faʻaopoopoina lata mai, matou tusia se numera faʻaletonu i soʻo se sela fua o le pepa. Filifili nisi sela. Kiliki i le aikona "Faaofi galuega". O loʻo tu i le itu tauagavale o le fuula pa.
  9. E amata le wizard galuega. I le atoaga o faʻasologa lisi o galuega o loʻo tatou sailia se faʻamaumauga "Aofaʻi_Tupe". Sa le i ai muamua iina, ae ua aliali mai iinei ina ua uma ona faapipii le faʻaopoopo. Matou te faailogaina lenei galuega. Kiliki le ki "Ua lelei".
  10. E tatalaina le faʻamalama faʻamalama Aofaiga Aofaiga. E naʻo le tasi le laufanua. "Aofaiga". Oe mafai ona tusia le numera masani iinei. O le a faʻaalia i sela filifilia i foliga na tusia i upu i tupe i rubles ma kopecks.
  11. E mafai ona ulufale atu i le tuatusi o soʻo se sela i le fanua. Lenei e faia pe e ala i le tusia lima poʻo le faʻamaopoopo o lenei sela, poʻo le na o le kiliki i luga ae o le faʻasino i ai i le faʻavaomalo fanua "Aofaiga". Kiliki le ki "Ua lelei".

  12. A maeʻa, o soʻo se numera o loʻo tusia i le sela na faʻataʻatia e oe, o le a faʻaalia i tulaga tau tupe i upu i le nofoaga o loʻo faʻatulaga ai le gaioiga galue.

E mafai foʻi ona puʻeina se galuega faʻatino e aunoa ma lou valaʻauina o le function wizard. E i ai le taotoga Aofaiga Aofaiga (aofaiga) pe Aofaiga Aofaiga (cell_ faamaopoopo). O le mea lea, afai oe tusia i lalo le faʻasologa ile sela= Faʻamaumauga Aofaiga (5)ona uma lea o le ki o le ki FAIGOFIE i totonu o lenei sela o loʻo faʻaalia le tusitusiga "Lima rubles 00 kopecks".

Afai e te ulufale i le faʻasologa i totonu o le sela= Faʻamaumauga Aofaiga (A2), ma i lea tulaga, soʻo se numera na ulufale i totonu o le sela A2 o le a faʻaalia iinei i tinoitupe i upu.

E pei ona e vaʻai, e ui lava i le mea moni e leai se mea faigaluega Excel i le faʻaliliu o fuainumera i aofaʻiga o upu, o lenei foliga e mafai ona maua gofie i le na o le faʻapipiʻi o le manaʻomia faʻaopoopo i le polokalama.

Pin
Send
Share
Send