Matou te faʻaogaina le sailiga e aunoa ma le lesitala VKontakte

Pin
Send
Share
Send

E pei ona e silafia, o le VKontakte social network o loʻo faʻatapulaʻaina ni tagata e leʻi lesitala e faatatau i le tele o mea e mafai ai e le upega tafailagi, ona aofia ai ma le suʻega totonu. I lenei tusiga, o le a tatou talanoa e uiga i le sili ona aoga auala o le puipuia tapulaa o lenei ituaiga.

Fai se sailiga e aunoa ma le resitalaina VK

O se fofo lelei i le mataupu o sailiga tapulaʻa o le lesitala o se tala fou. Lenei e sau mai le mea moni e tusa lava pe mafai ona e manumalo i tapulaʻa taʻitaʻia e auala fautuaina, ona faʻaaoga ai lea o tagata e tuʻuina atu faʻapitoa tulaga faʻalilolilo o natia le itulau.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fausia se itulau VK

E mafai ona aʻoaʻo e uiga i nei faʻalilolilo mataupu mai se tusitusiga faʻapitoa.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona nana le itulau VK

Metotia 1: Suʻe Itulau

Ole auala lea e sili ona faigofie ma mafai ai ona e faʻatino se sailiga atoa mo tagata, a ia tumau i le malosi e filifili ai mea taua. Pau le faʻatapulaʻa i lenei mataupu o le faʻateʻese atoatoa mai i le faʻaaliga o iʻuga o na teugatupe na nana e tagata faʻaaoga e ala i le faʻalilolilo nofoaga.

Alu i le VK People Search Page

  1. A faʻaoga le web browser, alu i le itulau muamua o tagata e suʻe i luga o le VK site.
  2. I le fanua autu, tuʻu faʻamatalaga e uiga i le tagata e ogatusa i lona igoa ma lona igoa.
  3. I le faʻaaogaina o le tulaga maualuga tulaga poloka i le itu taumatau o le itulau, seti alualu i luma tapulaʻa e tusa ai ma le iloa faʻamatalaga.
  4. Oomi le ki "Ulufale".

I se faʻaopopoga i lenei metotia, e aoga le maitauina o se auala tutusa e suʻe ai alalafaga, e eseʻese i le URL o le itulau ma le laʻititi lava numera o faʻaopopo tapulaʻa. E mafai ona faʻatele atu mea e te aʻoaʻoina e uiga i lenei mea, faʻapea foʻi ma le suʻesuʻeina o alalafaga i se tulaga lautele, mai le tusitusiga talafeagai.

Vaʻai foi: E faʻafefea ona maua se kulupu VK

Alu i le VK ala suʻesuʻe itulau itulau

  1. Faʻaaoga le soʻotaga o loʻo tuʻuina atu, alu i le itulau suʻesuʻe a le afioʻaga
  2. I le vaega saili, faʻaofi le upu e tatau ona aliali mai i le igoa o tagata lautele.
  3. Faaaoga poloka Saili Filifiligatu i le itu taumatau o le vaega autu o le laupepa, seti isi faʻatulaga ma, pe a manaʻomia, faʻaaoga le ki "Ulufale".

Metotia 2: Faʻaaoga Faʻasino

O le VK pulega e maua ai soʻo se Initaneti e faʻaaogaina le avanoa i le faʻamaumauga o isi tagata. Faʻafetai i lenei metotia, e faigofie ona e mauaina le faʻailoaina o le itulau ma le igoa talimalo igoa.

O le metotia ei ai se tasi faʻaletonu taua, o lea, e tatau ona e sailia e oe le tagata mo se tagata e suʻe tagata e aunoa ma ni ausilali meafaigaluega, pe o le mafai ona ulufale i se igoa poʻo seisi lava faʻamaumauga.

