Faʻafefea ona tosoina tupe mai le Yandex Money atotupe

Pin
Send
Share
Send

O le tautua a le Yandex Money e mafai ai e le gata ia totogi tupe i luga o le Initaneti ma fesuiaʻi tupe i atotupe uila. A manaʻomia, e mafai ona toe faaui i tua tupe mai lau teugatupe i soʻo se taimi. I le vasega o aʻoga i aso nei, o le a tatou faʻaali mai auala autu o le aveeseina mai o tupe mai Yandex Tupe.

Alu i le itulau autu Yandex Tupe ma kiliki le "Aveese" faʻamau (atonu e aliali mai o se "-" faʻailoga latalata i lau teugatupe i le pito i luga taumatau o le mata).

Aveese tupe i le Yandex Money card

Ole auala lea, ua fautuaina e Yandex, ua aʻafia ai le tuʻuina atu o lau palasitika card ua nonoa i lau teugatupe. E mafai ona e totogia ma le pepa lea i faleoloa, faleʻoloa ma kesi, faʻapea foi ma le aveʻese mai o tupe i soʻo se ATM, e aofia ai ma atunuʻu. E leai ni komisi pe a totogiina i le kata. A aveese mai tupe mai se ATM, se komisi o le 3% o le tau + 15 rubles o le a toesea. Le itiiti ifo aofaʻi o le tupe na aveeseina o 100 rubles.

Afai e leai sau pepa, kiliki i le "Order Card" faʻamau. Faitau faʻatonuga i le mauaina o le Yandex Maps cards i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Nisi faʻamatalaga: Faʻafefea ona maua se pepa tupe Yandex

Sui ile faletupe

E mafai ona e tuʻuina i tua se tupe i se laupepa o se faletupe, mo oe, Sberbank. Fetaomi le faamau “I le faletupe faletupe” ma ulufale i le numera numera i le fanua i le itu taumatau. Ulufale le aofaʻi i lalo ma kiliki Faʻaauau. Komisi mo le faaui mai i tua o le a 3% o le tau + 45 rubles. Lagolago pepa o MasterCard, Maestro, Visa ma MIR.

Tupe faʻaui e faaaoga ai le Western Union poʻo le Contact

Kiliki "E ala i le tupe faʻaleleia faiga" ma filifili Western Union.

Faʻamolemole matau o lenei auala na o avanoa mo le faailoaina o atotupe.

Nisi faʻamatalaga: Faʻailoaina o atotupe i le Yandex Money system

Ina ia faʻatinoina le fesiitaiga, faʻailoa le igoa ma le faaiu o le tagata e mauaina (pei ona i totonu o le tusi folau), filifili le atunuʻu ma tupe (o le lapoʻa o le komisi o le a faʻalagolago i lenei mea) ma faʻamaonia le faʻagaioiga ma se password. O le SMS o le a lafoina atu i lau telefoni ma le numera o fesuiaiga, e tatau ona lipotia i le tagata e mauaina. Fesuiaiga e faia i totonu o ni nai minute.

Aveesea tupe e faaaoga ai Fesootai tutusa. Filifili lenei metotia i le "E ala i le fesuiaiga faiga" vaega ma lafo tupe i soʻo se itu i luga o lenei fesoʻotaʻiga. Afai o lau atotupe ei ai le tulaga o le "Le taʻua" poʻo le "Faʻaigoaina", e mafai ona e tuʻuina i tua lau tupe i lou igoa i le teritori o Rusia.

Isi auala e aveese ai tupe

Kiliki "I se tagata faletupe teuga tupe" ma filifili le tautua faletupe lea e te manao e lafo tupe. O nisi o tautua avanoa e naʻo atotupe na faailoaina.

Afai e te kiliki "Faʻafeiloaʻi vaega faaletulafono poʻo tagata taʻitoʻatasi pisinisi", ua lava lava le ulufale atu i le TIN o le tagata ma le faiga o le a tuʻuina atu ana faʻamatalaga, pe a fai o loʻo i totonu o le database. Ina ua uma lena, e faia le faaliliuga.

O lea na matou suʻesuʻe ai i auala lauiloa na mafai ona faaui i tua tupe i le Yandex Money system.

Pin
Send
Share
Send