Matou te tusia se fuʻa mo se polokalame fesoasoani ile Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Tele o tatou, auai i polokalama soofaatasi, maua i le ogaoga o lava mea faalauiloa. E le o polokalama tuʻufaʻatasi uma e faʻailo fuʻa o le tele manaʻomia, pe tuʻulafoa foi le faia o faʻasalalauga i le alofa mutimutivale o paʻaga.

Afai o oe i lenei tulaga, ona aua le popole. O le aso o le a tatou faia se fuʻa ma le lapoʻa o le 300x600 pixels mo le autafa o le tulaga i le Photoshop.

I le avea ai o se oloa, filifili ni mea faʻapipiʻi mai le tasi faleoloa lauiloa.

E i ai ni nai metotia faʻapitoa i lenei lesona.E tele lava o le a tatou talanoa e uiga i le faʻavae faavae o le fausiaina o fuʻa.

Faavae tulafono

Muamua tulafono. O le fuʻa e tatau ona susulu ma i le taimi lava e tasi e le o ese mai lanu autu o nofoaga. Faʻasalalauga faʻasalalau e mafai ona faʻatiga ai tagata.

Le tulafono lona lua. O le fuʻa e tatau ona tauaveina faʻamatalaga faigofie e uiga i le oloa, ae i se taimi puʻupuʻu (igoa, faʻataʻitaʻiga). A faʻapea e faʻalauiloa se faʻalauiloa poʻo le paʻu, ia mafai ai foi ona faʻailoa lea.

O le tulafono lona tolu. O le fuʻa e tatau ona iai se valaau mo gaioiga. Lenei valaau atonu o se ki e fai mai "Faʻatau" poʻo "Oka."

O le faʻatulagaina o vaega autu o le fuʻa e mafai ona i ai, ae o le ata ma le faʻamau e tatau ona "lima" poʻo le "vaʻaia".

Se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le fuʻa, lea o le a tatou tusia i le lesona.

O le suʻega o ata (tagavai, ata o oloa) sili ona lelei i le tagata faʻatau 'upega tafaʻilagi.

E mafai ona e faia se faʻamau mo oe, pe saili i le Google mo se filifiliga talafeagai.

Tulafono mo tusitusiga

O tusitusiga uma e tatau ona faia tuʻusaʻo i le itu vai e tasi. O le mea e le aofia ai igoa logo, poʻo faʻamatalaga e uiga i faʻalauiloa poʻo toese.

O le lanu e malu, e mafai ona e uliuli, ae sili atu le lanumoana uliuli. Aua nei galo e uiga i le eseesega. E mafai ona e aveina se lanu lanu mai le pogisa vaega o le oloa.

Talaaga

I le matou mea, e paʻepaʻe le pito i tua o le fuʻa, ae afai o le pito i tua o le aufaʻamilosaga o lau 'upega tafaʻilagi e tutusa lava, e talafeagai le faamamafaina o tuaoi o le fuʻa.

E le tatau ona sui le tala i tua ole lanu lanu ae tago atu iai e le mautonu le lanu. Afai na faia muamua le talaʻaga, ona matou aveeseina lea o lenei tulafono.

O le mea taua o le tala i lalo e le leiloa tusitusiga ma ata. E sili le faʻamamaina o le ata ma le oloa i se moli lanu.

Tonu

Aua nei galo e uiga i le lelei teuteuina o elemene i luga o le fuʻa. O le faʻatalale e mafai ona mafua ai ona teena le tagata faʻaaoga.

Le mamao i le va o elemene tatau ona tutusa tutusa, ma faʻapipiʻi mai tuaoi o le pepa. Faʻaoga taʻiala.

Le iuga mulimuli:

O le aso sa matou faʻamasani ai i matou i le faʻavae o tulafono faʻavae ma tulafono mo le fauina o fuʻa i le Photoshop.

Pin
Send
Share
Send