Alu i le VK tagata faʻaaoga itulau itulau

  1. Faʻaaoga soʻo se upega tafailagi, alu i le itulau autu o loʻo i ai nei le faʻamatalaga o tagata e faʻaaoga ai VKontakte.
  2. I totonu o le faʻailoaina laina ole numera faʻailoaina VK tutusa ma itulau uma lesitala, kiliki i luga o le soʻotaga e te manaʻomia.
  3. Pau lava le auala e faʻafaigofie ai lenei faiga o le faia o oe malamalama i se vaega o le ID o le itulau o loʻo e sailia.

  4. Tumau pea i le fesoʻotaʻiga fou seʻia oʻo i lou tulaga i lau oe lava faʻamatalaga.
  5. Manatua o nisi ID laina e mafai ona tape, o le mafuaaga lea nai lo le itulau itulau oe o le a tuʻuina atu ma se avanoa matala.
  6. A e alu loa i le lisi o tagata e faʻaaogaina oe, e mafai ona e alu i itulau a tagata.

O se faʻaiuga i lenei metotia, e taua le faʻaopopo o lena i le lautele o faʻaaoga faʻatonu o le a e tuʻuina atu i ai ma itulau aoga uma e aunoa ma se faʻatagaina, e tusa lava pe o le a le faʻalilolilo nofoaga seti. E le gata i lea, o faʻamatalaga i totonu o le lisi e toefaafou i le taimi lava e tasi na te faia.

E tatau ona e malamalama e tusa lava pe mafai ona e alu i le itulau, o faʻamatalaga autu poʻo ni faʻamatalaga mai le puipui o le a le tatalaina mo oe. Pau lava le mea e mafai ona e mauaina o le saʻo itulau itulau ma le faailoaina tulaga ese.

Metotia 3: Suʻesuʻe ile Google

Le auala le faigofie ma sili ona le saʻo o le saʻiliʻili o tagata poʻo faʻalapotopotoga e ala i le faʻaogaina o masini suʻe. I se tulaga lautele, toetoe lava o iai se tautua o loʻo talafeagai mo nei mafuaʻaga, ae ui i lea, matou te iloiloina lenei faiga faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga a Google.

Alu ile Google

  1. Tatala soo se fesoʻotaʻiga Initaneti e talafeagai ai ma mulimuli i le soʻotaga i le Google homepage.
  2. I le atigipusa, tuʻu le igoa o le tagata faaaoga, igoa ole igoa poʻo se igoa ole iloa e te iloa.
  3. E mafai ona e faʻaogaina uma faʻamatalaga, pe a ma le igoa ole igoa atoa, igoa tauvalaau poʻo le igoa ole alalafaga.

  4. Ina ua uma ona ulufale i le faʻamatalaga, tuʻu se avanoa se tasi ma faʻapipiʻi se tulafono faʻapitoa:

    tulaga: vk.com

  5. Fetaomi faamau Sailiga a le Google.
  6. Ma le isi, o le a tuʻuina atu oe ma talafeagai uma afitusi, mai ia oe mafai faʻataʻitaʻia maua le itulau finagalo.
  7. Mo le faigofie o le sailiga, ua fautuaina e mulimuli i le faʻamatalaga o itulau uma e faʻaalia.

Faʻamolemole ia matau o le saʻo ma le saoasaoa o le mauaina o le manaʻomia talaaga talaaga poʻo le faʻalapotopotoga e tuʻusaʻo e le gata i le ulufale atu, ae faapea foi ma le lauiloa. O le mea lea, o le sili lauiloa o lenei poʻo le itulau, o le maualuga foi o le a tuu i totonu o taunuʻuga.

I se faʻaopopoga i luga, e tatau ona e masani oe i fautuaga masani mo le sailia o tagata i luga o le VKontakte website. Aemaise lava, e faasino lea i le avanoa e suʻe ai tagata i ata.

Faitau foi:
Fautuaga mo le sailia o tagata VK

Lenei, mafai tali uma i le fesili faatatau i le suʻesuʻega e aunoa ma le lesitala VKontakte, o loʻo avanoa nei, faʻaiʻu. Ia maua se laki

Pin
Send
Share
Send